נתונים מזעזעים מארצות הברית

הדיעות שלה לא הזויות,היא פלשתינית אורגנלית../images/Emo6.gif

לעומת זאת, אתה בתור יהודי בהחלט מתעקש לשים את עצמך בקבוצה מאד שולית והזויה...עם משאלות מוות...לא חיים ושלום. מה שהזוי בה שהיא מצד אחד מדברת על חיסול ישראל(ביטול ישראל כמדינה יהודית), זכות השיבה (חיסול ישראל) ומצד שני על שלום ודו קיום, זה בהחלט הזוי אך מאד מאפיין את הצד הפלשתיני, שאצלו שלום זו מילת קוד שתמיס את הישראל וישר תגרום לה "להכנע לדרישות הפלשתינים", לפי "מרים טוקאן". אני מבין מעולה מה אני כותב ואצלי הכל מבוסס מנומק, מאוזן ושקול.

ישראל לעולם לא תושמד אבל מי שינסה להשמיד אותה

הוא בעוד איך יושמד/ימחק/יתאייד/תעבור עליו נכבה מגיהנום/יעבור לעולם שכולו בתולות. כיצד התאבדות תעזור לישראל? הדרישות הפלשתיניות לא מעניינות אותנו, לספק את הפלשתינים - לא מעניין אותנו, סחטנות ואיומים - לא מזיזים לנו. ישראל לא תלחם לנצח נצחים, יום אחד ימאס לה והיא תתחרפן ככה שלא יהיה עוד מי שילחם בישראל...

mike00

New member
מדינת כל אזרחיה??.....באמת תודה,איזה התחשבות

אף פעם לא תהיה "זכות השיבה" מהסיבה הפשוטה שמדובר בחיסול מדינת ישראל.... אני מבקש ממך להפסיק לפנטז בשעות המאוחרות של הלילה,שלא ירצחו אותך בטעות על רקע כבוד המשפחה...

יש 4 מיליון פליטים, אם הם יחזרו

זה אומר שמספר הערבים יהיה כמעט כמו של היהודים ומעט שנים אחר כך יעבור את היהודים. זה אומר ממשלה ערבית/פלשתינית, חוקים שהם יעבירו/ישנו... בעההההה! בחיים לא, ליד ישראל, במדינת פלשתין, כאן? אפילו לא אחד, ככה זה פרנציפ.

ב48' הם היו 600 אלף, היום הם 4 מיליון+

דרך אגב, אפילו אחד לא יכנס, למה? זו לא מדינה שלו, והאדמה שלו? עכשיו היא שלנו, כבשנו אותה ועכשיו אנחנו הבעלים שלה ואין שום דבר שהוא יכול לעשות. זה מה שקורה שאומרים לא ל2 מדינות ל2 עמים עוד ב47' ופותחים במלחמה - מפסידים הכל, והפליטים, שילמדו לחיות עם זה, לכאן הם לא יגיעו, לא יקבלו אזרחות ולא כלום, רק בני העם היהודי רשאים להתאזרח בארצם. יאללה איזה בכיינים הפליטים האלה... ואת עם הפנטזיות שלך...מה הבעיה שלך להשלים עם המציאות והמשיך עם החיים שלך?, חלאס, זה היה לפני 60 שנה, אתם התחלתם עם זה, אנחנו סיימנו עם זה וזה מה יש! אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, לא נתאבד עבור צדק!

mike00

New member
אהה באמת??אז בסדר אין שום בעיה,שיבואו....

איפה הם השתקמו??במחנות הפליטים בלנון,ירדן,סוריה??איפה בדיוק הם השתקמו?? עכשיו אם הפליטים כל כך מטרידים את מנוחתך אולי תוכלי להסביר לי למה יש לפליטים פלסטינים פרוטקציה? אם הם היו סודנים לצורך העניין,אז רק מי שבאמת נולד בסודן נחשב פליט,וגם זה רק לתקופה של כמה שנים.. למה אצל הפלסטינים ההגדרה פליט מדברת על הילדים,נכדים,נינים וכו' של "הפליטים" המקוריים??

