סוגיה לגיטימית למנהלת תפוז ולשאר

Bezalel P

New member
יש הבדל בין קוד אתי לבין צנזורה

הגולשים מוזמנים תמיד ליצור קבוצה שתתאחד סביב המטרה, ומי שרוצה יצהיר בבלוגו שהוא חתום על הקוד האתי לגינוי תופעת ההשתמטות או משהו דומה. ערכים הם עניין סוביקטיבי. לכל אדם יש מערכת ערכים שונה, ואנחנו לא נצנזר ולא נגביל כתיבה בנושאים שנויים במחלוקת כל עוד אנחנו לא סבורים שיש עבירה על החוק.

genessis

New member
קשה לי לקבל שאין מה לעשות בעניין

אני לא חושבת שברשימת המומלצים צריכים להופיע פוסטים ששוללים את הרוח הישראלית. זה עניין ערכי, נכון, וזו סוגיה שנויה במחלוקת , נכון, אבל הבלוגיה צריכה לקחת אחריות על התכנים שמופיעים בה, היא לא מנותקת ממדינת ישראל, ויש לה הזדמנות אדירה לגרום לאנשים להרגיש שהם חלק מקהילה מסוימת, אבל גם פה אדם לאדם זאב בסופו של דבר וכל אחד עושה כטוב בעיניו. אולי אם היית מקשיב לטקסים בבית הספר היסודי, היית מבין על מה אני מדברת, ולמה זה מפריע לי.

Kawaii Baka

New member
רק נקודה

When the Nazis came for the communists, I remained silent; I was not a communist. When they locked up the social democrats, I remained silent; I was not a social democrat. When they came for the trade unionists, I did not speak out; I was not a trade unionist. When they came for me, there was no one left to speak out. כי בפעם הבאה, דעתך תהיה לא מתאימה למישהו ותהיה הצדקה להשתיק אותך. אני עתודאי בן 21, שמשרת בצבא כבר שנה וככל הנראה אשאר בו גם אחרי תקופת הקבע שלי. זה לא אומר שאני רוצה לפסול זכויות למשתמטים או לצנזר את דעתם. השתקה שלהם רק תיתן להם לגיטימציה, משום שיהיה משהו בדבריהם שאנו מפחדים או לא רוצים לקרוא, משהו שלא נעים לנו - משהו שיש בו נקודה. לסיכום: קצת פרופורציה לא הרגה אף אחד.

למעלה