סודות וגילויים

KallaGLP

New member

גילעד 63

New member
מדובר בפרסום פרטים מזהים

לשון החוק מאד ברורה. מעבר לזה, אם את לא "יכולה לנהל דיון רציני לאחר טור שכזה", אז אל תנהלי דיון. אף אחד לא מכריח אותך. שימי לב שלא את זו שקובעת מה במקום ולא במקום בדיונים כאן.

נכון, לא אני קובעת

אבל זה מה שאני חושבת על הטור שלה, וזו הייתה השאלה המקורית שלך.

אם אינך אוהב שאנשים נתפסים לכל מיני נקודות שוליות לטעמך בפוסטים שאתה מעלה, במקום לפתח את הדיון שאתה רוצה לפתח, אולי תפסיק להביא ציטוטים מכל מיני מקורות, ופשוט תעלה את דעותיך בנושא מסויים, ותתן לדיון להתפתח?
דעותיך נראות לי מבוססות מספיק ורהוטות מספיק, ואם מישהו יתקע עם דימוי לא מתאים, תוכל מייד בעצמך לתקן מייד את הדימוי או להסביר מדוע הוא רלוונטי.

גילעד 63

New member
מה שאני כן יכול לעשות

הוא לצרף לציטוטים או מקרים שאני מביא מיקוד לנושא המדובר כדי שלא יהיה פוקוס רק על הדובר עצמו או על דרך הביטוי.

יסמין@

New member
ונזכרתי פתאום בתוכניות TV

מהסוג של צופית גרנט (שדנו בה לפני כמה ימים) שבהם נחשפים כמה וכמה סיפורים על אימוצים ונחשפות המשפחות הביולוגיות ונחשפים הרבה פרטים ביוגרפיים מכל הצדדים וגם עובדת האימוץ עצמה. באחד מהפרקים המעטים שצפיתי, צופית אמרה שהם היו מאוד זהירים משום שהיולדת לא רצתה שום קשר והם פחדו שהיא תטרפד את המפגש בין האחים/יות. כלומר, נפגשו בניגוד לרצונה. הרי ברור שאם יש מפגש כזה, בעצם גם היא נחשפת וזהותה כבר לא אלמונימית.

למעלה