סוכריה - בהצלחה גדולה מחר!!

תודה לכולם ../images/Emo24.gif

היה יום קשה ומתיש, אני נורא רוצה אבל אין לי כח לכתוב הכל שוב (כתבתי בבלוג למי שמתעניין). בשורה התחתונה - אין גידול במוח, אבל התןצאות של ה-MRI לא ממש חד משמעיות והרופאים עדיין מתעקשים על ניקור מותני

קראתי בנשימה עצורה

אוי התלאות שאת עוברת, יקרה! אמן שזה ימשיך להיות כלום, לא יודעת מה לומר לך בעניין הניקור, אני מאלה שעושות כל מה שהחלוקים הלבנים אומרים להן.. בהצלחה! חיבוקים ונשיקות אסנת

baby4me

New member
קראתי עכשיו את הפוסט בבלוג

ואני מלאת דמעות....מהתרגשות, מהזדהות, מאהבה לתמרה הקטנה
תחליטו מה שתחליטו, רק מאחלת לה המון המון המון בריאות בטונות... הולכת לקחת טישו

osi28

New member
חשבתי עליכן היום

קיויתי לקרוא חדשות יותר חד משמעיות, אז עדיין ממשיכה להחזיק אצבעות

מ י כ

New member
רצתי לקרא את הבלוג

אפשר לשאול מה מדאיג את הרופאים?? אם זה לא ה...אז מה..? את פשוט לביאה גיבורה שנשארת לבד בהמתנה לסיום הבדיקה-כמה כוחות...אין לי מילים!ועושה רושם שהחוזק הזה מאפיין את כל בנות הבית. מנערתץ ידיים וחוזרת להחזיק אצבעות.

מה שמדאיג את הרופאים זה לחץ תוך גולגלתי

שהם די משוכנעים שיש לה. הגורמים ללחץ כזה יכולים להיות, לפי מה שקראנו, גידול (ברוב המקרים, שנשלל כאן), המטומה (שנשללה גם היא ב-MRI) או טראומה (בעיקר נפילות וכאלה) שאנחנו יודעים שלא היתה. ה-MRI בא לחפש גורמים ללחץ. כולם נשללו, אבל הם עדיין משוכנעים שהלחץ קיים. הדרך היחידה שיש לבדוק את הלחץ עצמו היא ניקור. הניקור הוא בדיקה פולשנית, כואבת, שעלולה לגרום נזק, ואנחנו לא משוכנעים במאה אחוז שהיא נחוצה: לפי רופא הילדים שלה, ל-2% מהאוכלוסיה יש מבנה כזה.

כדי להתייעץ עם עוד רופאים

הרב בני פישר ממגן לחולה יכול להפנות אותך לרופא מתאים וכן לסדר לך תור במהירות המרבית וכן הרב אלימלך פירר אם את רוצה יותר פרטים את יכולה לפנות אלי במסר בהצלחה ושלא תזדקקו יותר לרופאים רק לדברים טובים

תודה, אבל אני עובדת בבי"ח ומקושרת היטב

הרופאים שראו את הבדיקה שלה מיד אחרי שהיא בוצעה היו רופאים מהשורה הראשונה בארץ. מחר יראו אותה עוד כמה רופאים מהמעולים בתחומיהם (יש פה כמה תחומים - עיניים, נוירולוגיה, נוירוכירורגיה, ונוירואופטלמולוגיה).

חושבת עליכם המון

... ומתפללת המון המון שזה אכן יהיה רק עניין של מבנה
תחשבו חיובי
שרון

ממשיכה לקוות איתכם לטוב

עקבתי ועוקבת ככל שהאינרטרנט פה בסין מאפשר לי... מקווה שיתגלה כסערה בכוס תה. תמשיכי לעדכן!

נטעטע

New member
אוף אוף אוף../images/Emo201.gif

קראתי הכל... כ"כ מצטערת שאתן צריכות לעבור את זה. ממשיכה להחזיק אצבעות עד שהכל יתברר כמהומה רבה על לא דבר.

מריםXX

New member
../images/Emo201.gif

רצתי כמו מטורפת לקרוא. חשבתי וחושבת עליכם. שיתבהר כבר הענן הזה.

חיכיתי בטירוף להגיע כבר הבייתה היום להיכנס

לכאן לקרוא מה קורה עם הנסיכה. טני ממש מעריצה אותך שהצלחת להחזעק את עצמך ככה עד להתעלפות רק בסוף. את ממש גיבורה והקטנטונת עוד יותר גיבורה. קראתי בבלוג ומה שאני לא מבינה בסופו של דבר: מה בעצם הם כן מחפשים? מה החלטתם לגבי ניקור? זוועה. ממש זוועה. שיגמר כבר ושהכל יראה כמו חלום בלהות.

chompi1

New member
../images/Emo201.gif

כל כך קשה לעבור עם הילדה שלך משהו כזה... וכל כך קשה לקבל החלטות כל כך גורליות לגבי בריאות הילדים שלנו... מאחלת לכם שבמה שלא תבחרו, תבחרו נכון, ושהסאגה הזו כבר תגמר ותהיה מאחוריכם. הרבה בריאות לתמרה הגיבורה הקטנה ומהקסימה והרבה כוחות לאמא שלה הגיבורה שהיתה איתה ובשבילה. ממשיכה להחזיק אצבעות

2אנה

New member
קראתי בבלוג

ומה שכתבת העלה דמעות בעיני. אתן גיבורות. לא מבינה בבדיקות הרפואיות אבל מבינה דאגה של אמא. לא משחררת אף אצבע לפני שתודיעי שתמרה בסדר. לא מכירה את תמרה במציאות אבל כל כך אוהבת אותה ואותך.

לבי איתך

הבדיקות האלו כל כך קשות. יש עוד רופא שניתן להתיעץ איתו עם תוצאות הבדיקה לפני הניקור המותני? ממשיכה להחזיק אצבעות.

s h r o n i t

New member
../images/Emo201.gif חזק חזק

כל כך קשה לראות את הקטנים האלה סובלים. טוב שהבדיקה עברה ומקווה לבשורות טובות.

חמניה1

New member
יקירתי

רק עכשיו הגעתי למחשב. התעדכנתי במשך היום אחרי שיצאתן מה - MRI . אני יושבת וקוראת אותך והדמעות זולגות. רק המחשבה על חוסר האונים עושה רע. את חזקה, את אשה מיוחדת. אני מתפללת שוב ושוב שנשמע מכם בשורות טובות.

למעלה