נתונים מזעזעים מארצות הברית

אין קשר ישיר לגזע - לא גזענות!

לך תלמד מה זה גזענות, גזענות אמיתית לפני שאתה ממהר להשתמש במילה הזו. יהודים לא היו מיעוט לאומי, הוא בכל מקום ניסו להיות יותר פולנים מהפולנים, יותר גרמנים מהגרמנים, יותר רוסים מרוסים (לא שזה עזר להם...), הם היו מיעוט מספרי, הם לא איימו על הסדר הקיים, לביקשו לעשות שינויים, הם ביקשו תמיד, תמיד להשתלב. גזענות זה מה שהיה באירופה כי האפליה והרדיפה היתה רק כי הם היו יהודים, רק כי הם היו "מגזע אחר", דת אחרת. אנחנו לא "רוב מדינות העולם" אז רד מזה. זה לא הדדי, זה לא משנה אם נקבל פיצויים או לא ממדינות ערב, זה לא משנה אם יהודים יקבלו אזרחות ממדינות ערב או לא. היום אנחנו מדינה, לא ארץ, מדינה!, ישראל לעולם לא תעמיד את הרוב היהודי, את הסטטוס קוו, את ההגמוניה של היהודים הציונים במדינתם, לעולם לא!, רד מזה, לא גזענות ולא נעליים! אתה ממש לא מבין את הפואנטה של מדינת ישראל, נכון? אין לך מושג קלוש... העיקר אתה מבלבל ת'מוח על מושג שאין לך שום מושג מהי משמעותו האמיתית עלק "גזענות"... יש כאן סיכסוך לאומי-דתי-תרבותי, מה לא ברור לך? אין שום קשר לגזע! החזרת הפליטים = שינוי המאזן הדמוגרפי = מלחמת אזרחים, אתה רוצה מלחמת אזרחים בין יהודים לערבים? רוצה שיהיה כאן מה שהיה ביגוסלביה? טיהורים אתנים הדדיים, טרנספרים הדדיים, אלפי הרוגים וכאן עוד יש לך את העיניין סיבילציוני והדתי...

אני מבין היטב את המצב הנוכחי

אך לא ברור לי היכן בעצם המחלוקת בינינו: מצד אחד אתה כותב: "ישראל לעולם לא תעמיד את הרוב היהודי, את הסטטוס קוו, את ההגמוניה של היהודים הציונים במדינתם, לעולם לא!" ומצד שני: "החזרת הפליטים = שינוי המאזן הדמוגרפי = מלחמת אזרחים, אתה רוצה מלחמת אזרחים בין יהודים לערבים? רוצה שיהיה כאן מה שהיה ביגוסלביה? טיהורים אתנים הדדיים, טרנספרים הדדיים, אלפי הרוגים וכאן עוד יש לך את העיניין סיבילציוני והדתי..." אז אם אני מפרש אותך נכון, אתה לא מסכים למימוש מלא או חלקי של זכות שיבה לערבים, כי: א. במצב הנוכחי זה יעמיד את הרוב היהודי, את הסטטוס קוו, בסכנה. ב. במצב הנוכחי זה עלול לגרום למלחמת אזרחים פנימית, ושוב - קריסה שלטונית מוחלטת. אבל בהנחה שיום יבוא ומימוש, חלקי, של זכות השיבה לא יסכן כ"כ את הרוב היהודי, וכל מי שיגיע לכאן יצהיר שברצונו לחיות כאן בשלום עם אותו רוב יהודי... השאלה היא האם גם אז תתנגד, ולמה? כי אני מראש אומר שבתנאים כאלה, אין לי שום התנגדות.

תשובה:

אין כזה דבר "לא יסכן כ"כ", יש או יסכן או לא יסכן. ברגע שאומרים כן לזכות השיבה פתוחים פתח להצפת ישראל בפלשתינים, זה מדרון חלקלק ומאד מסוכן, כאן יש רק או כן או לא, אין "חלקי" ואני אומר לא מוחלט, לא רק היום אלא בכל מציאות כלשהי בעתיד. לא רק בגלל סיכון הרוב היהודי אלא גם כי עכשיו יש כאן את מדינת ישראל והיא לא המדינה שלהם, אין "ארץ", אין "אדמות" יש רק מדינה, מסגרת מדינית ריבונית וכאן היא כזו שהוקמה על ידי יהודים למען יהודים כבית לאומי. זו לא המדינה שלו, ולכן לא אתן לו להתאזרח כאן, כאן בא הפרנציפ, והוא לא אישי נגד הערבים, אני רוצה לשמור על עקרון חוק השבות כפי שהוא, מתוך נאמנות לזהותה ומהותה של המדינה, לא, אני לא חותר למדינה הומוגנית אך מצד שני, בוא נודה, אנחנו נתקענו על ערביי ישראל בתור אזרחים, זה לא היה חלק מהתוכנית בדיוק כמו שהם נתקעו עם מדינה יהודית שהם לא מזדהים עם סמליה. מבחינתי אין כזה דבר "זכות שיבה", הזכות הזו נמצאת רק בראש של הפלשתינים, היא לא קיימת, ובעיית הפליטים לא תיפטר על גבינו, מבחינתי אנחנו גם לא אחראים לנכבה, הערבים הם שגרמו לנכבה אבל הם לא יודעים להפסיד בכבוד אז הם מאשימים אותנו. לא יודעים לקחת אחריות על מעשיהם, לא פעם ולא היום, זו הסיבה מדוע מצבם של הפלשתינים כל כך גרוע...

