בדיחה מצוינת?
דומני כי אין אני מכיר אותך, ועוד לא הגעת למעמד בו תהיה רעי ואחי לכמה מעשי לצים וצחוקים, כך שאם אתה סבור ולו לרגע קל של בורות כי אני אבזבז את זמני בישיבה ובהקלדת בדיחות והתפתלויות מטופשות בעבורך, אתה שוגה באשליות. כמה נחמד לעוות את דברי, הלא כן, מר טשאפק? אני טענתי שהבעיה נוצרה בימיו של שרון? לא. טענתי שהיא החמירה בימיו של שרון. הרי ברור לכל כי העסקנים והצ'חצ'חים היו במוסדות התנועה עוד לפני שרון, אך השפעתם גדלה כאשר הוכנסו אישים אחרים בדמותם למען ביסוס מטרותיו הפוליטיות של ה'אזרח הראשון' אריאל שרון, בעיקר על מנת לחסום מועמדים אחרים. מרכז הליכוד כולל נאמני דרך, אידיאולוגים ואישים משכילים רבים אשר נדחקו לשוליים בעקבות הדברים שעולל שרון למוסדות התנועה כתוצאה מכמיהתו לשררה, ורצונם של העסקנים בטובות הנאה. ב-92 שיטת הבחירות הייתה אזורית אם איני טועה, והשפעתו של מרכז הליכוד הייתה פחותה בהרבה. במצב אופטימלי אין רע בגוף כמרכז הליכוד אשר יבחר את המועמדים, באם תחתיו יהיו האנשים המתאימים, ואין כל יתרון בפריימריז אשר יתנו את הכוח לבחור בידי האספסוף. אני, לעומתך, מר טשאפק, יכול להתנחם בכך שהדמות המרכזית המובילה את מפלגתי מסוגלת לאיית את שמה, דבר אשר קשה לאמר בנוגע לעמיר פרץ.