נ נש נשב נשבר הז** ואין מה לשחק על הקונסולות החדשות...

נ נש נשב נשבר הז** ואין מה לשחק על הקונסולות החדשות...

מסכים עם כל מילה של הכתב בוידאו שאני מצרף...
ואם לצטט ולתמצת:
בדור הקודם באותה תקופת זמן שעברה אולי כמות המשחקים היתה דומה אבל האיכות...האיכות היתה משהו אחר לגמרי...
גירס אוף וור - היום קל להסתכל עליו כעוד שוטר מגוף שלישי מוצלח אבל הוא הרבה יותר מזה..הוא אומנם לא ממש המציא את הקאבר בייס שוטרס אבל הוא ללא ספק קבע את הסטנדרטים של הז'אנר והשפיע על כלכך הרבה משחקים אחרים שיצאו בהמשך...זה המשחק שגרם לי לקנות את ה360 ואני זוכר ששיחקתי אותו עם חיוך על הפנים כמעט לאורך כל הקמפיין...
COD:MW הראשון. המשחק שעיצב את הFPS המודרני...Dead Rising וגם Just Cause משחקי עולם פתוח מעולים...
מה יש לנו היום? וואצ' דוגס,אינפיימוס SS,קריד יוניטי? אפשר באמת להשוות?
בדור הקודם יצאו אבני דרך,משחקים שהפכו לקלאסיקה ברגע שהם יצאו..כרגע אני לא יודע על אף משחק שעומד לצאת שכנראה יעשה את זה וכמו שאני חוזר ואומר:הלוואי ואני טועה...

evilplate

New member
השנה או בזמן הקרוב?

כי השנה למשל אני די בטוח שבאטמן ו MGSV יאכלו את כל הרשימה שנתת מהדור הקודם.
אבל באופן כללי אני מסכים עם הרעיון של הסרטון לפחות עד עכשיו, חלש מאוד מבחינת AAA גדולים, אני אישית הכי נהנתי לשחק ברימייק של RE ב HD, משחק מהגיימקיוב מכל שאר ה AAA ששיחקתי :X
&nbsp
דרך אגב דד רייזינג היה באמת מרשים טכנית בזמנו כשפתאום קיבלנו עולם פתוח עם מאות זומבים, משהו שלא היה לפני, אבל מבחינת איכות הוא לא בדיוק היה מדהים במיוחד, כנ"ל שאר המשחקים ברשימה מלבד גירס ו COD4, אבל גם 2 משחקים פורצי דרך (+עוד כמה חביבים ומרשימים טכנית כמו DR) זה הרבה יותר ממה שיש לנו עד היום על הקונסולות

מדובר כמובן על אותה תקופת זמן שעברה עד עכשיו לעומת אותה תקופ

ת זמן שעברה בזמנו בדור הקודם וכמו שאתה אמרת אם משווים בין משחקי הAAA של 2 התקופות המצב של היום עגום...
לדעתי הבאטמן החדש ו MGSV יהיו משחקים טובים אבל האם הם יהיו פורצי דרך? כנראה שלא...
כרגע המשחק היחידי שמראה סוג של חידוש אמיתי הוא The Division...אבל בגלל שזה משחק של יוביסופט יש לו פוטנציאל להיות פלופ בידיוק כמו שיש לו אפשרות להיות פורץ דרך..כי יוביסופט הם לוזרים...

evilplate

New member
משחק התגנבות בעולם פתוח עם רכבים

מחזור אור יום ולילה, מזג אוויר וכו' (שיש להם השפעה ישירה על הגיימפליי והם לא סתם לקישוט- פחות/יותר חיילים ופטרולים, ראות פחות/יותר טובה של האויב ושלך על סמך המשתנים הללו, אלמנט של זמן שאפשר להעביר ושמשנה את תנאי המשימה וכו') זה כן משהו חדש ופורץ דרך. העניין זה שהוא גם יוצא לדור הקודם ככה שלא בטוח שטכנית זה פורץ דרך אבל לפחות מבחינת קונספט זה חדש ויש לו פוטציאל להפוך על הראש את ז'אנר ההתגנבות, אולי כמו ש COD 4 עשה ל FPS (רק שהפעם זה יהיה דבר חיובי :p)

את באטמן לא ראינו מספיק אבל לפי המפתחים אי אפשר היה לעשות אותו על הדור הקודם עם האינטגרציה שהם הכניסו לו עם הבאטמוביל, צריך לראות עד כמה השילוב הזה דינאמי ומוסיף אבל יתכן שגם הוא מציע קפיצה יפה.

על יובי באופן כללי באמת לא מומלץ לסמוך.

