נו, אז הכל בסדר. נרגעתי...נתניהו אתמול בנאום מוקלט : "אנחנו גם נחושים להבטיח שדבר כזה לא יקרה יותר".
אמירה מאוד חשובה. במיוחד לאור הימצאותנו כרגע לקראת השלב בו יוחלט אם לחדש את הלחימה העצימה, אולי החמאס יתקפל בהסכמה כפי שהיו פרסומים לאחרונה, ובכלל. בהחלט מרגיע וחשוב לשמוע. תודה על הבאת הדברים החשובים קרניו! אשריך.נתניהו אתמול בנאום מוקלט : "אנחנו גם נחושים להבטיח שדבר כזה לא יקרה יותר".
מי זה המציא המלה עֲצִימָה שלא במובן סגירה (סגירת עינים, למשל)?אמירה מאוד חשובה. במיוחד לאור הימצאותנו כרגע לקראת השלב בו יוחלט אם לחדש את הלחימה העצימה, אולי החמאס יתקפל בהסכמה כפי שהיו פרסומים לאחרונה, ובכלל. בהחלט מרגיע וחשוב לשמוע. תודה על הבאת הדברים החשובים קרניו! אשריך.
וממש אמש החלו האוטובוסים לשוב ולהתפצפץ. 'הגיבור' שיכול לכל אויב מאבד את זה שוב.אנחנו לא מאמינים לך אחרי שמכרת אותנו לחמאס במשך שנים .
הדם של הנרצחים שנחטפו בחיים הוא על ידיך ושמך יזכר לדראון עולם .
אתה והכת שלך האויבים האמיתיים של מדינת ישראל.
אתה צודק !טבח כזה לא יקרה בתנאי,רק אם נתניהו לא יהיה בשילטון.רק זה.
אני מאמין שלא יקרה יותר.משהוא עדיין מאמין לשקרן החולני הזה?
לא מתאים למי שמתיימר להחזיק בתואר "מומחה בקנוניות" להיות פתי.אני מאמין שלא יקרה יותר.
קודם כל אני לא מומחה לקנוניות אלא לקנונית הסדר העולמי החדש,לא מתאים למי שמתיימר להחזיק בתואר "מומחה בקנוניות" להיות פתי.
קודם כל אני לא מומחה לקנוניות אלא לקנונית הסדר העולמי החדש,
קנוניה שאתה בכלל לא מאמין בה...
שנית קל מאוד להאמין שזה לא יקרה,פשוט כי ביבי עשה את זה.
זה תלוי בו ולא בפולשים.
אני מאמין בלב שלם שמעל 99 אחוז סיכוי שנתנו להם להיכנס בכוונה בגלל תוכנית ספציפית של ארה"ב,ומי ערב לך שזה לא יקרה שוב כל עוד הוא בשלטון ?
ברור לך שאני לא קונה את ההסבר שלך .אני מאמין בלב שלם שמעל 99 אחוז סיכוי שנתנו להם להיכנס בכוונה בגלל תוכנית ספציפית של ארה"ב,
לגרור אותנו לעזה איראן ולבנון.
כיון שהיה מצב מאוד מיוחד ופעם אחרונה שהייתה תרמית דומה היה ביום כיפור לפני 50 שנה אזי הפחד לא מבוסס.
בוא נגיד ככה,זה הדבר האחרון שאני מפחד ממנו.
![]()
מי שרצח את אבא שלך היו אנשי CIA
בנותיו של ג'ו אלון, רחל אלון-מרגלית ויעל אלון-רוזנשטיין, הקדישו את חייהן למציאת הרוצח שרצח את אביהןwww.news1.co.il
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
זה תמיד היה האליטות נגד העם ולא ימין מול שמאל,דתיים מול חילוניים וכו'.ברור לך שאני לא קונה את ההסבר שלך .
עם כל הבחילה שיש לי על משפחת נתניהוזה תמיד היה האליטות נגד העם ולא ימין מול שמאל,דתיים מול חילוניים וכו'.
אפילו בצפון קוריאה זה האליטות נגד העם:
ולכן יותר הגיוני שינסו לסכסך בשביל לשלוט - 2 רבים שלישי לוקח.
האם יש ויכוח מהותי בין ימין/שמאל דתיים/חילוניים.
כן, אבל זה לא אמור לגלוש למשהו קיצוני שבגללו אין פיתרון.
בוא נחשוב בהיגיון אם באמת הייתה דמוקרטיה,נניח היה ימין בשלטון
עושים את הפתרונות שלו,השני לא מפריע מחכה בסבלנות לבחירות
ואז אם מנצח עושה את הפיתרונות שלו.
כל הדרמה הזאת מוכיחה שיש כאן משהו מעבר לאידאולוגיה.
אם אדם יעשה הכל בשביל חיים טובים ולשלוט(כמו שאלדד יניב אמר שביבי הכי אוהב לשלוט)עם כל הבחילה שיש לי על משפחת נתניהו
קשה לי להאמין שהוא יזם או נגרר לבגידה מהסוג שאתה מציין.
אם ואם ואם - היו לסבתא גלגלים.אם אדם יעשה הכל בשביל חיים טובים ולשלוט(כמו שאלדד יניב אמר שביבי הכי אוהב לשלוט)
למה שלא יעשה את זה?
אם יש לחץ אמריקאי לנקות את המזרח התיכון ודרישה שישראל תתרום תרומה משמעותית
ומחשבה שבטווח הארוך ההקרבה של האנשים ניתן להצדיק אותה אם באמת יהיה פחות מתים אח"כ.
הרי גם ששולחים אנשים לקרב אז מקריבים אותם בתמורה לאזרחים - זה החלטה שהשלטון מבצע קבוע.
בדיוק,ישראל הקטנה מחבלת בשליטה של ארה"ב במזרח התיכון ולכן נדרשההמזה"ת זה מרחבים ונפט וגז ולא הפינה של ישראל הקטנה.
איך היא מחבלת לארה"ב?בדיוק,ישראל הקטנה מחבלת בשליטה של ארה"ב במזרח התיכון ולכן נדרשה
להקרבה לצורך בנית תשתית אנרגתית מסעודיה לאירופה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.