כמעט כל פליטי 48' ובניביתם נשארו פליטים, כמעט

אף אחד לא השתקם, מבחירה, הם מחזיקים את המפתחות וחושבים שיום אחד ישראל תפתח את שעריה ותקבל אליה אותם, אותה מדינה שהם רצו להשמיד עוד מלפני שקמה... הלוואי והם היו משתקמים, ומפסיקים לשמר את הפליטות, אני מוכן אפילו שישראל תסייע להם להשתקם ותגאל אותם מהפנטזיות על ה"אדמות" שלהם מלפני 48', שישתקמו במדינות ערב, שישתקמו במדינות העולם, שישתקמו במדינת פלשתין, הלוואי ויפסיקו להתעסק באובססיה בעבר ויתחילו לחיות בהווה ולמען העתיד.

בדיוק את זה מנסים למנוע מהם בעולם הערבי כולו

כי כל מנהיג ערבי יודע שברגע שאותם פליטים יפתחו חיים חדשים במדינתו, רובם כבר יאבדו את הרצון לחזור לישראל. וברגע שרק מעטים מהם ירצו לחזור, וגם זה לא בבת אחת אלא בהדרגה - אתה יודע יפה מאד שישראל לא תסרב. כי סירוב כזה הוא גזענות. במילים אחרות: זכות שיבה כמעט בטוח שתהיה, אבל זה יקרה רק ברגע שישראל לא תידרש לשלם את המחיר שהעולם הערבי היה רוצה כרגע לראות אותה משלמת. בקיצור - שיתחילו לחיות בהווה למען העתיד, ואז יהיה כאן עתיד. ימשיכו להתעסק בעבר? לא יתקדמו לשום מקום.

respecta1

New member
איזה גזענות בראש שלך??

למה יש מישהו בעולם שנותנים לו להכנס ולחיות כאן? בואנה גזענות נהייתה המילה היחידה בלקסיקון או מה, מה הקשר גזענות למה שאמרת? ו"זכות השיבה" לעולם לא תהיה, לשנן ולהפנים.

הקשר לגזענות הוא....

שרוב המדינות המפותחות האחרות בעולם, כבר מזמן נותנים לבני המקום לשעבר זכות להתאזרח מחדש. למשל, יהודים שהיו בעבר אזרחי פולין, יכולים היום לחזור לשם. אף אחד לא יחשוב להפלות אותם בגלל מוצאם היהודי. ברור שכשמדובר במיליוני אנשים שבעצם רובם כבר לא נולדו כאן, ושבכוונה נותנים להם להתגורר בתת-תנאים, העיקר שלא ישכחו מה קרה להם לפני 60 שנה - ישראל לא תסכים להחזיר אותם. אבל אם יתנו להם להשתקם במקומות שהם חיים היום, ולמשל עיראק ולוב ושאר המדינות הערביות יאפשרו ליהודים לחזור, ויפצו אותם על הרכוש שאיבדו - נראה לך שבתנאים כאלה ישראל תוכל שלא לאפשר לערבים לחזור לתחומה? בתנאים כאלה, זו גזענות מחפירה ללא תירוצים.

respecta1

New member
בכל מקרה ישראל תוכל שלא לאפשר

להם לחזור לתחומה, כי אין שום סיבה להביא מאות אלפי או עשרות אלפי לאומני אויב לביתך.

respecta1

New member
ועזוב שמה אכפת ומה הקשר למה שקורה בפולין?

ושוב לא אמרת בשום צורה מה הקשר גזענות, למה אנחנו נותנים למישהו אחר לא יהודי להכנס לתחומנו וסתם ככה להיות אזרח ישראלי? לא! אז אין בזה שום "גזענות" אם לא יתנו גם לתומכי חמאס האלה.

