(תשאלי את שימקה מהו הביטוי בערבית עיראקית) סדנא מעניינת סוף סוף אני יודעת מה זה קובה חמוסטה ואיך מכינים מעמול. אולי תשימי את הסדנא גם בפורום יהודי עיראק?
לא שחלילה וחס אני מזלזלת בהשקעה של פנינה....היא השקיעה רבות. אצלי לא יאכלו קובה עם בשר טחון. רק מבשר שעבר צליה ממושכת. אמנם זה הרבה עבודה אבל שווה כל מאמץ. במילוי לקובה חמוסטה אני מוסיפה שום..תנסי פעם(רק אם בא לך) שבת שלום לך ולמשפחתך
פנינה יקרה ללב כולנו והיא 10. בקובה חמוסתה אני תמיד שמה כרפס ושום. באדום אני שמה המון בצל. ואת המרק הצהוב אני מכינה מגרגירי חומוס, בצל והמון קישואים, ממש מעדן, ניסית פעם?
אח טעם גן עדן, לעשות קשה לא?! יש לי מתכון אבל אני לא מכינה. פעם ראיתי בתכנית של גיל חובב מקום בתל-אביב שאוכלים בו קובה וקובה חמו בפיתה מגניב לא? את מכינה קובה חמו?
לרוב חמותי מביאה לי ...האמת עבורי להכין קובה זה פרוייקט זה כי אני מקפידה על הצורה הגודל "והיופי" חייבת שיהיו כמו חיילים אם אחד לא יוצא בגול והצורה הרצויים אני מזבילה