סובב כנרת בסגנון EZ

Nadav Fix

New member
סובב כנרת בסגנון EZ ../images/Emo60.gif

אנשים טובים באמצע הדרך!!! ולא סתם, נהנתי מחברתכם, כולם היה נחמד לפגוש אתכם. ובנוסף כמות אדירה של רוכבים מכל הסוגים, המינים והגילאים,ועוד משהו מיוחד שצילמתי מצ"ב .

hayerushalmim

New member
נדב תודה

על העזרה בניפוח הגלגל ובעקר בעליה ששנינו היינו עייפים סיבה טובה למנוחה דני

RockhopperJudy

New member
שוב פנצ'ר? למי????../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif|חמסה

ג'וּן, חמסה עלַייך, שוב היה לךִ פנצ'ר? את אלופה! אין כמוך!!!! באמת היה פיצוץ של סובב! בשבילי זה היה סובב ממש מיוחד, כשעברתי את עין גב - התחילה בדיוק שם,באותה שעה ובאותו מקום, שנת הרכיבה השנייה שלי! הרגשתי ככה:
וגם
וגם
ב
ואני רוצה להגיד המון
ומה לא היה? יורם, עקיבא, טניה, אריה, חסרתם לנו!

hayerushalmim

New member
חמסה על דני

לא אני הפעם. הקרמה עברה לדני! אנע הבאתי תגבורת נגד העין הרע מתורכיה וtouch wood היא עובדת ... אינשאללה ותפו, תפו. תפו. אני מצטרפת לתודותך ... סוף, סוף רכבנו על שביל נורמלי!!! מזל טוב על יום השנה. שלי יגיע ביום הולדתי בים המלח. ג'ון

../images/Emo59.gifחזרנו מהסובב - היה ../images/Emo59.gif

רכבתי עם הבן שלי פגשתי מלן אנשים טובים
: יהודית ויקטור משה אייל קרן רשף מריוס ויסלחו לי אלה ששכחתי
ואפילו אשתי
הצטרפה לחלק מהסיבוב. האירגון היה קצת צולע
אבל חוץ מליווי משטרה ,סגירת כבישים ומים דרך לא הצטרכנו אןתם בכלל. נשארו לי 3 טרופיות שני חטיפים ותעודת השתתפות אחת -- מישהו מעוניין

tiranm1

New member
סובב כנרת (שטח, לשם שינוי)...

נתחיל בשאלה - מישהו מהרוכבים היום יודע מה הגובה אליו טיפסנו ?? מה היה לנו שם ?? עליה מטורפת (לדעתי לפחות). בחום, בלי צל, בשיפוע רצחני ועם אדמת בזלת טחונה עד דק. אבל .... הרווחנו הרבה גובה, אז מחכות לנו ירידות ארוכות לא ??? זהו, אז לא !!! את כל הגובה שהרווחנו החזרנו בירידה עוד יותר מטורפת במהירות מפחידה ושיפוע חד. חלק מהירידה בלתי רכיב (לפחות ללא מגינים או ביטוח חיים רציני לפחות), דרדרת של אביני בזלת חדות. אבל זה היה קטע קצר. השאר רכיב, למי שיש לו ברקסים משובחים בלבד. כל הירידה, אחרי כל צבירת הגובה הייתה משהו כמו 10 דקות ירידה (כנראה אפילו פחות). שאר הדרך, רכיבה מנהלתית לאורך הירדן עד נהריים וחזרה לצמח עם פנצר שמסרב להיסתם וניפוח אוויר כל 2-3 ק"מ (עצלנות....). לסיכום, מסלול נחמד. היה רצוי לשנות את מסלול הירידה כך שתהיה יותר ארוכה. ושוב השאלה - מי יודע מה היה הגובה שטיפסנו שם ??

רמי לשם

New member
תאר לי את הנקודה הכי גבוהה

בכל מקרה, מצפה יער לוי אשכול נמצא בגובה 0 +-, הירדן בגובה בקטע שליד מנחמיה כ150 מטר מתחת לפני הים. מצפה אילות בערך 300 מטר מעל. כל המספרים מהזכרון (שהוא כבר לא מה שהיה פעם), כך שאל תתפוס אותי במילה, מה שכן אני גדלתי במנחמיה ומכיר את האיזור היטב היטב.

liorsion

New member
בבקשה

ייתכן שנקודת ה0 אינה נכונה, אבל ההפרשים בסדר (ז"א, אם ההתחלה היא -100 ולא -300, אז הנקודה הגבוהה ביותר הא 220 ולא 20.

tiranm1

New member
הירדן בגובה -150 ??? איך ??

