סאמפלים חדשים מהאלבום החדש...

חבל שאמפו אידיוט ומתעקש לא להתבלט,

ועוד יותר חבל שהוא מסכים להתפשר על הסאונד החרא שיצא לו בדיסק האחרון.

jackmo

New member
הסאמפלים....

יותר מדיי גיטרות, יותר מדיי צעקות בלי יותר מדיי תוכן, יותר מדיי רוק פחות מדיי נייטוייש איכותי.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום תגובת הפורום:../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחרי שיצאנו מנקודת הנחה שרוב הפורום הזה חבורה של בכיינים, הפורום מחולק ל3 קבוצות. האנשים שהתבכיינו ועדיין מתבכיינים ולא סובלים אותה כי היא פשוט לא ט(א)ריה (היא באמת מבוגרת) - 30% האנשים שהתבכיינו והבינו שהם מיהרו לשפוט ומחכים בסבלנות לעוד חומרים - 50% האנשים שמעולם לא התבכיינו על השיר החדש ואמרו שהיא סבבה ומחכים לדיסק החדש - 20% עוד קבוצה היא - האנשים שבטוחים שאנט סולנית מדהימה, אבל אין שם אנשים.
, הכל ברוח טובה.

Super Alonit

New member
סתם פוסטמה, מי מכיר אותה בכלל?

נדחפת לשיחות שלא שלה ומזכירה קשתות ורודות בתדירות גבוהה מדי. אני בעד שנחסום אותה. ת'אמת, שגם ענבר, רק שהיא לא פוסטמה.

The Cat Woman

New member
אתה מדבר שטויות.

לא עשיתי אותה גרועה. הקול שלה- מה לעשות- לא מתאים לנייטוויש שאני מכירה ואוהבת! ולא, לא רוצה להתרגל לזה ש"אין יותר נייטוויש הישנים" כי יש איזה מליון להקות שעושות חרא אחר שאפשר לשמוע. אני אהבתי ועדיין אוהבת את נייטוויש בעידן של טאריה, אני לא מבינה למה הם עוללו את זה ללהקה... סוס מנצח לא מחליפים!!! באשר לאנט- היא מקסימה- בראיונות, בתמונות... אבל הקול שלה דק מדי ולא מתאים לי לקונספט הראשוני של הלהקה.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif גם אני מסכימה,

אבל אני לא אמרח אותך במחמאות, אביעד כבר עשה לי את העבודה. (אהמ, get a room!!!)

The Cat Woman

New member
ואם אנחנו רוצים להתערטל בציבור?

מי את שתגידי לנו לא?
סתם!
אמאלה נהיו לי יציאות כמו של אביעד חחחח

The Cat Woman

New member
כמובן... אבל שאני אבין רגע-

אביעד נראה לך כמו מחזה אימה?
אני נראית לך כמו מחזה אימה?

The Cat Woman

New member
אני נראית לך כמו מחזה אימה? תודה ../images/Emo11.gif

חשבתי שאתה אוהב אותי
זהו אביעד, זה נגמר ביננו!!! זה לא אני- זה אתה!

למעלה