זה מטריד אותי.
T The legendary DuDe New member 29/5/07 #211 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הייתכן ואתה מתחיל להבין אותי?
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הייתכן ואתה מתחיל להבין אותי?
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/5/07 #130 חחח סיכום נהדר, אבל שכחת את האנשים שכבר הספידו את נייטוויש וקבעו את מותם
M mary06 New member 27/5/07 #141 אבל.. ברור שלא יהיו אנשים בקבוצה שחושבים שהיא סולנית מדהימה..שמענו אותה שרה פחות מ5 וחצי דקות, על סמך זה אפשר לקבוע שהיא זמרת מדהימה? אישית אני בין ה20%..ואני חורשת על אווה מאז שהוא יצא
אבל.. ברור שלא יהיו אנשים בקבוצה שחושבים שהיא סולנית מדהימה..שמענו אותה שרה פחות מ5 וחצי דקות, על סמך זה אפשר לקבוע שהיא זמרת מדהימה? אישית אני בין ה20%..ואני חורשת על אווה מאז שהוא יצא
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/5/07 #157 גם אני חורשת על אווה, זה שיר מצוין,ואנט נשמעת בו בסדר גמור,אבל אני לא אוהבת את הקול שלה. אי אפשר לקבוע ב-5 וחצי דקות אם היא מדהימה או לא,בגלל זה אני מחכה לאלבום.
גם אני חורשת על אווה, זה שיר מצוין,ואנט נשמעת בו בסדר גמור,אבל אני לא אוהבת את הקול שלה. אי אפשר לקבוע ב-5 וחצי דקות אם היא מדהימה או לא,בגלל זה אני מחכה לאלבום.