סובב כנרת בסגנון EZ

Eyal Hershtik

New member
שלינקה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

לפורומינו , חיכינו חיכינו וחיכינו ולבסוף התייאשנו . מקווה בשנה הבאה להמשיך את המסורת של לינה במצפה . אייל

שלינק

New member
טוב שלא חיכיתם

כי אם הייתי רוכבת איתכם, גברת נוגי'לה היתה עוקפת אותי בקלילות עם אופני הכביש שלה
....... עם חיוך כזזזזזזזה גדול
למרות הפספוס - היה ממש חוויתי, ובהחלט אשמח שזו תהיה מסורת שנתית, כולל לינה במצפה.

yasigal

New member
ואני חשבתי ששלינג זה עם ג' ולא עם ק

זה יותר דומה לשילינג כך שמצפה לך עתיד כלכלי מבטיח.. כן כן הרשטיק. יש לי דרכים משלי להביא אותן לפורום...
ומי שלא יודע, שלינג - הרוכבת מספר אחת!! בהא הידיעה

m noga

New member
שלינק'ה!!!! ../images/Emo13.gif

הרי אמרתי שלא אעקוף אותך! מישהוא היה צריך לשמור על הגויאבות ועל המנגו ועל הלחם עם שוקולד.....@! בסוף בכל זאת אכלתם אותם לבדכם...
והבטחתי לך שנעשה החלפות....אין לך מושג כמה אני הייתי שמחה לעשות החלפות...ג$@%$ את יודעת...איי כואב לי הגב, הצוואר.... קשה קשה לא קל על אופני כביש....אח...איך השארתי את אופני השטח שלי ככה לבד בבית ועוד ביום שבת....

ככה עמדו להם בפינה..מצוחצחים

בצבע אדום בוהק,נצנצים,פנס,חטיפים,לחץ אויר מכוון ל- 120,נעליים קסדה חולצה מוסיקה.. רק לעלות ולזוז.. וככה הם נשארו להם בפינה. מצוחצחים. אפילו לא הריחו את האספלט.. כמה שהיה לי עצוב להיות רחוק. נאלצתי להשאר בבית בעל כורחי למרות שמספר פעמים לאורך שישי בערב כמעט כמעט עליתי על האופניים.... אבל היתה לי גם קורת רוח.. לראות את הקבוצה חיה נושמת בועטת וזזה קדימה. הלאה.. מעבר לטיולים השוטפים בשישי ושבת, יש תוכנית ממשית לצאת לחו"ל בחודש יוני הבא לטיול בין פראג לוינה. מסע של כ- 400 ק"מ, משוער לאורך הנהרות. פרטים מדוייקים יהיו בזמן הקרוב. יש מספיק זמן,אז נא להתארגן נפשית וכלכלית.. זה הולך להיות פיצוץ של טיול !!! יורם

dan st

New member
הקבוצה חיה ובועטת

וגם מקיפה את הכינרת!
היה הפעם משהו קצת אחר אך מהנה לא פחות למרות שאני מעדיף למלא את צמיגי בחול ולא לחמם אותם על אספלט. תודה מיוחדת לדני ,וג'ון על האירגון המדהים של ה 'על-האש' אחרי הרכיבה וגם לשי חיימוביץ' היה שם אוכל לגדוד. וכמובן לכל רוכבי הEZ שבלעדיהם הרכיבה לא היתה אותה רכיבה... יורם חסרת לנו,רשמתי, החיסור הבא שלך זה רק בסביבות מרץ 2005 לפחות תתענג על התמונות. טל ודן

למעלה