סגירת המגרש עד להודעה חדשה!!!

ronpel

New member
ניסינו ו........

קיימנו לפני מספר שבועות על פי בקשת הורי שכבות ז' וח' מפגש של ההורים והילדים עם דנה וחגית לראות איזה פעילויות אפשר לעשות. הגיעו 9 הורים מכל השכבות. לפני שבועיים עזרתי לחגית לארגן סרט לנוער במתחם- אני נאלצתי לבוא להתקין את כל הציוד כי ההורים שהבטיחו לבוא לעזור הבריזו בדקה ה-90 והגיעו 3 ילדים להקרנה. מסקנה........

שי שורק

New member
מה המסקנה - הרמת ידיים?

היינו באותה פגישה והודענו שנשמח לעזור. כדאי לתאם עם ההורים שרוצים לעזור לפני שקובעים תאריך ולא לחפש הורה מתנדב יום-יומיים לפני ההקרנה. וחוץ מזה כבר אמרנו רומא לא נבנתה ביום אחד, צריך להמשיך ולנסות לקיים פעילויות לנוער ולא להרפות. יש כאן עוד גורמים שלא כאן המקום לפרט, אך נשמח אם תוכל להגיע למפגש כזה עם ההורים ונציגי הנוער לבנת ושי שורק

bony 33

New member
למושי

יישר כח !!! חשוב להזכיר לכולנו שגם מי שעומד מנגד ומחליט שלא "להלשין" על המזיקים כמוהם מעורב . גם בחוק מחמירים עם אלו שכביכול אינם נוקטים עמדה-לא מתערבים- ולא רואים בהם או"ם אלא שותפים לדבר עבירה. דווקא בגילאים בהם קבוצת ההתייחסות של בני אותו גיל כ"כ משמעותית יש לשרש בתקיפות את הנטייה לא לדווח על חברים שעושים עבירות , היום זה תלוי גיל ובהמשך החיים זהו קוד עברייני שכיח. ובענישה יש לעיתים מענה לצרכים רבים של העבריין ולא רק של החברה ולכן היא חשובה ובהחלט דרושה!!!

natany

New member
תראו..../images/Emo150.gif

אחרי 8 שנים בנו מגרש. אחרי 8 שנים ושבוע קיבלנו את המגרש רק בצהריים. אחרי 8 שנים וחודשיים אין לנו מגרש.

פעילויות לנוער

לכל ההורים וגם לכל אותם נערים שכל הזמן מקטרים על כך שהיישוב לא עושה כלום להפגת שיעמום הנוער. לפני מספר חודשיים הוחלט (בעלות לא קטנה) על הקמת בית קפה לנוער, הפרויקט אכן מתקדם אך לא בקצב הרצוי בשל בעיות של חוסר זמן, אני מציע שבמקום לקטר אנא הפנו את האנרגיה לאפיק חשוב יותר, צרו קשר עם נתן ירוחם או חגית שני ותבדקו כיצד ניתן לקדם פרויקט חשוב זה, אני בטוח שכל אחד ממכם יכול לתרום משהו להעשרת בית הקפה. נקודה נוספת למחשבה, באחת השכונות בירושלים פתרו בעיות דומות בעזרת קייטנת נוער שמתחילה את פעילותה בשעה 21:00 ונמשכת עד לשעות הקטנות של הלילה.

ronpel

New member
זוהר -תמשיך כך

רק עשייה ויזמות של ההורים עם הוועד תביא לתוצאות.

sagievri

New member
כמה חדרים פנויים יש במתחם הנוער?

אם אני מבינה נכון, יש את בית הכנסת, את בית הקפה (העתידי), אם כך יש עוד שני חדרים פנויים? אני זוכרת שהיו שם מחצלות ומזרונים. מה צריך יותר מזה בשביל מועדון לנוער? זה שטח גדול עם רחבה ומדשאה, נשמע לי ממש אידיאלי כמקום לנוער להעביר את הערבים שלו שם בכיף.

ronpel

New member
אחד החדרים הוא מועדון

ואפילו יש חיבור לYES רק צריך לתחזק ולהשתמש ולהוסיף ציוד

TRD

New member
בית קפה

אם אתם צריכים עזרה עם הבית קפה רק תגידו... פעם באנו לשם ואמרנו לנו שלא צריך עזרה.

hagitshani

New member
צור איתי קשר במסרים האישיים

בינתיים נתן ירוחם מוביל את הבינוי ביחד עם עוד כמה מתנדבים טובים. תיצור איתי קשר ונראה איך ובמה תוכל לעזור. תודה. חגית

למעלה