אז כשבן גוריון דיבר על "אין בכוונתנו לפנות

ולו ערבי אחד" - הוא בעצם שיקר? האם "מדינה יהודית" זו מדינה שנועדה להפלות ערבים, גם אם זכויותיהם כאן אינן מוטלות בספק? (גרו כאן)

primus solus

New member
הנכבה של יהודי צ. אפריקה והמזה"ת

"לא רואה ממטר" את הנכבנונת של אוסף החמולות שקוראים לעצמם פלשתינאים. היהודים שגורשו מצ. אפריקה וארצות ערב ועלו לישראל יוותרו על התביעות שלהם לפיצוי, הערבים שנמלטו מארץ ישראל וגורשו לאחר שהיוו איום על הישוב היהודי יותרו על התביעות שלהם לפיצוי. צר לי על הזיותך לגבי זכות שיבה, זכותך המלאה לנקוט בעמדות לאומניות פלסטיניות, זכותך להיות כהניסט ערבי, אבל דע לך שבכך אתה גורם להם יותר נזק ממה שהם גורמים לעצמם.

ואם אותן מדינות ערביות יכירו בעוול ויאפשרו

ליהודים לשוב ולהתאזרח בשטחן או לפדות את רכושם...........? ואם הן יאפשרו לפלסטינים להתאזרח אצלם באופן חופשי? (בינתיים זה חזון אחרית הימים, אני יודע, הן מוסיפות חטא על פשע בכך שהן מתנערות הן מאחיהם הערבים והן מאזרחיהן לשעבר היהודים - אבל הדיון הזה הוא בכל מקרה תיאורטי) השאלה היא האם תראה בכך התפתחות חיובית, כזו שיכולה להביא לסיום הסכסוך, או מחווה מיותרת לחלוטין, שהרי מה ליהודי במדינה ערבית? כי, אם קלטתי נכון את גישת ה"רוב יהודי בכל מחיר" - המטרה היא רוב יהודי ולא שום דבר אחר. ואם אכן זו המטרה, הרי שיחסה של ישראל לערבים לא יהיה שיוויוני לעולם - ללא כל תלות בהתנהגות שלהם! כלומר, גם אם יהודים יורשו להתאזרח בכל מדינה ערבית ואפילו לקבל "סל קליטה" שם, וגם אם במשך שנים לא יתבצע ולו פיגוע טרור אחד - עדיין ישראל תסרב לאזרח ערבים, גם אם יוכח מעבר לכל ספק שיש להם רכוש שאבד כאן.. איך זה מסתדר לך עם העובדה שיהודי אירופה למשל כן הורשו להתאזרח מחדש? ושוב, צריך להיות ברור שכרגע הדיון הזה תיאורטי, שכן המצב הנוכחי לא מאפשר בשום אופן הכרזה גורפת על זכות שיבה. לא כשמדובר במאבק פוליטי שמטרתו המוצהרת היא הפיכת המדינה הזו למדינת הלכה מוסלמית על חשבון כלל תושביה הנוכחיים.

אך ורק שיוויון אזרחי

יהודים אינם מיעוט לאומי. יהודים מיעוט מספרי. יהודים זה סיפור אחר לחלוטין. אני לא מתעסק בתיאוריה אלא במציאות והדיעות שלי הן על פי המציאות ולא על פי משהו היפוטתי. מבחינתי לא הייתי מאזרח כאן גם פינים או פורטוגלים, זה לא אישי נגד ערבים.

respecta1

New member
המדינה היא מדינה יהודית

לא נותנים לאף אחד אם זה ערבי אירופאי אפריקאי או אוסטרלי לבוא וסתם ככה לגור כאן, מהסיבה הפשוטה שזו מדינת הלאום היהודי, ומכך חייב להשמר הרוב ולא- זה שצריך להשמר הרוב לא אומר שום אי שוויון אזרחי, אבל נו טוב חזרנו לשאיפות הלאומיות של המיעוט הערבי בארץ ותומכיו.

למעלה