אני כבר לא מסוגל להאמין לכל מה שקשור לנהנתן הרמאי הזה. אז אולי לא הגיוני בעיניי שדרג מדיני "הזמין" אבל ההזנחה המתמשכת דווקא כן מעידה על רשלנות פושעת לכל הפחות.אז גם אתה מאמין כמו ה"מומחה" שדרג מדיני בכיר הזמין אותם כדי שיטבחו את תושבי העוטף.
אני כבר לא מסוגל להאמין לכל מה שקשור לנהנתן הרמאי הזה. אז אולי לא הגיוני בעיניי שדרג מדיני "הזמין" אבל ההזנחה המתמשכת דווקא כן מעידה על רשלנות פושעת לכל הפחות.אז גם אתה מאמין כמו ה"מומחה" שדרג מדיני בכיר הזמין אותם כדי שיטבחו את תושבי העוטף.
ברור ,אני כבר לא מסוגל להאמין לכל מה שקשור לנהנתן הרמאי הזה. אז אולי לא הגיוני בעיניי שדרג מדיני "הזמין" אבל ההזנחה המתמשכת דווקא כן מעידה על רשלנות פושעת לכל הפחות.
שכחת את הקנוניה של "נתנו להם להיכנס".קודם כל אני לא מומחה לקנוניות אלא לקנונית הסדר העולמי החדש,
יזמה את זה קנונית הסדר העולמי החדש.שכחת את הקנוניה של "נתנו להם להיכנס".
איך יכולת לחמוק מזה...?
כמה נוח, להכניס את הכל תחת אותה מטריה.יזמה את זה קנונית הסדר העולמי החדש.
מה לעשות שזה אנשים דומים,תראה קנונית הסדר העולמי החדש היא מאוד גדולה,כמה נוח, להכניס את הכל תחת אותה מטריה.
הוא כתב במילים אחרות על כך שנתנו להם להיכנס-שכחת את הקנוניה של "נתנו להם להיכנס".
איך יכולת לחמוק מזה...?
בזה אנחנו תמימי דעים. מי שיוצא מהבית בחורף, ללא תחזית כלשהי, של מזג האוויר,הוא כתב במילים אחרות על כך שנתנו להם להיכנס-
"שנית קל מאוד להאמין שזה לא יקרה,פשוט כי ביבי עשה את זה.
זה תלוי בו ולא בפולשים."
נתנו להם להיכנס אבל לא מהסיבות חסרות ההגיון שה"מומחה" מציין.בזה אנחנו תמימי דעים. מי שיוצא מהבית בחורף, ללא תחזית כלשהי, של מזג האוויר,
אינו יכול להאשים את העננים, אם חזר הביתה רטוב מגשם כי בתכלס, זה מחדל שלו.
"נתנו" להם להיכנס, במסגרת מחדל. המומחה לקנוניות טוען שיזמו את ה"נתינה" הזאת, דבר שאינני יכול לקבל.נתנו להם להיכנס אבל לא מהסיבות חסרות ההגיון שה"מומחה" מציין.
זה בדיוק מה שכתבתי או יותר נכון התכוונתי."נתנו" להם להיכנס, במסגרת מחדל. המומחה לקנוניות טוען שיזמו את ה"נתינה" הזאת, דבר שאינני יכול לקבל.
וזאת הייתה התגובה שלי אליו (עמוד ראשון) :"נתנו" להם להיכנס, במסגרת מחדל. המומחה לקנוניות טוען שיזמו את ה"נתינה" הזאת, דבר שאינני יכול לקבל.
חברי הכת המבחילים שלו.משהוא עדיין מאמין לשקרן החולני הזה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.