סדנת קובה חמו באדיבותה של אשה יקרה

כאן אתם למדים שהקובה מורכב

מ-2 צלחות קטנות של בצק כשבינהם הבשר יש להדק היטב באצבעות את הקובה סביב סביב לפני שקורצים את הקובה
 
אוי טעים טעים ../images/Emo51.gifלראמזיה הנהדרת

שהכניסה אותנו למטבח שלה ואפשרה לנו להפריע לה במהלך העבודה עשתה את הכל עם חיוך על הפנים והמון רצון טוב, והתוצאה כמו שאתם רואים מדהימה.
למי שבקשה ממני סדנא כזו זכינו כולנו. ומשהו על הבשלניות של פעם יש משהו שהן מכניסות ל
שלהם ואין לו תחליף גם לא ניתן לרכוש אותו בחנויות לא בשווקים ולא בסופרים הכי מפוארים, הנשים הללו מתבלות כל תבשיל בתבלין מיוחד במינו הוא לא נראה ולכן גם אין לו מחיר אבל הוא דומיננטי מאוד ולתבלין הזה קוראים
הן מבשלות בשמחה ובאהבה לילדיהם לנכדיהם ולכל דורש בהמון שמחה לרוב שרות תוך כדי הבישול , והראייה אמש אשה די מבוגרת שעמדה בשעות הערב במטבח (אחרי יום שלם במטבח לצרכי משפחתה המורחבת) עם כל כך הרבה שמחה חיוכים רצון טוב עשתה הכל בקלילות מדהים. אגב היא אמרה לי אתמול בערב אני קמה בבוקר ורצה מיד למטבח להכין דברים אני אוהבת את המטבח (ואגב לגב' הנהדרת הזו יש מטבח יפהפה לתפארת אבל יש לה עוד אחד בחצר ששם מבשלים ומכינים וכו') בקיצור חוויה מדהימה וטעימה עברנו אמש.
 
חמוצים טעימים משהו-מתכון

בסיר גדול מרתיחים מים וחומץ מוסיפים בהרט של עמבה ומלח שוב גם כאן אין כמויות אבל אני אכין בהקדם ואשתף אתכם לסיר מוסיפים איזה ירקות שתרצו-כאן בתמונה יש כרובית פלפל חריף שום וסלרי אבל אפשר להוסיף מה שתרצו גזר קשואים מה שבא מה שצריך לזכור שרק רתיחה אחת קלה ומכבים את הגז
 
למעלה