סובב כנרת בסגנון EZ

S h u g i

New member
../images/Emo123.gif לא ממש ..

באורך נס כשאישפזתי אותם לא יכלו לראות את הבעיה אבל אמרתי להם בערך 10 פעם לבדוק ת'נאבה ...הם מצאו 10 דברים אחרים לא תקינים ( כבר החליפו באופניים כמעט כל דבר אפשרי .נראה לי ) לכן הייתה לי כבר הרגשה לא טובה ובטוחה שמשהוא עלול להשתבש . והעמסתי זוג נוסף שמשמ אותי לאימונים בפארק ולרכבות מנהלתיות בעיר אבל הם עמדו יפה במשימה

yasigal

New member
שוגי, אז אולי תחשבו על מופע טלפתיה

משותף, אתה עם רשף?

רֶשֶף

New member
מופע טלפתיה לא, אבל...

מופע קסמים
נוסח הודיני בהחלט בא בחשבון. בקצב כזה של תקלות, הלקוחות פשוט יעלמו בזה אחר זה (
פּוף
) אני כבר עברתי את סף הסבלנות שלי ואני אגיב במקום ובזמן שאמצא לנכון.

viczan1

New member
כנראה שהג'מוסים לא בנויים לרכיבות..

שטח אגרסיבים. או שאתה לא מספיק מפנק אותם. הבתה את זה ברוך

S h u g i

New member
מופה טלפטיה לא ממש

אבל מי שעבר על כביש שכוח האל הזה אי שם ליד מחנה רמון היה יכול לראות אותי עושה הדגמה של "לימוד קטקטים לרכוב ללא עזרה" לפי המאמר הבא : ( רק צריך לשנות המילה קטקטים ..למשהו כמו דביבונים )

גוּלי

New member
יצאת תותח!

תאמין לי אני לא מבין איך עוד יכלת לשבת על התחת בארוחת הצהריים אחרי זה. אני עדיין יושב על ריפוד כריות, ולי היה בולם. וכמובן יצרת אגדה אורבאנית שללא ספק תעלה בכל פעם שידברו על ציוד שמביאים לרכיבה. "אתה יודע, רכבתי פעם עם מישהו שהביא משאבה, שתי פנימיות, כלים לתיקון שרשראות קרועות ו... זוג נוסף של אופניים באוטו !!! "

viczan1

New member
לאחר הסובב,סובבנו שיפודים על.../images/Emo21.gif

המנגל כמובטח.(EZ המנגליסטים). למרות שיורם דפק לנו ברז,עקיבא הלך לרעות בשדות זרים,שחר שהסתובב בשבילי ישראל עם הקיבוצניקים שלו ואשתי שהבטיחה סוף סוף לבוא הפעם ולא באה,היה על הכיפק. יודית הבטיחה לסובב פעמיים את הכנרת עם הPINARELLOבקושי סיימה אחד,כנראה שיורם חסר לה בעליות (ועקיבא בירידות). טוב למה לי לדבר הרבה,התמונות מדברות.

steiff

New member
תמשיך להשמיץ ותמצא את עצמך מסתובב

... על המנגל. בזמן שאתם סובבתם את הכנרת אני הסתובבתי קצת מזרחה ממכם במסלול מדהים מרמת מגשימים דרך גדר המערכת, הרוקאד ומשולש הגבולות לאל-חמה ומשם לאורך הירמוך עד נהריים. מי שרצה עליות - כביש המערכת משופע בהן. בירידות קשה לצבור מהירות בגלל דרדרות וחצץ בסיבובים. אבל הנופים, הנופים... בקטעי גדר המערכת קיבלנו ליווי צה'לי צמוד ונראה לי שהסדירניקים ממש נהנו מזה שיש להם משהו שמגוון קצת את הסיור.

steiff

New member
תרשום ביומן שלך שהטיול הזה הוא בלתי

בלתי מעגלי בעליל. אם אתה מוכן לקחת על עצמך את תיאום האוטובוס אני אתאם עם הרמטכ'ל את הליווי הצה'לי ואת האישור לרכוב לאורך דרך המערכת.

viczan1

New member
../images/Emo41.gifהאוטובוס נשמור לטיול בדרום,../images/Emo41.gif

כדאי לתאם עם הבדואים בשביל לינה בנגב. לא כדאי להפריע לרמטכ'ל ולצה"ל בשביל טיול אופניים.

yahadas

New member
../images/Emo20.gifסובב כינרת- פעם ראשונה

הכוונה היתה לרכוב את המסלול הקצר, 25 ק"מ. פיתאום
מצאתי את עצמי מתחילה, רוכבת ומסיימת את ההקפה השלמה. ניסים אכן מתרחשים
. אז רציתי להגיד תודה קודם כל לדרור שבלעדיו לא הייתי חושבת בכלל לעשות את זה
ובטוח לא בהנאה כ"כ גדולה (נהננו מאד ואנחנו שמחים שבאנו...). תודה לכל מי שחיכה לי בעליות... ועקף אותי אח"כ
. תודה לסיגל שרכבה בקצב שלי וסיפקה חברה נשית נגד גלי השוביניזם שהתעופפו באויר
. ולרשף, מריוס ואיתי שהיטיבו לסת
- לא פחות חשוב.

yahadas

New member
הי דרור../images/Emo13.gif

חיפשתי אותך אך לא מצאתי, רשף סיפר לי שרכב איתך בשצף קצב, אני מניחה שסיימת הרבה לפני. לאור התקדמותי
- אפשר להאריך את המסלולים בשישי...

maoz277

New member
היה כמעט מושלם (4-5 מעלות חום פחות)

מה דעתכם פעם בחודש מסה קריטית בכנרת. בנוסף למסה קריטית בעיר העשנה. ואת הכסף לתרום למטרות נעלות. נ.ב. חלק מהפרסים בסיום היה כניסה חינם לגשר הסכרים או הזכרים?

yasigal

New member
באמת היה כייף לפגוש הרבה אנשים

שלא פגשתי במשך אולי, קרוב לשנתיים. פשוט היסטוריה: כמו עומר משוונג..שהתחלנו לרכוב בזמנו יחדיו בכבישי תל אביב ובפסטיבלי אופניים שונים עוד לפני שהרעיון המבריק של עומר לשוונג קרם עור וגידים; תומר סלמה, שרכבנו במסע לאיכות הסביבה לפני שנתיים בערך ועוד רבים וטובים ואנשי השעה: יהודית המקסימה שלא ראיתי הרבה זמן, רשף, מעוז ביבי, אורנה (ראיתי שלשום אבל נגיד), נוגי, הרשטיק, ירון, גילי, רק את שלי ודניאלה איך פיספסתי..? תודה מיוחדת להדס, לדרור- חברה נהדרת!. הדס ודרור, מצטערת על ההברזה מהארוחה. מצד שני, זה היה יכול להגמר הרבה יותר גרוע - היינו יכולים להגיע לירדן. גחח.. זהו אז שיהיה שבוע מוצלח לכולם..

שלינק

New member
איך פיספסתם אותנו.....

באנו "קצת" באיחור.... התחלנו "קצת" בכוון הלא נכון.... מסתבר שהתחלנו את המסלול הקצר - אז חזרנו בחזרה (15 ק"מ) ואאאאאז רק התחלנו להקיף את הכינרת (בסביבות השעה 10:00). כשסיימנו לא היה אף אחד בחנייה!!! אבל היה ממש כייף. בשנה הבאה כבר אבוא מוקדם
בינתיים סיגו - מקווה לראותך באיזה טיול!!

למעלה