Josh Gross

New member
כי אנשים רבים כבר הפנימו משחקי רשת

הטכנולוגיה כיום מאפשרת חוויות אשר עד לפני 10 שנים לא היו אפשריות, במיוחד על קונסולות.
שחקני הסינגל-אונלי מספרים רבות על עלילה וסינמטיות, הצחקתם לי את ה*יצה השמאלית
דברים כאלו אני מוצא בספר או סרט, ספרים או סרטים ברמה שמציגים במשחקי וידאו הפסקתי לצרוך בבי"ס עממי.
&nbsp
עבורי זה מתחיל ונגמר באינטראקטיביות ובעבור זאת אני מוכן להתפשר מבלי לחשוב פעמיים.
אני לא נגד משחקי סינגל-פלייר, אני משחק בהם לא פחות מכל סינגל-אונלי גיימר.
הבעיה שלי היא הרטוריקה בה הסינגל-אונלי גיימרז עושים שימוש - היא, לפעמים, פשוט מגוחכת.
&nbsp
ובכלל, כמודל עסקי, בשנת 2015, השקעה במשחק סינגל-פלייר אונלי - לא הגיונית ב90% מהמקרים.
בכדי לשנות זאת חייבים למצוא דרך להקטין את הנזק שנגרם לחברות ההפצה משוק היד שניה
ל$M היה פתרון לא רע, הבעיה שלהם הייתה חוסר זיהוי, שלא לומר יהירות, בקריאת המפה.
&nbsp
לא אוהבים משחקי רשת? תרכשו יותר מקונסולה אחת ומחשב גיימינג(לאו דווקא עבור משחקי AAA)
רק כך תוכלו להגדיל את מס' השע' הפוטנציאליות ממשחקי סינגל-פלייר.
&nbsp
ולסיום - לאוהבי הNPC והAI(המאוד מוגבל) אונלי עדיין נכונה שנה לא רעה בכלל.

Josh Gross

New member
חסר העמוד שדרה חזר..

שמע, אתה סה'כ טרול שנדבקת לפורום הזה מקדמת דנא.

בעוד שאני אחד הסיבות שהפורום הזה מתפקד, אני אחד הסיבות שאנשים נכנסים לפורום לקרוא בו וראו מה היה בפורום הזה בזמן שלא כתבתי בו, שומם וחסר תוכן. אתה בניגוד אלי הוא טרול עקשן, סוג של קוץ בתחת של כל האנשים הנורמלים שכתבו אי פעם בפורום, אתה וותיק בפורום הזה כן, אבל רק בגלל שאתה קוץ עקשן, טפיל שאף אחד לא טרח לחסום, כי אתה לא שווה את האנרגיה של לחיצה על כפתור חסימה.

Josh Gross

New member
זה כבר לא יעזור.

אפילו עם מעט כבוד עצמי לא הצלחת לצאת. לא שזה לא היה צפוי, אבל בכל זאת..
אתה מבוגר מדי בכדי להתחיל להצמיח עמוד שדרה.
&nbsp
שוב, זה כבר לא יעזור, אבל אתה מוזמן, כרגיל, להמשיך ולנסות.
על אנשים כמוך כבר נאמר - עושים אותו דבר פעם אחר פעם ומצפים לתוצאות שונות.

חתיכת יתוש,ציטוטים של אינשטיין ודוסים מלפני 2000 שנה

לא ישנו את העובדה שאתה יתוש עלוב. אינשטיין כבר הגיב בזמן שהיה חי על כסילים כמוך שמצטטים אותו כדי לתת אמינות מדומה לדבריהם, אני בניגוד אליך לא צריך ציטוטים ורפרנסים לגדולים ממני, הכתיבה שלי הסגנון שלי מרשימה בפני עצמה. אני לא מעודד אף אחד מאחורי הגב לצאת על אנשים, אני אומר הכול גלוי
אני אומר לך שאתה יתוש ואני אדאג שתמיד תקבל יחס של יתוש.

evilplate

New member
למה להתחיל את זה

אחי עזוב פשוט תתעלם, נכון שהוא כתב דבר מטומטם, לא פעם ראשונה שלו, למה להתייחס בכלל? אבל אתה מזמין את הפעם הבאה שהוא יפריע לך בפוסט שלך ואז עוד הפעם תתבאס על הפורום, חבל.

שכחת שהוא קרא לך מנוע חיפוש מבוסס פחמן?

מי הוא בכלל שידבר ככה לאנשים שתרמו בפורום יותר מכל מה שהוא עשה אי פעם? אל תטעה אני מכיר היטב את היחס של גו'ש בפורום אף אחד לא סבל אותו כאן אף פעם.

