נתניהו נלחם בשחיתות

ramizzz

New member
לפחות נתניהו לא גנב את הכסף

אלה עשה אותו בעבודה כמובן שאולמרט גנב את מירב כספו בקומבינות אבל זכותך, ההגנה שלך על מושחת ופושע כמו אולמרט זה מראה על השיפוט שלך וכמה משרושת בך ההסתה נגד נתניהו את אבודה אני מקוה שתמשיכי להגן על קדימה וככה המפלגה הזאת תעלם כמו המפלגה שלך

אשרת

New member
...

אתה מודע לכך שאתה מוציא את דיבתו של אולמרט כרגע? מאיפה לך לדעת? חקרת? הוגש נגדו כתב אישום? הוא הואשם בגנבה? חמוד שלי, אין לי שום אינטרס להגן על קדימה אין לי גם שום אינטרס להגן או לצאת נגד נתינהו. אני חושבת שהוא היה שר אוצר טוב. אבל מה לעשות, כאשר חבורת המעודדות של נתינהו בפורומים כותבים כל מיני דברים ושוחכים שהמשיח שלהם בעצמו הוא לא כל כך לבן זה מציק. אני יכולה לומר לך, שלקדימה אין סיכוי בעולם שאני אצביע, וגם לא אצביע לליכוד מטעמים אידיאולוגים, ואם כל פעם שמישהו מבקר את נתינהו ומטיח את האמת בפנים שלכם, אתם טוענים שזאת הסתה אז לא פלא שהתעמולה של נתינהו בבחירות האחרונות לא ממש צלחה ....

ramizzz

New member
סקרערוץ 10: 69% אולמרט צריך להתפטר

סקר ערוץ 10: 69% סבורים כי גם ראש הממשלה אהוד אולמרט צריך לפנות את מקומו. 63% תומכים בהקדמת הבחירות יום רביעי, 17 בינואר 2007, 20:28 מאת: חדשות 10 ישראל 10 מסקר שפורסם הערב בערוץ 10 עולה, כי 85% מהציבור סבורים כי שר הביטחון, עמיר פרץ, צריך להתפטר מתפקידו. 13% סבורים שאין הוא צריך להתפטר. 73% מהציבור סבורים כי החלטתו של הרמטכ"ל, דן חלוץ, להתפטר מתפקידו היתה נכונה. 14% סבורים כי ההחלטה אינה נכונה. לשאלה האם ראש הממשלה אהוד אולמרט צריך להתפטר השיבו 69% בחיוב, לעומת 26% שהשיבו "לא". לשאלה "האם צריך להקדים את הבחירות" השיבו 63% בחיוב לעומת 32%. (הסקר בוצע באמצעות מכון המחקר של רפי סמית).

את חייבת להתמקד..

את קופצת מנושא לנושא ללא הבחנה.. בואי נתחיל מהנשיא את אומרת שהוא חבר ליכוד ..הוא כבר לא חבר ליכוד זה הנשיא של כולנו.. להזכיר לך שכל קדימה הם ליכוד..אבל בחרו לצאת מהליכוד כי נתניהו עשה שם סדר והם רצו להמשיך בחגיגה.. ולכן הקימו את קדימה בכדי שפורום החווה ימשיך לחגוג..וכל החגיגה עברה לאולמרט..שעכשיו אוכל אותה בענק.. לגבי נתניהו..את כל הזמן מדגישה שהוא הראשון שנחקר.. בואי נוסיף שביבי הוא ראש הממשלה הכי צעיר.. שביבי הוא ראש ממשלה הראשון ש3 שנים לא היו פיגועים בתקופת כהונתו.. אין צורך לחפש רק את השלילי.. צריך עכשיו לדאוג שאולמרט וחבריו המושחתים יעופו מהשלטון..לפני שתהיה פה עוד מלחמה.. עוד דבר על נתניהו פרשת הפלילים שלו מחווירה מול שרון..ובענק.. מה גם שאולמרט יהיה כנראה הראש ממשלה הראשון שיוגש נגדו כתב אישום..

אשרת

New member
...

