סבא שלי מאושפז בטיפול נמרץ

Dimaya

New member
סבא שלי מאושפז בטיפול נמרץ

בתרדמת, מונשם, קשור למיטה. לפני שלוש שנים בדיוק סבא אחר שלי (מצד אמי) היה מאושפז בבי"ח, ללא הכרה, מונשם, קשור למיטה, לאחר ניתוח מעקפים, בגלל סיבוכי סכרת. אז הספקתי לטפל, לשבת ליד, להגיד דברים שאף פעם לא אומרים ביום-יום, לתת חיבוק אחרון, לשיר שיר שתמיד היה שר לי בילדותי. הפסקתי להפרד. והיום, שלוש שנים אחרי - יש לי עוד סבא בטיפול נמרץ. וכבר ראיתי את המראה הזה, ודי ברור לכולנו איך זה יסתיים.זו רק שאלה של זמן. רק שהפעם זה קרה כל-כך מהר, שכולנו תקווה שהוא יודע את מה שלא הספיק להיאמר. אני מתנחמת בזה, שהוא זכה להכיר את ילדתי, שנדמה היה שעם הולדתה קיבל סבי כוחות חדשים. בפסח נתנו להם מתנה - תמונה של הקטנה שלנו. אז סבא וסבתא שמו את התמונה במרכז השולחן וישבו כל יום שעות והתבוננו בה. כל-כך קשה לראות אדם קרוב נכבה מול עינייך - בחוסר אונים מוחלט. ועדיין - הפתאומיות הזוועתית היא קשה בהרבה.

אלינה12

New member
מאוד עצוב. מבינה את התחושה../images/Emo24.gif

אותו דבר קרה לסבא שלי והרגשה הזאת של חוסר אונים מול בן אדם קרוב שלא הספקתי להיפרד ממנו ולא אמרתי כמה שאני אוהבת אותו. אולי באמת ינחם אותך זה שסבא שלך זכה לראות את הילדה, כי שלי לא...

משוש30

New member
../images/Emo24.gifנורא נורא קשה ../images/Emo10.gif

אני בטוחה שהוא יודע כמה אתם אוהבים אותו.

Dimaya

New member
../images/Emo26.gifמצב החמיר-בלילה היה התקף לב

מחר ניסע לשם - בעלי ואני. רוצה רק להספיק לראות אותו לפני, זה הכל. וסבתא שלי צריכה פתאום להפנים, שאדם שאיתו היא חיה כמעט 60 שנה - הולך ודועך...

אוי.../images/Emo7.gif

ליבי איתכם. כואב לי בשבילך ובמיוחד עבור סבתא שלך. קשה לי מאוד מאוד להבין בכלל איך אני הייתי מרגישה בכזו סיטואציה. כואב מנשוא.

T noki

New member
כמה עצוב...

אני מקווה שתהיי איתו ועם סבתא שלך ותחזקי אותה בשעות הקשות, וגם אחרי. מקווה שאולי בכל זאת יהיה שיפור במצבו...

למעלה