סבאחחחחחחחחחחח אל כיר

THE WIZARD 55

New member
תחפש שיר עם סוף שמח...חחח

שונאת סופים עצובים... תראה איזה שיר זה שנים לא שמעתי אותו, ועכשיו מהבוקר שומעת אותו...

mike00

New member
לא אהבתי את השיר הזה

הינך יפה ביצוע: הפרויקט של עידן רייכל מילים ולחן: עידן רייכל במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אימי ואל חדרי אל מיטתי הינך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני שינייך לבנות כמו אור הלבנה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים ולא מצאתיו מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אימי ואל חדרי אל מיטתי הינך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני שינייך לבנות כמו אור הלבנה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי הינך יפה רעייתי אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי

איך זה?

את יפה, עידן יניב. מעניין מי השחקנית בסרטון, היא נראית לי מוכרת ולא סתם אלמונית משיח מוניס או הגזרה... מיותר לציין שסוף סוף (לשם שינוי..) אנו רואים זמר שלא הולך להשתמט

טוב את זה כולם מכירים...

סרט הודי אבל כאן, בקשר לשחקנית הראשית...והזמרת מאחל לה בהצלחה
, רק שהיא לא הטעם שלי
בניגוד לשנייה, בקליפ הקודם...

THE WIZARD 55

New member
היו הרבה שניות בקליפ הקודם..

למי בדיוק התכוונת?.. גם שיר חמוד... עוד
מתה על שירים, רוצים לדבר אליי, דברו בשירים

mike00

New member
וויז,בתור רומנטיקנית איך את יכולה לשאול את זה

הבחורה שאליה הוא שר.....זאת ששוטפת כלים,שמים לה רגל ובסוף הזמר יוצא איתה...

אני אוהב קליפים "עם מסר"

את "אתה יפה" לקח לי פעם פעמיים לראות כקליפ... כדי להבין ת'פואנטה שהצפוניות משיח מוניס מתנכלות למלצרית (הימנונית)... ושהכיבוש משחית גם שמה מסתבר. זה שהוא יצא עם המלצרית בסוף זה ברור, גם אני הייתי יוצא איתה (עם לא הייתי נשוי) אבל לצורך העניין לא צריך להיות קטנוניים עד כדי כך...

יש למישהו עוד קליפים יפים "עם מסר" כלשהו?

ולא, שירים של אביב גפן עם קליפ של פלסטינים כבושים ומדוכאים באיזה מחסום. או ארקדי דוכין שר - ואנשים קופצים מהגג אל "עולם טוב יותר" לא כוס התה שלי...
שיר טוב+מסר בקליפ עצמו עושה את התמונה למושלמת לטעמי...

THE WIZARD 55

New member
חחחח רק מסרים פולטיים הולך אצלך?

נחפש משהו... בינתתים אתה מוזמן לעלות גם סתם שירים שאתה אוהב בלי קשר למסרים...:)

THE WIZARD 55

New member
תודה, אחלה שיר../images/Emo20.gif

האמת מתאים להם לשיר יותר בערבית מאשר בערבית..

gogi000

New member
חחח לא אמרת שהם חרא של להקה../images/Emo8.gif

האמתי אני מכיר את חברי הלהקה אישית, יצאנו כמה פעמים ביחד והם אחלה אנשים במציאות, רק בשירים שלהם הם קצת מקצינים.

THE WIZARD 55

New member
חחח הם מקצינים כי הם רוצים

לעורר פרובוקציות ולהתפרסם.. כן חרא של להקה בתכלס
אבל השיר הזה סביר..

למעלה