בוקר טוב עידו,
ההיפנוזה לא אמורה להדחיק פחדים! התפקיד של ההיפנוזה הוא תפקיד פסיכואנליטי ממש,שמטרתו להוציא החוצה מחשבות מודחקות,או כאלה שלא נמצאות בתודעה היומיומית. לפי דבריך בכל זאת ההיפנוזה עזרה לך,גם אם באופן זמני,כפי שטענת על עניין ההדחקה. ההיפנוזה לא מחוייבת לעזור לתמיד,למרות שזהו תכליתה בגדול,אך לעיתים היא משמשת כמו אקמול,לתקופה מסויימת,עד לטיפול יותר אפקטיבי. האם יש לך מחלת ים? לי יש,וברמה מאד חזקה,בעיקר ביאכטות כמו "סבבה",בנמל יפו,יכטה לשיט משפחתי קצר,סביב הנמל. בחילות קשות,סחרחורת קשה ביותר,והקאה, ה ס ב ל ב ה ת ג ל מ ו ת ו ! מוזר,אבל אף פעם לא לקחתי פנרגן,שמטפל זמנית בתסמינים,על אף כל מה שתארתי לך,אולי על מנת לנסות להתגבר לבד,מה אתה אומר? טמטום? אולי... אל תגיד לי שאם תגיע למקום גבוה,אתה עלול ליפול בגלל חוסר בפחד גבהים כי אני לא אאמין לך מראש! למה? כי אני סבור שזה לא קשור לחוסר הפחד מהגובה-שזה דבר אחד,אלא קשור למצב של הכרה צלולה שנראה שיש לך ממנה בשפע-מצב שני. נפלת על מי שגם לא אכפת לו לדבר,אז אם בא לך,אני אשמח לשוחח איתך על כל מה שתחפוץ. היפה בשיחה פתוחה וקולחת,שאי אפשר לדעת לאן היא תוביל אותך....! בוקר טוב,מעניין השירשור איתך,בגלל הבעייתיות המסויימת שבדבריך,שאולי טרם הבנתי אותם ממש. בוקר טוב לך עוזי שחף