סוכריה - בהצלחה גדולה מחר!!

אמאדובה

New member
קראתי את הבלוג

קודם כל טוב ששללו כמה חולירות מפחידות... מקווה שתגיעו להחלטה הנכונה לגבי הדיקור (לא שאני יודעת מהי, רק שההחלטה שתגיעו אליה - תהיה הנכונה בשביל תמרה).
 
../images/Emo201.gif לא מפסיקה לחשוב עליכם

שהכל יתברר כתקין ויחזרו השקט והשלווה. מחכה לעדכונים ולבשורות משמחות.
 

limordc

New member
לא הייתי מודעת

לדרמה אחרי כמה ימים בלי מחשב... מתפללת שהכל יהיה טוב! בשורות טובות!!
 

ellieg

New member
סוכי

ראיתי רק היום את כל ההודעות (גם לי מותר להיות חולה). מחזיקה
שכל הבירורים בעתיד יהיו תקינים.
 

חן123

New member
קראתי בנשימה עצורה

התכווצתי כשתמרה בכתה והשתוללה. קודם כל טוב שזה לא גידול. אבל מה זה *כן* יכול להיות? מה מצפים לשלול בניקור מותני? אני לא יודעת מה הייתי בוחרת במקומך. החלטה קשה כל כך תמשיכי להחזיק מעמד, אנחנו לא מפסיקים לחשוב ולהתפלל עבורכם
 
את הלחץ התוך-גולגלתי.

הרופאים משוכנעים שיש לחץ כזה. אנחנו לא (כי אין לה אף סימפטום אחר חוץ מהבצקת סביב עצבי הראיה). ואנחנו לא מוכנים להעביר אותה כזו בדיקה רק כדי לאושש את ההנחות שלהם. רון רב היום עם הנוירולוגית
בינתיים כנראה שנלך על מעקב עיניים מאוד צמוד ונראה מה מתפתח שם, אם בכלל.
 

אפרסקה

New member
ממשיכה להחזיק אצבעות כל הזמן

תודה לאל שזה לא גידול. מקווה שכאמור יתברר כמהוהמה רבה על לא דבר. סוכריה תחזיקי מעמד.
 
קראתי בנשימה עצורה

ונשארתי עם סימן שאלה. אבל גם עם רגיעה מסוימת. וגם הצלחתי להיזכר מההתעוררות של אחד הילדים שלי מהרדמה מלאה. צרחות נוראיות. מי שלא עבר את זה מעולם מתקשה לצפות לזה וזה באמת אחד מהדברים הקשים. הרבה בריאות לתמרי המקסימה. מקווה שלא תצטרכו ניתור מותני. אני את האצבעות שלי לא משחררת
 

גאיה100

New member
סימני שאלה ובכל זאת רגיעה מסויימת

אם זה לא גידול אז מה בדיוק הם מחפשים? מה שוללים בדיקור מתני? חושבת עליכן המון. שתיגמר כבר הדרמה ותאכלו מגשי פיצה עמוסים לעייפה בלי שום קשר לכלום. ואם זה יעזור אז מוסיפה גם
על הדרך. ושאלה קטנה שמהדהדת לי בראש מאז שכתבת את ההודעה הראשונה. יכול להיות איזשהו קשר בין הממצא בעיניים למחלת עיניים שיש לרון?
 
הם מחפשים אישור ללחץ תוך גולגלתי.

הסימפטום היחיד שיש אצלה הוא הבצקת סביב עצבי הראיה, אין לה אף סימפטום אחר. רק בניקור מותני אפשר לאשש את זה. אנחנו לא מוכנים. ולא, זה לא קשור למה שיש לרון... ביקשתי מרופאת העיניים שביום ראשון, כשתבדוק שוב את תמרה, תבדוק גם אותי "על הדרך", אולי נקבל רמז.
 

גאיה100

New member
אז ממשיכה להחזיק אצבעות

ושרק יסתבר שזה משהו "מבני" כזה חסר השפעות. אמן
 

לבנה123

New member
גם אני ממשיכה להחזיק אצבעות, ולהציע

כל עזרה שאפשר. רופאים מ"הדסה" רלוונטיים?
גדול. יונתן מבין משהו ממה שקורה כרגע? תמרה מבינה?
 
הם מבינים יותר מדי.

מסתכלים על הדיסק שלה רופאים מאיכילוב ומתל השומר, אני לא חושבת שיש צורך לערב את כל הקהיליה הרפואית, אבל המון תודה
הילדים: יונתן מצד אחד אומר שהוא "מוטרד מתמרה", ומצד שני מבטא קנאה כלפי תשומת הלב הרבה שהיא מקבלת עכשיו ("אמא, אני חושבת שאני לא שומע טוב, אולי נלך לד"ר ברק שיבדוק לי את האוזניים?"). אנחנו מדברים הרבה עכשיו על זה שלפעמים מישהו אחר במשפחה זקוק למירב תשומת הלב שלנו, והתפקיד שלנו כמשפחה תומכת הוא לתת לו את אותה תשומת לב שהוא צריך. תמרה שאלה אותי אתמול בלילה כשהשכבתי אותה לישון אם גם הלילה אעיר אותה באמצע הלילה לשתות בקבוק חלב. עניתי לה שלא. "למה לא?" "כי מחר אין לנו בדיקה." "זהו? גמרנו עם הבדיקות?" "אני מקוה" "אני לא אוהבת את הבדיקות האלה" "גם אני לא" "אז אולי לא נלך יותר?" "אנחנו חייבים לבדוק מה קורה בעיניים שלך, כדי שתוכלי להמשיך לראות את כל הדברים היפים שיש מסביבך" "עם טיפות?" "כן, עם טיפות" "אמא, מה הטיפות עושות?" "הטיפות מרחיבות את האישונים שלך כדי שלרופאה יהיה קל להסתכל בתוך העיניים שלך" "העיניים *היפות* שלי" "נכון, העיניים היפות שלך, שעכשיו יעצמו ויתנו לגוף היפה שלך ללכת לישון ולחלום חלומות מתוקים" "אני לא ורצה לחלום חלומות מתוקים, אני רוצה לחלום חלומות בכל מיני טעמים" "טוב, חמודה שלי. תחלמי באיזה טעם שאת רוצה". "טעמים!" "טוב, טעמים. לילה טוב."
 

יעלה239

New member
להתעלף על הילדה הזו

כמה היא חכמה ומבינה. את הדיאלוגים שלכם כדאי שתאספי ותוציאי יום אחד בכריכה לציבור הרחב כיומן תעודי עם תאריכים. אושר צרוף ותענוג לקרוא. נשיקות לסופגניה המתוקה שלך וכמובן בריאות.
 

נוטשי

New member
סוכריה ותמרה ליבי איתכם

סוכי נעדרתי הרבה זמן והיום הצצתי ופשוט היה לי קשה לראות מה עברת ואת עוברת מתפללת להמשך בשורות טובות, אמן ושולחת חיזוקים וחיבוקים.
 

לבנה123

New member
היא משו. באמת.

מדהימה הבגרות שלה. מדהימה. מקווה איתך שהכל יגמר בקרוב, ותוכלו להזכר "איך פעם נלחצנו מ...והתברר שזה כלום"...
 

eti22

New member
גם אני קראתי את הבלוג

ואת ותמרה המתוקה העליתם לי דמעות בעיניים, ולכן הייתי חייבת להגיב... טוב ששללו את הגידול, והלוואי שזה באמת עניין של מבנה וזהו. שולחת לך הרבה הרבה כח ואת באמת גיבורה,זה בהחלט לא קל.
אתי
 
למעלה