מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
השטח לא רגוע מספיק לאפשר הקמת רכבת מהודו וקווי נפט וגז מסעודיה שעוברים בישראל ומגיעים לאירופה.איך היא מחבלת לארה"ב?
השטח לא רגוע מספיק לאפשר הקמת רכבת מהודו וקווי נפט וגז מסעודיה שעוברים בישראל ומגיעים לאירופה.איך היא מחבלת לארה"ב?
אתה רץ רחוק מידיי.השטח לא רגוע מספיק לאפשר הקמת רכבת מהודו וקווי נפט וגז מסעודיה שעוברים בישראל ומגיעים לאירופה.
יש דברים שלוקחים שנים אבל מתכוננים להם בהווה,כמו ללמוד לימודים גבוהים לצורך עבודה מתגמלת.אתה רץ רחוק מידיי.
לדעתי ,יש דברים שלוקחים שנים אבל מתכוננים להם בהווה,כמו ללמוד לימודים גבוהים לצורך עבודה מתגמלת.
מבחינת סעודיה כל פיתרון שמקובל על העולם הערבי.לדעתי ,
סעודיה לא תוותר על רעיון הקמת מדינה פלסטינית כתנאי לחתימת הסכם נורמליזציה עם ישראל.
אתה טועהמבחינת סעודיה כל פיתרון שמקובל על העולם הערבי.
מה אתה מתכוון?אתה טועה
שסעודיה רוצה התחייבות מישראל כתנאי ברור לפתרון ומפת דרכים למדינה עתידית.מה אתה מתכוון?
אי אפשר להתחייב לדבר כזה.שסעודיה רוצה התחייבות מישראל כתנאי ברור לפתרון ומפת דרכים למדינה עתידית.
אז לא יהיה הסכם נורמליזציה עם סעודיה.אי אפשר להתחייב לדבר כזה.
בסוף יהיה.אז לא יהיה הסכם נורמליזציה עם סעודיה.
הסוף ידוע -בסוף יהיה.
אל תשאל אותי מתי הסוף...
זה יהיה לפני שתמות.הסוף ידוע -
כולנו נמות מתישהו ......
אל תשתטהזה יהיה לפני שתמות.
שטויות במיץ עגבניות.בדיוק,ישראל הקטנה מחבלת בשליטה של ארה"ב במזרח התיכון ולכן נדרשה
להקרבה לצורך בנית תשתית אנרגתית מסעודיה לאירופה.
שחזר בראש את יום הכיפורים ותראה שלא למדת את הלקח.שטויות במיץ עגבניות.
אין לי ספק שגם לנתניהו החזיר, המנותק, הנהנתן, הזחוח, השקרן , המפקיר , הפסיכופת יש קווים אדומיםאם אדם יעשה הכל בשביל חיים טובים ולשלוט(כמו שאלדד יניב אמר שביבי הכי אוהב לשלוט)
למה שלא יעשה את זה?
אם יש לחץ אמריקאי לנקות את המזרח התיכון ודרישה שישראל תתרום תרומה משמעותית
ומחשבה שבטווח הארוך ההקרבה של האנשים ניתן להצדיק אותה אם באמת יהיה פחות מתים אח"כ.
הרי גם ששולחים אנשים לקרב אז מקריבים אותם בתמורה לאזרחים - זה החלטה שהשלטון מבצע קבוע.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאין לי ספק שגם לנתניהו החזיר, המנותק, הנהנתן, הזחוח, השקרן , המפקיר , הפסיכופת יש קווים אדומים
אז גם אתה מאמין כמו ה"מומחה" שדרג מדיני בכיר הזמין אותם כדי שיטבחו את תושבי העוטף.פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני כבר לא מסוגל להאמין לכל מה שקשור לנהנתן הרמאי הזה. אז אולי לא הגיוני בעיניי שדרג מדיני "הזמין" אבל ההזנחה המתמשכת דווקא כן מעידה על רשלנות פושעת לכל הפחות.אז גם אתה מאמין כמו ה"מומחה" שדרג מדיני בכיר הזמין אותם כדי שיטבחו את תושבי העוטף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.