אותי אף אחד לא יכול לבאס, כי אני יודע היטב שבפורום הזה תמיד היה גרעין של שחקני JRPG מאז ומעולם, ואתה יכול למצוא אינספור דיונים על JRPG
מהיום שהפורום הזה קם עד היום.
מת
אני התבאסתי לא בגלל שאני דופק דין וחשבון לג'וש אני התאסתי כי התקיפה באה מבן אדם שאמר שהוא רוצה לראות את שרשורי החדשות שלי כאן.
אני יותר לא שם על אף אחד,זה לא באופי שלי גם אם הם יציפו את הפורום אני לא אפסיק לכתוב על מה שמעניין אותי, אני רוצה לראות כאן את הגולשים שפעם היו כאן, כמו הבחור הזה שאמר לי שהוא מתבאס שאני רוצה להפסיק לכתוב כאן,אני רוצה שאנשים נורמלים כמו CMC יחזרו לכתוב כאן.

עכשיו הכול ברור למה ג'וש שונא דיבורים על JRPG, הוא בן אדם שמעוניין בעיקר במולטיפליייר (אין אם זה בעיה) שרוצה שהפורום הזה גם כן יתמקד
רק במשחקי מולטי.

evilplate

New member
לא שחכתי

אתה רואה שכתבתי בעצמי שהוא כל הזמן כותב דברים מטומטמים, לא רק לי אלא בכלל באופן כללי גם כשהוא לא בא לעקוץ עם הירידות הגרועות שלו וסתם משתף את דיעותיו כמו בהודעה שהגבת עליה.
אני רק תוהה מה זה נותן לך שכתבת לו את זה, האם זה יגרום לו להפסיק? לא ממש, הוא רק יחפש אותך עוד יותר בפעם הבאה ושוב המעגל ימשך, אני פשוט חושב שעדיף להתעלם ממנו וככה ייטב לכולם, אל תאכיל את הטרול ואולי בסוף הוא יואיל בטובו לעזוב או סתם להגיב הרבה פחות, אבל גם אם לא יעזוב יהיה לו הרבה פחות סיפוק מאשר כשמתקוטטים איתו ומגיבים אליו פה בפורום כל הזמן, כמה תשומת לב אפשר להביא למישהו שבעיקרון הוא די אדיוט?

אני לא חושב שג'וש הוא טרול...

אני אוהב את הכתיבה שלו וחושב שיש לו הרבה מה להציע לפורום מבחינת הדעות המעניינות שלו והידע שלו בגיימינג...
זה נכון שלפעמים הוא ציני ומעצבן אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות

PlayGirl3

New member
הוא שוב ביקש ממך במסר אישי שתכתוב את זה?

אחרת אין שום דרך בעולם שאאמין שמישהו אוהב את "צורת הכתיבה" שלו (אוצר מילים של ספר פסיכומטרי עם תחביר של עולה חדש) ואת מה שיש לו להציע לפורום (כלום מלבד שלשול ורבאלי).

הוא לא שלח לי שום מסר אישי...

וגם בזמנו בויכוח שלי עם כרונו על JRPG הוא לא באמת שלח לי מסר מעודד, אני סתם כתבתי את זה בצחוק...
אני חושב שהפעם האחרונה שהחלפנו מסרים היתה בשנת משהו 2011-2012 וגם זה היה על משהו טכני ששאלתי אותו מאיפה כדאי להוריד איזשהו משחק...
תקבלי את זה שאפשרי לאהוב את צורת הכתיבה שלו והדעות שלו...לא כל ההודעות שלו הן "שלשול ורבלי" והיו לי ולאחרים דיונים איתו שהיו מאוד אינטליגנטים בתחום הגיימינג...
אני בכלל לא מבין את ההתנפלות עליו בשירשור הזה...הוא הגיב לי בצורה עניינית ביותר על הודעה שכתבתי ודווקא החבר ה"נחמד" שלך הוא זה שתקף אותו בצורה ילדותית...
ומה בכלל את תרמת כבר לפורום? יש לך כינוי ג'נרי ביותר וההודעות עוד יותר ג'נריות ומשעממות...יש לך תמונה מפגרת בכרטיס שאמורה לעשות רושם על חברי הפורום הזכרים שמאבדים את הצפון בכל פעם שהם רואים בחורה שמראה עניין על גיימינג...
את לא מעניינת והטעם שלך במשחקים גרוע...

PlayGirl3

New member
יש לך גם דעות משלך או שאתה יודע רק לצטט אותו?

ומעניין שהתפלק לך ש"לא כל ההודעות שלו הן "שלשול ורבלי"". כנראה גם אתה מסכים שרוב ההודעות שלו הן לא יותר מזה

למעלה