נ נש נשב נשבר הז** ואין מה לשחק על הקונסולות החדשות...

מישהו 2

New member
זה פשוט מעגל שנאה שחוזר על עצמו

תאמינו לי.. הראשון שיחליט לרסן את עצמו מלהגיב דברי שנאה (גם אם חושב שהוא צודק) הוא הגבר ; )

בוא תראה על מה מהות הסכסוך עם ג'וש......

ג'וש לא יכול להתמודד עם משחקים מורכבים שדורשים סקיל אמיתי, לכן הוא בורח למשחקים שעונים לו על הצרכים הילדותיים שלו.

כי הוא אפס שמשחק אותה מישהו שמבין עניין.

שום דבר הוא לא מבין והוא מדבר לאנשים כאילו הם פסולות כשהדעה שלו לא שווה יותר משקל תשעים. הוא לא מבין שום דבר לא במשחקים עצמם ולא במה שהולך בתעשייה מאחורי הקלעים ואני יכול לתת אינספור דוגמאות לעניין זה. בחור שאמר שהוא בטוח שהאורדר יהיה משחק של 7-8 חחחחחחחחחחח

סתם איזה אפס שמדליק את הפלייסטישן כדי לקבל בוסט לביטחון העצמי שלו בCOD/באטלפילד. הוא משחק לFPS עם קונטרולר וחושב שהוא הארדקור חחחח

שילך לשחק במשחקי שוט אמ אפ הארדקורים כמו איקרוגה וcrismon clover ויראה מה זה באמת משחקים להארדקור, הוא יבכה לאמא שלו מרוב תסכול.
חתיכת אפס שמשחק עם שחקנים גרועים ברמה שלו וחושב שהוא בליגה של מקצוענים.

הוא אידיוט, אבל אני בעד להגיד לו את זה כל הזמן במקום לשתוק לו.

מישהו 2

New member
באמזון כבר הורידו את מחיר המשחק של האורדר ל- 40$

חודש בלבד אחרי שהוא יצא...
&nbsp
עדיין יקר מידי לטעמי, אני מחכה שירד לסביבות ה- 20$ ואז אני אקנה

אחי, רגע לא אמרת שעשו למשחק עוול והוא ברמה של אנצ'רטד

ושכל הקטילה שלו היתה מקנאה ? האם חזרת בך מסיבה כלשהי? כלומר בילית יותר זמן עם המשחק ? :)

מישהו 2

New member
מסתייג מדברי רק במעט, זה לא ברמה של אנצ'רטד

אבל אני נהנה מהקטילה והביקורות השליליות, שבזכותם לפחות בסופו של דבר אני אקבל משחק של 7-8 בממש זול ; )
&nbsp

מישהו 2

New member
כל משחק שהוא 7-8 על הסכלה האישית שלי

הבעיה שרוב המשחקים הם מעל 8 בשבילי, מה אני אעשה קל לרצות אותי

גם כשאתה ממש מצפה למשחק ?

טוב לך יש ילדים משפחה ענינים, אז אתה מרגיע את עצמך בזה שגם ככה לא יהיה לך זמן לשחק ישר כשהם יוצאים ולכן אין טעם לבזבז כסף אם עד שתגיע אליו הוא יהיה 20$ :)

voguemaster

New member
זה כ"כ נכון שאין לך מושג

קל הרבה יותר להתרסק מול הטלוויזיה ולראות איזה פרק של איזו סדרה דרך KODI מאשר אשכרה להשקיע שעות שינה על משחקים
. אבל צריך... ללא ספק צריך.

נכון, אבל אין על תחושת הסיפוק של לסיים משחק מאתגר :)

זה משהו שאי אפשר לקבל בהתרסקות על איזו פרק בסדרה :) אתה צריך לעבור קצת למשחקי מכות, בהם אתה יכולה להשקיע 20 דקות כל יום ועדיין להרגיש
ששיחקת המון :)

voguemaster

New member
לא איפה...

במשחקי מכות זה הכי גרוע - צריך להשקיע כ"כ הרבה זמן כדי להרגיש שאתה בכלל שווה משהו שזה פשוט קשה להתחיל. הקונסולה קורעת אותי במשחקי מכות
.
יש לי SOUL 4 ואני מת על המשחק אבל לא טורח לשחק בו יותר
. מה שכן - זה משחק מעולה לשחק עם החברים בערב חבר'ה. אפשר במשחקי מכות להעביר שעות עד השעות הקטנות של הלילה בכיף..

evilplate

New member
במקום להטיף לי עם העובדי אלילים האלה

עדיף שתעשה סדר, העיצה שלי טובה, כן אלו שרבים איתו פה עדיף שיתעלמו ממנו מאשר שיהיו פה הכפשות בין הצדדים, במצב כזה כשמישהו יתחיל להתגרות הצד השני ייתעלם וזה עדיף מאשר שיתחיל להגיב ויהיה פה שרשור של קללות ומריבות, זה מצב שייטיב עם כל הצדדים המעורבים מה לא ברור?
&nbsp
מצחיק שמכל השרשור הזה החלטת להגיב דווקא להודעה שלי שקראה לסוג של סדר וניסתה להרגיע את כרונו.

evilplate

New member
ישר מרחיקים?

אני לא אומר שכרונו תמים בדיון הזה, אבל מן הסתם הוא התפרץ ככה בגלל כל הסאגה המתמשכת הזו, הרי אחרים קיללו/ התגרו והרסו עוד בשרשורים קודמים, עדיף להביא אזהרה בנוסח "מעכשיו כל מי שיציק ויתגרה וכו' יקבל באן לשבוע", לקבוע כללים ברורים מה מצופה מעתה ולא ישר לתת באן, הפורום הזה לא מספיק גדול ופעיל כדי שתעיף אותו ואנשים בכלל ללא הבחנה וראית כמה מת הוא היה בזמן שכרונו נעדר, זו דעתי לפחות למרות שאתה המנהל והמילה האחרונה שלך מן הסתם.

צעד קיצוני מדי...

ומוזר שזה מגיע ממך שבתור משתמש ולא מנהל היית בעד חופש הביטוי ונראה לי שלא הפריע לך יותר מדי קללות פה ושם...
כמו שאני מכיר את כרונו הוא יקח את זה אישית ולא יחזור יותר וחבל כי הוא משתמש פעיל...
הייתי שמח אם היית מוותר לו ומבטל את החסימה...

statrix

New member
לשון הרע שמות גנאי ופגיעה בחברי הפורום

לא פה .

7 ימי מחבוש בפועל ...

מישהו 2

New member
אתה רציני ?

מה אם הוא לא יחזור עכשיו אחרי השבוע? זה מה שאני הייתי עושה...
&nbsp
זה צעד הרסני לפורום אחי :( תן לו לצאת מהבאן

למעלה