כנראה שלא הבהרתי,
בטח בגלל שאני גרועה בלהגיב בדיונים
. אני לא מוותרת. כשיש דברים שאני רוצה, אני מנסה לשלב את זה עם החווה. למשל פרוייקט מיכא"ל, אני נרשמתי לזה, וזה הסתדר לי פרפקט עם הרכיבה והחווה אחרי שאירגנתי מתי כל דבר. כשאני אומרת של החיים שלי והעולם שלי זה סוסים, אני מתכוונת גם בבית, לא רק בהקשר בחווה. למשל בבית, אני יושבת ולומדת ממאמרים על מחלות,ב עיות התנהגות, וכל מה שקשור לסוסים. כשכתבתי שיש לי רק את החווה והרכיבה, התכוונתי שזה החוג היחיד (אם אפשר לקרוא לזה חוג) שיש לי. אני לא ממש אוהבת את הרעיון של חוגים. אני רוצה לחזור מאוחר מהחווה, אבל אם יש לי שיעורים ומבחנים ודברים כאלה, אני עושה שיקול ורואה אם מסתדר לי לחזור מאוחר, ואם לא, אין מה לעשות, חוזרים מוקדם. יש לי עוד תחביבים חוץ מסוסים (ציור, כתיבה, הרכבת פאזלים ועוד), וחלקם מתקשרים לסוסים באופן עקיף. אם לזה התכוונת בלהתנסות. עולמות אחרים ממש, אין לי. למשל, הרבה מתפלאים איך אני לא מתאהבת בג'וני דפ, איך אני לא מדביקה פוסטרים של כוכבים, איך אני לא שרופה על ליאונרדו דקפריו וחושבת שהוא פשוט חתיך מדהים והורס. זה פשוט לא מעניין אותי. הדבר היחידי שמעניין אותי זה סוסים. אני לא חושבתש אי פעם יימאס לי מהסוסים. כל יום שעובר אני רוצה יותר ויותר מהעולם הזה, ואני לא רואה את עצמי גם בעתיד בלי הסוסים. אני גם לא חושבת שאני אסתדר בלי הסוסים. גם עכשיו, בלי הסוסים והרכיבה, הייתי מזמן נשברת ומתפרקת. זה אחד הדברים שמצילים אותי, אפשר לומר, מכל הלחץ שלפעמים אני נתונה בו. אז בעתיד, כשיכול להיות שיהיה יותר לחץ, אני לא רוצה לאתר אפילו מה יקרה לי בלי הסוסים. ד"א, זאת לא הודעה פוגעת, ההודעה שכתבת
חפרתי