נ נש נשב נשבר הז** ואין מה לשחק על הקונסולות החדשות...

evilplate

New member
מסכים אנחנו לא בגאף פה

שם מרחיקים על כל פיפס (ובלי להעליב כנראה חצי מהפורום כבר לא היה קיים פה תחת החוקים שלהם עם כל המריבות שרצו פה, כולל כנראה אותי :p), אני חושב שצריכים לתת אזהרה ולקבוע כללים לפני שמניפים ככה בפטיש הבאן בכזו קלות.
&nbsp
זה די מצחיק שהיו פה דיונים מפוצצים מריבות וקללות ולא היתה שום תגובה (לא רק בתקופה שלך סטאטריקס ולא רק בין כרונו לג'וש) ופתאום שיש עוד מריבה די סטנדרטית ובטח לא חמורה במיוחד ביחס למה שהתרגלנו ישר עפים באנים, אנשים הורגלו כבר לדבר פה איך שרוצים ו"שאפשר לריב", צריך קודם למתוח גבולות ואז להעניש את מי שחוצה אותם כדי שאנשים בכלל יהיו מודעים שקיימת אכיפה (פעם ראשונה שאי פעם ראיתי פה באן, כבר חשבתי שאין אופציה כזו בכלל) ולא ישר להעניש.

PlayGirl3

New member
לא מגיעה לחברי הפורום הפשוטים תשובה?

או שציטטות בסגנון "באפם הרגו איש" לא תופסות לגבי מנהל הפורום הצדיק?

מישהו 2

New member
די בטוח שלא תקבלי תשובה, לא אחת שתספק אותך לפחות

העוול כבר נעשה... המנהל לא יוציא את עצמו אהבל ויגיד 'צודקים טעיתי' , וגם אם כן, מההכרות עם chrono בפורום, אני לא רואה אותו מקבל את זה בשלוות לב וחוזר להגיב כאילו כלום.

מצד שני, על פניו chrono הוא האשם העיקרי בהתחלה של הריב הספציפי בפורום... וכמו שאמרתם היו ריבים בעבר , ולמרות שבכולם (או ברובם המוחלט) chorno לא היה זה שהצית אותם, נתנו אזהרות באופן כללי. האזהרות היו כלפי כל המשתתפים בריב ולא רק כלפי מי שגרם להם.
chrono עשה טעות שהיה הראשון לפתוח את זה שוב עכשיו. אני יכול לתאר לעצמי שבאותה מידה אם זה היה מישהו אחר, הוא זה שהיה חוטף את הבאן. אבל את זה רק המנהל יכול לאשר, ואז נשאר להחליט אם להאמין או לא.

PlayGirl3

New member
כאשר מישהו אחר עשה דברים גרועים יותר- קיבל אזהרה

הייתי שמחה לראות את החוקים לפיהם עובד המנהל.
האם כרעם ביום בהיר יחליט לתת באן למי שכותב בפורום בשבת? אולי ימחק את היוזר של מי שלא משרשר נכון?
כל עוד אין חוקים ועונשים קבועים בחוק- לא לגיטימי כלל וכלל.

statrix

New member
קודם כל חברי הפורום ***היקרים*** ולא ה''פשוטים''

דבר נוסף מן הסתם שהציטטות תופסות ... ומחייבות גם ...
&nbsp
המטרה של החסימה היתה לתת ברקס להתקוטטות המיותרת ולהזכיר ש***לכל*** חבר פורום יש הזכות לכבוד והחובה לכבד .
(כיתה ג' באמאשלי
)
&nbsp
אין לי שום דבר אישי נגד כרונו אדרבא לפני משהו כמו חודש בהיותו פעיל המלצתי שיחליף אותי בתפקיד מנהל הפורום
&nbsp
שקלתי שוב את נושא החסימה והגעתי למסקנה ששבוע הרחקה זה באמת כבד מדי ... הסרתי את החסימה
&nbsp
qaustions ?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

evilplate

New member
כל הכבוד שהורדת מהאגו

והסרת את החסימה, די נדיר לראות באינטרנט מישהו שמודה שאולי טעה או הגזים

&nbsp

מישהו 2

New member
חחח

chorno האחד והיחיד! אם אתה קורא את זה, מקווה שתצליח לקחת הכול בקלות ראש... השרשורי חדשות והדיונים עם evilplate הם אולי הסיבה היחידה ששווה להיכנס לכאן כרגע
&nbsp
אשמח אם תחזור

אתה מודע לזה שזאת חרב פיפיות?

משחק שהוא מולטי פלייר אונלי כמו טייטנפול בחיים לא יצליח למכור כמו משחק עם תוכן של סינגל וגם מולטי פלייר ביחד..אני חושב שגם אפילו אין לו סיכוי מול משחק שהוא פיור סינגל פלייר מוצלח כמו נגיד גוד אוף וור ולא זבל כמו דה אורדר...
לדעתי גם אנשים שממש אוהבים מולטי לא מוכנים עדיין לוותר על הקמפיין..אפילו אם הוא קצר ולינארי...

Josh Gross

New member
אני מדבר על שחקנים ולאו דווקא משחקים

לכל משחק יש את קהל היעד שלו, העניין הוא ששחקני סינגל-אונלי מונעים מעצמם דרך נוספת לשחק בשוק אשר הביקוש 'לדרך האחרת' הולך וגדל.
אגב, לא כל משחק רשת מאופיין באלמנט קומפטטיבי, בחלקם ישנה אפשרות לשחק בצורת Co-op.

אני לא בטוח שאני מסכים עם הטענה שלמשחק סינגל-אונלי טוב עד מצויין, ישנו פוטנציאל מכירות טוב יותר ממשחק רשת ללא מצב סינגל-פלייר.
Titanfall זו דווקא דוגמה מדאיגה, הוא מכר על שלוש פלטפורמות בלבד פי כמה וכמה יותר מאשר משחקים כמו DMC ו Vanquish גם יחד
ובוא לא, רק, 'נאשים' את ההייפ שהיה סביבו..
GoW, בסופו של יום, מציע לך מס' קטן מאוד של שעות משחק גם על פני מס' Playthroughs - גם למשחקים מסוגו יש את המקום שלהם.

לגבי האורדר, אתה יכול לשחק בעצמך מתישהו ובמיוחד כשאין לך במה לשחק.
זבל הוא לא, האחרון מחזיק בציון משוכלל של כ 65, כאשר היו מבקרים שנתנו לו 20-40 - שזה פשוט מגוחך.

למעלה