סדנת אפיה עם חיים קונדיטור

נופר א

New member
די אני הולכת ל ../images/Emo1.gif אני לא יכולה

יותר עם כל הדברים הטעימים האלו
אני נראית כמו
אני אזמין את גיסתי דחוף לפה היא דיאטנית.....
לילה טוב
 

nalathe1

New member
החומוס היה מ ע ו ל ה ../images/Emo3.gif

עם גרגרונים חמודים ושמנמנים מעל ממממממ...... אני גם מבשלת עם בצל, וזו הפעם הראשונה שאני שומעת על עוד מישהו שמבשל ככה
 

nalathe1

New member
ח ו ס ל ! סיר ענק, שני עופות...

ואני בכלל גרה לבד
שמנים פה בקיבוץ...
 

bali

New member
מנהל
חחחחחח ד"ש לנלה!

והעיקר שהיה לכן טעים! ותגידי, שמת הפעם גם שמנת?
 

nalathe1

New member
../images/Emo46.gif למה את תמיד מזכירה

אחרי שגומרים לאכול??? את כזו חסרת אחריות! אוף, עכשיו צריך להכין עוד פעם
 

bali

New member
מנהל
מותק - רשמתי את זה גם במתכון

את כנראה לא קוראת מתכונים עד הסוף כי בסוף כתוב שאחרי שהכל מבושל, מוסיפים גביע של שמנת חמוצה ומערבבים טוב טוב
וגם השם של המתכון - צ'ירקה פאפריקש - עוף בשמנת ופטריות עם כופתאות. בקיצור, בפעם הבאה תזכרי - ש-מ-נ-ת -ח-מ-ו-צ-ה חובה! אגב, זה בדיוק מה שסבתא שלי הכינה היום לארוחת ערב - צ'ירקה פאפריקש
 

nalathe1

New member
אני יודעת, אבל אני לא קוראת מתכונים

עובדת תמיד מזיכרון (שכמו שאת רואה - לא משהו). לא נורא. בפעם הבאה. זה נורא טעים גם בלי שמנמנת!
 

bali

New member
מנהל
אני יודעת שזה טעים גם בלי שמנת

אבל אני רגילה מאז שאני זוכרת את עצמי שזה בא עם שמנת. זה מסמיך את הרוטב ומעשיר אותו.
יאללה, מחר יש יום גדול וחשוב (הארוחה המשפחתית הראשונה עם אוהד שלי, בה הוא פוגש את המשפחה המטורפת שלי) וכדאי שאהיה רעננה וטובת לב, אז אלך לי למיטה לשנת היופי שלי
לילה טוב יקירתי וגם לנלה, וד"ש מתולי ששולח לה ליקוק ונשיכה (הוא לא יודע לנשק)
 

אמירה

New member
מה קורה למאחרים בנשף???????

איזה כיף היה....סדנה נהדרת,קונדיטור מקסים, והחברה...לא מפתיע תמיד נפלאה(הרבה בזכות המארחים המקסימים כמובן...)וכמובן בזכות עצמם..חדשים כותיקים...עם שריטה משותפת וטעימה... לצערי הצלם..לא ממש התאמץ..(העדיף לאכול..אלא מה?!) אבל בכל זאת ניתן לראות את אופן השמוש בסיר הגריל החשמלי, ואת חלק מהמטעמים שהביאו החברים.. ושוב...תודה לכולם
 

אלונהב

New member
תודה רבה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

רציתי להודות לדרומית ולבעלה הדרומי המקסימים, זו פעם ראשונה שלי במפגש פורום על סוגיו והיה לי ממש ממש כיף, גם מהאירוח המקסים בביתם החמים והנעים, גם מחיים שהיה אחלה (
) וגם כמובן וכמובן מכל החברים והחברות שהיו שם וסוף סוף פגשתי.
נפגש בקרוב, אלונה
 

אמירה

New member
חלק אחד של השולחן...

עם השעועית הירוקה הטעימה, פשטידת הפטריות, פשטידת הבצל, הסנגריה המדהימה, הירקות הצלויים, הלחם וחמאת התפוזים, מוסתרים בסוף עיגולי בצק עם זיתים, והממרחים המדהימים.
 

אמירה

New member
החלק השני של השולחן

עם סלט העגבנית ופאי לימון טעים במיוחד...
 
קוביה מנוילנת של בצק לבבקה הונגרית

חיכה לי אתמול במקרר תפוח ומזמין. חיים החמוד הכין לי את הבצק ולי נשאר רק לאפות אותו. רידדתי את הבצק למלבן, המסתי חמאה והברשתי את הבצק. פיזרתי בנדיבות קינמון וברוחב לב סוכר על הקינמון. וקצת יותר בקמצנות קקאו כהה מעל שכבת הסוכר. מעל הקקאו פיזרתי שוב שכבת סוכר ועליה אגוזים מרוסקים בגסות. פוררתי גושישי חמאה קטנים מעל האגוזים וגילגלתי את הבצק לרולדה. חתכתי את הרולדה לשושנים והתפחתי כשעה ו...לתנור. לאחר שהשושנים יצאו להן שחמחמות וריחניות, שפכתי עליהן בזהירות קצת סירופ חמים שהורכב מכוס מים וכוס סוכר. בדיוק מה שצריך ליד הקפה של שבת בבוקר.
 
למעלה