2 בצלים קצוצים 1/4 ק"ג גרגרי חומוס (שהושרו ללילה במים או מקופסת שימורים) 1/2 כפית כורכום 1/2 כפית כמון מלח פלפל שחור 1/4 כפית פפריקה מתוקה לאדות את הבצל בסיר. כאשר הוא שקוף, להוסיף את גרגרי החומוס ואת שאר התבלינים, להוסיף מים עד לגובה 3/4 מהסיר ולבשל בערך 1/2 שעה, עד שהחומוס מתרכך.
This is just what I wanted to learn to make, but I have Two question; What is Phasi leaves? I’m not sure if I got it right; do you put all the vegetables (after they have been in food processor, meaning they look like a paste) into hot water with the Phsai leaves? Thank you very much Tami
סיסקא?...בשפת הכורדים זה בשר קלוי לקובה הכורדים לא משתמשים בבשר טחון לקובה כל הכבוד על הסדנא........הכל נראה טעים ומזמין לאכול מתי תבואי אלי לאכול קובה? או אני אלייך?"
בשבוע שעבר אחותי הכינה קובה של סיסקא עם בצק אורז, קובה של פסח, לא הפסקנו לאכול. מה עם קובה נוּוָה את מכירה? אני אישית לא אוהבת כל כך את המרק עם הירק הזה.