א. משה קצב נבחר מטעם הליכוד. הוא חבר ליכוד. אל תנסה להתחכם. אנחנו לא טיפשים. תפנים. ב. ברור. נתינהו ניסה להמריד את כולם נגד שרון, הפסיק. אחרי זה עשה את הזיגזג של ההתנתקות. כן. לא. כן לא. עד שהוא עזב, והביא את הליכוד ל-12 מנדטים. קוסם או לא?
ג. תנמק בכל צורה שהיא את קיומה של קדימה, אבל להזכיר לך שזכותם של אנשים לפרוש מן המפלגות שלהם באשר הם לא מאמינים יותר באידיאלוגיה שלהם. קדימה זכתה ב-29 מנדטים, הליכוד ב-12 מנדטים. זה אומר שכנראה האישים שעזבו את הליכוד, נתפסים בצורה קצת יותר חיובים מהליכוד עצמו. ד. אז מה אם הוא היה הכי צעיר? במה זה קשור למשהו? ה. להזכיר לך, שנגד שרון לא רק שלא הוגש כלום, כמדומני גם לא הוגש נגדו דו"ח ציבורי. הבנתי שעבור תומכי נתינהו אמות מידה ציבוריות ונורמות שלטון שפויות הן מילות גסות. ו. עכשיו אתה גם חוזה עתידות?
. קודם כל שיחקרו אותו, אחרי כן שיעבירו את החומר הלאה. אולי היועץ ינקוט באותה גישה שנקטו נגד נתניהו ויסיים את זה בדו"ח ציבורי חריף? מאיפה לך לדעת? אתה מעורב בפרשה הזאת או שמא זאת משאלת לב? ז. כל הנ"ל לא גורע מכך, שאולמרט לדעתי צריך לעזוב את הכסא ולהקדים את הבחירות.

בואי אני אנסה לענות לך..

למרות שאת הופכת טפל לעיקר ועיקר לטפל וקופצת מנושא לנושא ללא הבנה מלאה של החומר.. א. משה קצב מרגע בחירתו לנשיאות הוא לא חבר ליכוד נקודה. ומהרגע שנבחר הוא נשיא של כולם ללא שום קשר למפלגה כלשהיא..גם אולמרט מבית היוצר של הליכוד מקום 34 בפריימריז עד ששרון הקפיץ אותו..וגם שרון מבית היוצר של הליכוד.. ב. שרון ראה שנתניהו מהווה בעיה ויהיה לו יותר נוח להקים מפלגה מחוץ לליכוד ולנצל בצורה צינית את דעת הקהל באותה תקופה שאהדה את ההתנתקות וראה סקרים שמובילים אותו ל-40 מנדט לפחות..שרון רצה להקים מפלגה ללא גוף דמוקרטי שלא יציקו לו ושכולם יהיו משרתיו.. שרון לא האמין בדמוקרטיה וחשב שהוא צריך לשלוט בלעדית במפלגה שהוא בונה<להזכיר לך איך הוא כיבד את משאל מתפקדי הליכוד> לגבי תוצאת הבחירות הציבור היה עדיין שיכור וחשב שקדימה תהיה הבונטון החדש היום כולם יודעים שהסקרים התהפכו.. והליכוד בדרך חזרה לשלטון.. זהו אין לי כוח לענות יותר.הדוח הציבורי על ביבי שהיום נראה די עלוב לעומת הדוחות שהיו יוצאים על שרון אם היה איתנו.. ולעומת מעלליו של אולמרט שעוד נראה כולנו שביבי לעומתו פשוט צדיק..חחח

אשרת

New member
...

א. לא טענתי שהוא לא הנשיא "שלי". אבל הוא עדין חבר ליכוד, או שהוא הודיע על פרישה מהליכוד ואני פספסתי את זה. אז כנראה שלליכוד יש עוד עננה שחורה מעליו בדמות נשיא "חרמן" כהגדרת אחד מן הממשתפים. ב. אני זוכרת את ההצבעה שהיתה בליכוד, שרון ניצח. הרי נתינהו כל הזמן חתר תחתיו. למלה להמשיך להיות באותו מקום שמישהו חותר תחתיך כל הזמן. כלומר, נתינהו גם הוא חתרן. לא נורא. כל הפוליקטאים הם כמעט כאלו. ג. שוב פעם ----- הציבור אשם. תפנים: הציבור לא אשם. ציבור לא חייב לא לך , לא לי ולא לאף מפלגה אחרת כלום. אם כבר המפלגות חייבות לו. חחחחחחח, משעשע אתה. גם גנב נראה צדיק ביחס לרוצח. אתה יודע
הכל יחסי בחיים, ועדין זה לא הופך את נתינהו לצדיק הדור. לגבי הבחירות הקרובות - לא יודעת. ניחוש שלי- שנתינהו יעלה כברירת מחדל, הוא הכי פחות גרוע מכל השאר. וזאת לא מחמאה ממש. אבל הליכוד לא יוכל לממש את המדיניות שלו, הוא יהיה תלוי במפלגות אחרות. כנראה שאתה תראה את הקדימה גם בממשלה הבאה.

