סוסים ודברים אחרים..

ToryMaster

New member
תשמעי

מצד אחד את מתארת חתיכת דיכאון בגלל שהפסיקו לך את הרכיבה לתקופה, ומצד שני את אומרת שתוכלי להתמודד. העובדה היא שבחיים את לא יכולה לתלות את הכוח שלך, האושר שלך או הטעם לחיים בשום דבר חיצוני, כי דברים חיצוניים כמו אנשים ובעלי חיים מטבעם מתקרבים ואחר כך מתרחקים. נכון, לפעמים הם מתקרבים בחזרה, אבל לפעמים לא. זה מה שהציק לי כשקראתי את ההודעות שלך. אבל נכון שאני לא מכירה אותך, ויכול להיות שאני מאוד טועה במה שאני אומרת. ובכל זאת, כל כך הרבה נערות סביבי [מגיל 13 עד ארבעים
] נתלות בדברים חיצוניים, ואז נשבר להן הלב והן רוצות למות ומקללות את העולם, כשהעולם ממשיך לנוע. זה כואב לראות את זה, ואסור שזה יקרה.

כנראה נשמע כמו סתירה עצמית, אבל

זה לא ממש. בעבר לא יכולתי להתמודד. היום אני כבר יכולה. למשל אחד הדברים שגיליתי לא מזמן שעוזרים לי, זה כתיבה. כן כן, אני כותבת אל סיפורים, לא שירים, אלא ספרים.
הכתיבה עוזרת לי להוציא הכל, עוזרת לי לפרוק. עכשיו תעלה השאלה: אז למה לא כתבתי את זה בהודעות הקודמות? בגלל שעכשיו, בדקה האחרונה, צצה לי שורת פתיחה לספר שאני כותבת. כתבתי אותה, והבנתי בשנייה שזה מה שגם עוזר לי להתמודד. ובגלל זה, בזמן שעשיתי הפסקה בכתיבה, הרגשתי מעין חלל בתוכי שהציק לי, וכשהתחלתי לכתוב הרגשתיש הוא נסגר. כי זה בעצם נתן לי דרך לפרוק את כל הלחץ שהיה בתוכי. לכן אני כבר לא נתלית בפרטים חיצוניים..

ToryMaster

New member
אהההה

טוב, אני מסכימה עם כל מילה, ומחסום כתיבה זהבאמת אחד הדברים היותר המעיקים שקיימים. ואם תרצי במסר לספר על מה את כותבת, אני ממש אשמח לשמוע.

horse 1212

New member
אני שמחה שיש לך עוד עולמות שונים

*חוץ מהסוסים. יש המון אנשים שכל החיים שלהם סובבים סביב הסוסים ותלויים בסוסים,לכן רק רציתי לוודא שאת לא אחת כזאת
.

אני לא רואה את עצמי כאחת שהולכת

כמו עיוורת בעולםה סוסים וכל היום יושבת ומדוכאת למה אני לא בחווה למה אני לא בחווה, ויושבת בכיתה וחושבת 'סוסים, סוסים' ודברים כאלה (אני חשובת סוסים סוסים רק בשיעורים משעממים, זה מה שמחזיק אותי ערה
). למשל, מאז שאני קטנה, התחלתי לכתוב. כתבתי אפילו את כל סיפור שלגיה בסגנון שלי כשרק למדתי לכתוב
לא ממש מסתדר לי איך אפשר לחיות אם החיים סובבים אך ורק סביב סוסים, הרי יש דברים אחרים שגם מתקשרים בעקיפין לסוסים, ושלא קשורים ישירות לסוסים. כמו לימודים.

horse 1212

New member
את צודקת,ואת זה צריך להגיד לאנשים

שהחיים שלהם סובבים רק סביב סוסים.

ווינגז

New member
אבל קחי בחשבון

שלפעמים קורים דברים שהם לא בשליטתינו, ויכול להיות מצב שבו לא תוכלי לבוא יותר לחווה/להמשיך להתעסק עם סוסים באופן פעיל. באופן כללי, לא טוב להיות תלותי בשום מקרה, בין אם זה לגבי אנשים ובין אם זה לגבי תחביב אחד מסויים, כי זה יכול ליצור מצב לא נעים, אם יקרה משהו לא צפוי.

עכשיו אפשר לומר שאני די תלותית

בסוסים, למרות שלא באופן כל כך מוחלט. אבל בקרוב זה יסתדר. (אגב, את יכולה לקרוא את התגובה שכתבתי לגלי, היא תסביר יותר)

TauraMan

New member
ומה עם לוותר על סוסים../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בשביל דברים אחרים?
אין מה לעשות, אי אפשר לעשות הכל בחיים.

למעלה