נתונים מזעזעים מארצות הברית

mike00

New member
אני מזועזע!!

האמריקאים גם יודעים שהפלסטינים מנסים לכבוש את מדינת ישראל.... די לכיבוש!!

נתונים נהדרים ומעודדים מארצות הברית!

בניגוד לאירופאים הם לא קונים את הבולשיט שהתעמולה הפלשתינית מנסה להאכיל אותם. הם לא תומכים ב"פתרון שתי מדינות", הם תומכים ב2 מדינות ל2 העמים, מדינה יהודית ומדינה פלשתינית. שתיאורתית זה יכול להיות הפתרון היחידי לסיכסוך, הבעיה היא שהפלשתינים מתנגדים...

להזכירך, הפתרון של שתי המדינות נועד

כדי שלא תהיה כרגע זכות שיבה לתחומי מדינת ישראל אלא למדינה הפלסטינית. אבל... לא אמרת שזכות השיבה היא העניין הכי חשוב? איך זה מסתדר עם פתרון שתי המדינות?

פשוט מאוד

מדינה פלסטינית ומדינת כל אזרחיה בישראל כדי שהמיעוט הערבי ירגיש שווה זכויות. זכות השיבה היא זכות שכל פליט יוכל לחזור לביתו ואדמתו

אז זהו, לזה בארצות הברית מתנגדים, הם בעד

המדינה היהודית. הם בעד בית לאומי לעם היהודי, הם נגד הצפת ישראל בפלשתינים, הם יודעים שזה יהרוג אותה והם בחיים לא יתנו לזה לקרות, גם אנחנו לא. ואם זה אומר שהמיעוט הערבי לא ירגיש שווה זכויות, אז סבבה שלא ירגיש, בעיה שלו לא שלי, מה, מה הוא יעשה לי?

סיפוק הדרישות הפלסטיניות יכול להיות אינטרס

יהודי ישראלי ענקי כי אם הפלסטינים יהיו מרוצים יהיה לישראל שקט ואם לא אז ישראל תצטרך להלחם לנצח נצחים או עד שהיא תושמד

mike00

New member
יש עוד אופציה ששכחת.....

במקום שישראל תושמד היא תשמיד.....

רעב שלכם לדם מראה עד כמה אתם קניבלים

אני לא אתפלא אם עלילות הדם לא כאלה מזויפות כמו שאתם תמיד טוענים

mike00

New member
בדיוק סיימתי את הפלסטיניפלקס של הבוקר....

אין כמו פלסטיניפלקס עם חלב בשביל לפתוח את היום עם מלא אנרגיה... בדיוק אתמול טרפתי לי פלסטיניווארמה בלאפה,שמתי הרבה חריף כי זה ידוע שלפלסטינים יש טעם של צמיג שרוף..

אין ומעולם לא היה ליהודים/ציונים רעב לדם

מצד שני, את יודעת מי רצח הכי הרבה ערבים/מוסלמים? ערבים/מוסלמים.

asparagos

New member
זה לא יכול להיות, האסלם היא דת של שלום

שלום, ונתראה בעולם הבא.

מהיכרות ארוכת שנים עם תרבות הויכוח הצברית...

אני יכול להרגיע אותך, באחריות: המגיבים קוטלים אותך רק כי הם חושבים שדעותייך הזויות. הם עושים זאת כל הזמן גם אחד כלפי השני, ועל כל נושא שלא יהיה. זו למעשה הדרך שלהם להוציא את האגרסיות שאין להם דרך טובה יותר להוציא אותן. עצתי? נסי לא להיעלב מהתגובות האלה, ולא להישבר כתוצאה מהיחס הזה.... הם לא באמת מבינים מה הם אומרים.

mike00

New member
אני דווקא מבין טוב מאוד מה אני אומר עופר...

אין לי תשובות יותר טובות מאלה שאני נותן לגברת מרים,ההודעות שלה פשוט מגוכחות.... מבחינתי מיותר להתאמץ ולענות ברצינות לאדם שפולט שטויות כמו שלה..

asparagos

New member
../images/Emo31.gif אני באמת אוכל ערבים קצוצים

מממ.... טעים עם חומוס וטבולי.

למעלה