ramizzz

New member
את בדעת מיעוט תכבדי את הרוב

סקרערוץ 10: 69% אולמרט צריך להתפטר סקר ערוץ 10: 69% סבורים כי גם ראש הממשלה אהוד אולמרט צריך לפנות את מקומו. 63% תומכים בהקדמת הבחירות יום רביעי, 17 בינואר 2007, 20:28 מאת: חדשות 10 ישראל 10 מסקר שפורסם הערב בערוץ 10 עולה, כי 85% מהציבור סבורים כי שר הביטחון, עמיר פרץ, צריך להתפטר מתפקידו. 13% סבורים שאין הוא צריך להתפטר. 73% מהציבור סבורים כי החלטתו של הרמטכ"ל, דן חלוץ, להתפטר מתפקידו היתה נכונה. 14% סבורים כי ההחלטה אינה נכונה. לשאלה האם ראש הממשלה אהוד אולמרט צריך להתפטר השיבו 69% בחיוב, לעומת 26% שהשיבו "לא". לשאלה "האם צריך להקדים את הבחירות" השיבו 63% בחיוב לעומת 32%. (הסקר בוצע באמצעות מכון המחקר של רפי סמית).

אשרת

New member
???

לידיעתך, קודם כל, נדמה לי שבסקרים של הבחירות האחרונות איש לא ניבא 12 מנדטים ללליכוד. אז ראוי שתוריד את רמת האפוריה שלך. שנית, זכותי להחזיק בדעתי ללא קשר לרוב. מה לעשות- אנחנו מדינה דמוקרטית. שלישית, אם היית טורח באמת לקרוא משהו במקום לעשות "העתק-הדבק", היית שם לב, שאני גם כן חושבת שהממשלה הזאת צריכה להעלם ווהבחירות צריכות להיות בטווח זמן יחסית קצר. סטו?

טשאפק

New member
לא נולדתי אתמול

כשהמרכז היה טוב לביבי, ביבי היה טוב למרכז.

ramizzz

New member
גם אני לא!

שהימין היה טוה לשרון הוא היה טוב לימין שהוא לא היה צריך אותם אז הוא גירש אותם מגוש קטיף ומעל מאמון הבוחרים בו השקר הגדול של שרון : " דין נצרים כדין ת"א"

טשאפק

New member
כל זה טוב ויפה

אבל לא קשור לכך שביבי טיפח את מרכז הליכוד המושחת, ונזכר להלחם בו רק עשר שנים מאוחר מדי.

ramizzz

New member
שרון עומרי ואולמרט טיפחו!

ביבי לא היה צריך שום מרכז להזכירך רוב רהשי השיחתות עברו עם שרון לקדימה

טשאפק

New member
מזכיר לך שוב

שלא נולדתי אתמול. השחיתות עברה עם שרון לקדימה - חלק ממנה עבר, נכון. איזו שחיתות? זו שדבקה במרכז הליכוד. אילו צעדים נקט ביבי כנגדה משך 15 שנה בצמרת הליכוד?

byzon

New member
למרכז אין יותר כוח ביב נטל מהם

את הכוח להשפיע על חברי הכנסת ועל הראש של התנועה מה שלשרון לא היה אומץ לעשות בשיא כוחו בוא נגיד שביבי עשה את בשפל כוחו תאר לך מה יעשה אחרי שיזכה בבחירות ויהיה בשיא כוחו הוא ינער את כל המערכת ויעשה שקיפות בכל המערכות

למעלה