סדנאת הכנת תליון

שלב 35

הכנת מחזיק שלימדה חרוזית חמודית |תודה ! חותכים חוט מצופה פראפין בארך 15 ס"מ.מקפלים לחצי ובסוף שמים סופית של שרשרת קטנה הפוך(שהעיגול שלו כלפי חוץ).שמים טבעת ואז אפשר לתלות כל דבר משם.

רוצה לומר כמה מילים

מאז שטליה יצאה לחופשה ועידיתוש קיבלה את תחליף המנהלת בפורום אומנות בחרוזים. הכל כאן תוסס כייפי מעבירה סדנאות בכל כך מפורט ולימודי. ממליצה בחום לעשות או לתת לה את תפקיד מנהלת עם טליה ביחד או אפילו לבד . פשוט כף להכנס עכשיו לפורום זה נותן חשק עשייה ומקווה שמילותי התגשמו. הודה לכם עם תענו להמלצתי. חג שמח

שולי, אני אוהבת אותך,

אבל יש בעיית ניסוח בהודעה שלך. נראה לי דרוש תיקון, כתבת שמאז שטליה הלכה לחופש הפורום תוסס וכו' אבל גם כשטליה פה זה תוסס ונחמד, עדיתוש פשוט ממשיכה את העבודה הנפלאה של טליה. כמובן שמגיע לעידיתוש הורדת כובע אבל גם לטליה על העבודה הנפלאה שהיא עשתה כשהפורום עבר לידיים שלה אחרי שעירית הייתה צריכה לעזוב. אין ספק שכיף פה נורא ולא מרגישים את כל הזעזועים הקטנים שהפורום שלנו עובר מבחינת הנהלה. וזה רק לזכות הניהול המצויין של טליה ועידית וכמובן את כל משעירית הכניסה לכאן לפני שלקחה חופשה. ואסור לשכוח שטליה ידעה את מי שהיא בוחרת לקחת את מקומה בניהול, והיא בחרה מעולה!!!! עידיתוש אוהבים אותך מאוד ותמשיכי כך!!! שולי, אני לא תוקפת אותך את כבר יודעת שאני אוהבת אותך אבל חשוב לשים את הדברים על דיוקם!

../images/Emo51.gif

מחמיא לקרוא מה שכתבתם, וחרוזית אכן צודקת בכל מה שקשור לטליה, אני איתך
וגם ממתינה שתחזור במהרה, היא חסרה לי מאוד

rachel1234

New member
תודה עידיתוש. עד הקומה הראשונה עוד

הצלחתי לטפס..זהו יש לי קוצר נשימה..לא הולך יותר. בלק אאוט מוחלט.

hanit3

New member
עידיטוש זו היתה הדגמה מעולה

כל שלב ברור מצולם היטב וכתוב בבהירות.תודה רבה התוצאה נהדרת

עידית אני לא היתי כאן אתמול ולכן

עכשיו אני עוברת שלב אחר שלב. תענוג לראות הסבר שכזה. אני אשב הערב להכין לי גם ממש יפה.את כבר יכולה להעביר סדנאות כמו טליה . למדת משהו במפגשים שלה תענוג.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif את עובדת לפי שרטוט?

אם כן את יכולה להעלות אותו? [ואם לא אז מאיפה?
]

למעלה