מי שמשמר את הפליטות הם הפליטים עצמם ומנהיגיהם

וזה כדי לשמר את קייס זכות השיבה. ישראל תסרב כי היא לא רוצה להתאבד, אין שום קשר לגזע, עליונות או נחיתות ולכן זו לא גזענות. זכות השיבה לעולם לא תהיה ואין שום דרך לגרום לנו שהיא תהיה זולת הביס אותנו צבאית. בטח ובטח לא יעזור לקרוא לנו "גזענים", המילה "גזענות" הפכה לנשק מילולי מגעיל ומרושע, שכולו סחטנות כלפי ישראל, לא יעזור כלום, אנחנו לא נתאבד, אנחנו כעקרון לא נאזרח אף פליט, ככה, כי זה עקרון, ישראל היא לא המדינה שלו, פלשתין היא המדינה שלו וכאן זה לא פלשתין, ואם מישהו מעיז לקרוא לישראל פלשתין, שלא יתפלא מדוע ישראל רואה בו ותתייחס אליו כאל אוייב. אתה ממש אבל ממש חי בסרט...

mike00

New member
לחזור לאן??

את באמת חושבת שאם ידפוק לי על הדלת איזה פלסטיני וישאל אותי למה החלפתי מפתח לדלת,שהבית הזה היה של הסבא של הסבתא שלו ושהוא מבקש ממני יפה לצאת,אז אני אצא?? יש יותר סיכוי שהוא מקבל לום לראש לפני שאני בכלל קורא לשב"כ להטיס לי אותו מהפנים.... פלסטיני:"שלום,ניסתי לפתוח אבל נראה לי שהחלפת את המנעול"... אני:"הממ,אני רק נכנסתי לדירה לפני חודשיים,נראה לי שכדאי שתדבר עם הבעלים".. פלסטיני:"אבל זה היה הבית של הסבא של הסבא של הסבא שלי"... אני:"וואלה,אז מה אתה רוצה עכשיו?" פלסטיני:"אני רוצה שתכבד את זכות השיבה שלי".. אני:"זכות??אם זה זכות אז בסדר"... פלסטיני:"אני מבקש יפה שתצא,יש לי עוד 4 נשים ו-19 ילדים שצריכים להגיע עוד מעט".. אני:"אהה.....אוקיי אני כבר מתחיל לארוז,זה בסדר אם אני אשאיר אצלך כמה דברים לאיזה יום יומיים עד שאני אתארגן לאסוף את הכל??" פלסטיני:"בטח,אין שום בעיה".. אני:"וואלה,אתה בסדר אתה.....תודה רבה לך על ההבנה"... אם אני מכניס לפה 4 מיליון פליטים לא יהיו 75% יהודים בישראל.... ועדיף שתקראי לילד בשמו,זאת לא זכות אלא דרישה..... דרישה שלא תתקבל לעולם!!

mike00

New member
חחחחחחחחח.........../images/Emo6.gif

את מצחיקה אותי את יודעת..... אין דבר כזה שטח ערבי במדינת ישראל....... רק חסר לנו שיבואו לפה כמה איטלקים יציגו לנו כמה מפתחות מעוטרים בסגנון רומי ואיזה קלף עם הכתובת,ויספרו לנו שהסבא של הסבא שלהם היה גר פה והם דורשים את זכות השיבה...

מוחמד5

New member
מה רע מייק !!

שף אלפרדו כבר כאן
ויספרו לנו שהסבא של הסבא שלהם היה גר פה והם דורשים את זכות השיבה... - כל הזכויות לשימוש במשפט הזה שמורות לעם היהודי בלבד -

mike00

New member
אבל אנחנו היינו פה גם לפניכם וגם לפניהם...

כולכם פולשים וכובשים......

היא בעד שלוש מדינות לעם אחד - 'העם הפלסטיני'

מדינת פלסטין, מדינת פלסטין שבדרך ('כל-אזרחיה' פלוס הפליטים) ומדינת 'ירדן היום - פלסטין מחר'.

מוחמד5

New member
דווקא מעודדים

תראי מי הזמין את הסקר,ותתיחסי לתוצאות בהתאם למזמין הסקר. דבר שני ,הצפיות הן מישראל ולא מהפלשתינים, מה מזעזע כאן !! דבר שלישי שיחפו האמירקאיים מי שיציל אותם מהאסון הכלכלי שלהם.

respecta1

New member
הם לא צריכים הצלה, הם שולטים וישלטו בעולם

לעוד הרבה זמן.. ואם מישהו יצטרך ללכת לחפש מי "יציל" אותו זה אתם מהם.. ואהבתי תראי מי הזמין
חבוב אנחנו לא ערבים, לא נרשום סקרים מזויפים לצורך תעמולה לא נהרוס לעצמנו עצי זית בשביל תעמולה לא נשקר בשביל תעמולה.. זה שאצלכם רגילים לא אומר שאצל כולם זה ככה.

asparagos

New member
דבר ראשון, אתה צודק בקשר למזמין הסקר

זה הדבר הראשון שבודקים בסקרים. דבר שני, לא הבנתי. דבר שלישי, מה הקשר בין הסקר למשבר הסאב פריים? (כלום).

משבר הסאב פריים נובע מהגזענות האמריקנית

כלפי השכבות החלשות. כמה שאתה יותר עני ככה הם גונבים אותך בריבית אני קראתי על זה ופשוט הזדעזעתי

respecta1

New member
בואנה עוד פעם גזענות?../images/Emo6.gif

הכל גזענות אצלכם אה.. מה נסגר???

mike00

New member
יש כאלה שלומדים מסעדנות,יש כאלה שאוהבים

מלונאות,יש אנשים שמתעניינים באדריכלות או כדרות או בנקאות,ויש כאלה שכל מה שיש להם בראש זה גזענות... התחביב הלאומי של יוצאי פלשתינה....

למעלה