הכנרת במינוס 210 בערך ?? הירדן זורם למטה ?? אם לא שינו את הפיזיקה מאז..... אז נגיד שהירדן בגובה -210. לגבי הנק' אליה טיפסנו. קשה לי לתאר אותה. אם הייתה מפה אולי הייתי מצליח לסמן אותה ולמדוד את הגבהים.

tiranm1

New member
בקיצור..... דרושה מפה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מכיוון שאני נמצא באיזור לא מעט ומכיוון שהאיזור מעולה לטיולים ומכיוון שהמסלול של סובב כנרת היה מפוספס במידת מה. אני רוצה לתכנן טיול מועד ב' באיזור. לצורך זה דרושה : מפה סרוקה של איזור הרכיבה של סובב כנרת (שטח). נקודות מתאר: בצפון מזרח - צמח. בדרום מזרח - נהריים מערב עד כמה שניתן (לקבלת תא ריבועי פחות או יותר). ותודה לנענים .....

רמי לשם

New member
לא תאמין מה מצאתי

הנה המפה, ואתה גם באמת צודק הירדן באמת יותר נמוך (טעיתי בכמעט 100 מטר). המפה היא ממסלול שפעם כתבתי להרים.

tiranm1

New member
תודה רבה !!!! בדיוק מה שצריך ....

חוץ מזה. מה זה 100 מטר גובה ביננו ???

סובב כינרת היה../images/Emo4.gif

האירגון לא היה מה שהוא אבל המסלול היה נחמד יפה מקום מדהים שווה לבוא ליסוע גם בשביל הכייף שם אין הרבה מכוניות שעוברות אז יותר "בטוח" לרכב שם רק.............. 2 הערות *לא היה מספיק מים *לא היה מספיק עליות לסיכום היה נחמד הדרך הייתה יפה מאוד שווה לבוא גם שנה הבאה

רֶשֶף

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo51.gif בסגנון סובב כנרת ../images/Emo39.gif

תודה
למיסב הכדורי במתלה האחורי של אופני, שגילה לי שהוא מפורר לחלוטין ביום שישי בשעה 15:00. תודה
מקרב
לאיתי נחשון המלאך, שעל אף שכבר יצא לכיוון הכינרת, הסתובב לאחור העמיס את ה-ETS70 היקר שלו על האוטו והגיע לכינרת עם שני זוגות בכדי שאוכל לקיים את מצוות ההקפה כדת וכדין. תודה
מקרב
למשפחת בהיר מאפיקים, שהעניקה לנו אירוח כיד המלך על אף שנחתנו עליהם ללא התרעה מוקדמת. תודה
למאריוס שאירח לי חברה בהלוך וגם בחזור וסבל את הנהיגה המטורפת שלי. תודה
לדרור גלר, שסיפק לי תמריץ פסיכולוגי ו"משך" אותי כל ההקפה בקצב שמתאים לאופני כביש. תודה
להדס ירון ודרור כהנוביץ, שאירחו לנו חברה לשולחן ש"פתחנו" אצל אבו-נימר. תודה
לנציגי השאנטי (סיגו, סיסו, נוגי, ג'וני), נציגי ה-EZ (יהודית, ויקטור, נדב, טל, עפר) ולכל שאר האנשים המצויינים שזכיתי לפגוש ולהכיר. היה כיף בחברתכם. תודה
למוח ה-
שלי, שזכר להביא את הפדלים האישיים, אבל לא השכיל להביא את הכיסא האישי ועקב כך זיכה אותי בחוויה אנאלית מתישה. נהניתי מכל רגע
(מה"סובב", מהחברה, מהחוויות... קצת פחות מהחוויה האנאלית
)

S h u g i

New member
רשףףףףףףףףףף !!!

איזה תזמון !!! אולי זה משמיים , אולי הג'מוסים יודעים "לדבר" ביינהם בכוחות מיסטיים למרות המרחק העצום .. אצלי בדיוק באותה שעה 15:00 הלכה הנאבה ( כלומר הפריילוף ) רק שאני הייתי כמעט בקצה השני עם ג'רף בטיול מדברי ומצאתי את עצמי באמצע כביש בנגב "מפדל" בעזרת דחיפה של הרגליים על הכביש
רק הבדל קטן ביננו : אני מראש העמסתי בנוסף לג'מוס זוג אופניים נוסף ספייר ( נו אין מה לעשות לא חרם שילך סופשבוע נפלא כזה בשל ג'מוס כושל , שרק יצא מהמוסך !!
) גם עשיתי את עין עקב אם ז"ק וגם זכיתי לחוויה אנאלית מרטיטה המסלול היה כל כך נפלא שהיה שווה !!! ( תודה לג'רף ! ) צירוף מקרים מטורף !! לפחות אני יודע שאני לא היחיד ( צרת רבים ..1\2 ..)

למעלה