סדנאת הכנת תליון

נוגרי

New member
ההסבר שלך פשוט נפלא

לצערי החוט הסתיים בשלב של הפרחים בצד . השתמשתי בחוט באורך 120 ס"מ . יכול להיות שהחרוזים שבחרתי גדולים מדי .

מה הגודל שלקחת ?

כי לסדנא שצילמתי לקחתי חצי מטר וסיממתי על האויר אז אמרתי לקחת פה מטר שישאר מספיק עודף. מוטלי קאט מראש גדולים יותר. אבל אפשר לעשות קשר נסתר ולהמשיך עם חוט חדש.

נוגרי

New member
השתמשתי בחרוזים פשוטים ביותר

אך העיקרון היה לבדוק האם אני מסתדרת . ההסבר שלך היה יותר ממעולה . כיון שאני מתכוונת לקנות חרוזי סובורסקי באיזה גודל את משתמשת לתליון כזה ? הכוונה בחרוזי הונציה הקטנים ביותר ? תודה על הכל

נוגרי

New member
עכשיו הבנתי עוד טעות שלי .

השתמשתי בונציות בינוניות . תודה רבה על התשובות המהירות . יש לכם יופי של פורום .

ישבתי הבוקר ועשיתי את הלב בהדרכתה

של עידיתוד אומנם עבדתי עם חרוזים פשוטים למדתי את הדרך השני יעבור לחרוזים אחרים כמובן יותר משובחים. תודה עידית הכל מובן . תתחילי להסביר את טבעת הדנטל כך ברור. רוצה לעשות אותה. ועוד טבעות לא מסובכות בהדרגה תעברי גם אליהם. שוב תודה כף ללמוד ממך

יפה מאד.זה כמו הסדנה שהעבירה

ניצנץ האחת העולם החרוזים של מעיין (קומונה)ב 20/11/05.יש שם גם תרשים מהאינטרנט.למי שרצתה.

חבל לבוא לעשות רעש וצילצולים

כי לפני שעושים את זה צריך לדעת לקרוא היטב תרשימים כדי להבין שמה שהעלתי פה שונה. עם כל הכבוד לניצנץ, ויש כבוד כי היא חברה ותיקה, גם היא תסכים איתי שהתרשים שלי שונה מהתרשים שלה..התרשים שלי לקוח מספר אישי בעוד שלה לקוח מהאתר היפני. יש המון חברות בקומונה שהם חברות אישיות ופרטיות שלי ושל עוד כמה בנות פה, יש חיים גם מעבר לחיים הוירטואליים ולבוא ולנסות להכעיס זה ממש לא ילך פה. צריך לזכור שאנחנו חיים במדינה חופשית גולשים יש גם פה ויש גם שם, והכל פתוח והרשות נתונה.

לא התכוונתי לעשות בלאגן

או להעביר ביקורת להפך.רק רציתי לציין שראיתי בעבר תרשים להכנת הלב כל הכבוד לך על העברת הסדנה אתי

beky1

New member
שלום, חדשה כאן

אני מנסה להבין מה פירוש לבצע הצלבה . זוהי פעולת מפתח בלב הנ"ל תודה

noyuve

New member
הצלבה

הצלבה זה כאשר לוקחים חרוז ומכניסים אליו את שני קצוות החוטים, כל חוט מכיוון שונה, ככה- --->O<--- מקווה שההסבר שלי ברור

למעלה