סוף סוף מצאתי אותכם!

הענאלע

New member
סוף סוף מצאתי אותכם!

ואיזה הספק! יקח לי קצת זמן לקרוא ולהתעדכן. אבל קודם כל, ואני מקווה שלא מאוחר מדי (better late than never, לא?), מזל טוב לאנימו ולפורום החדש, כל הכבוד ליוזמה! גם לך פלומה מגיעים איחולי פרישה. אני סומכת עליך שלא תשתעממי. לא רחוק היום שגם אני אצטרף למועדון. אינשאאלה!!!

אפי 7

New member
לא נרדמת - לילה לבן - הענאלע ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום התוסס - עוד שרונית לאוסף. תהני עמנו. אפי

בוקר טוב../images/Emo96.gifוברוכים הבאים המצטרפים

החדשים

אנימו

New member
הענאלע- ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

מה שטוב אצלנו ב"חוג" שאין בחינות על החומר ש"נלמד" ...אפשר להצטרף בכייף ולשאוט קדימה

p a l o m a

New member
בוקר טוב.. נחמד, סגרירי../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

גשם אין... צריכה להשקות הצמחים... ועכשיו יוצאת לצעדה......... להתראות אחר כך....

p a l o m a

New member
אנימו, הנזיר שמכר את הפארארי שלו

(וקנה אחר כך 10 אחרות.. מהכסף שעשה...) מייעץ לקום מוקדם מאד בבוקר.. כי זה מעורר את המחשבה והנפש.. חוצמזה "אכי הכף" זה להסתובב בעולם כשכולם עדיין ישנים...

p a l o m a

New member
|עומר לעדכנך קרררררר ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

פתאם,,ירדו הטמפ'..

מנורה

New member
ברוכה הבאה הענאלע ל../images/Emo82.gifנו ../images/Emo140.gif

החמי והמפרגן השרון תופס גובה

maxima

New member
קליאו...מה כייף בגשם?...../images/Emo4.gif

הכל אפור ומלא בוץ אפילו קולם של הציפורים נאלם...

boaz31

New member
אמא'לה אחת קבלה מייל מבנה

הלו אמא'לה משוש חיי, יצאת לפנסיה, הפסקת לעבוד, ברכותיי תעשי חיים, מצויין, יש לך עכשיו את כל הזמן, עבדת קשה עבורנו, ילדיך, מגיע גם לך לנוח ולחיות את חייך, אמא'לה, יצחקלה בוכה, כדאי לבדוק מה הוא רוצה, מסרב הוא ללכת לגן, אנא הישארי איתו, הרי יש לך המון זמן, אמא'לה, המטפלת עולה לי נורא ביוקר, הרי את לא עובדת, אנא בואי אלינו כל בוקר, לשבת, אמא'לה, תכיני צ'ולנט, בשמחה נבוא לאכול, רק אני והילדים וכמה חברים וזה הכל, אמא'לה, אני בנך עצמך ובשרך, אני הדואג לך ושומר על בריאותך, אשתי ואני יוצאים קצת לנוח בחו"ל, אי אפשר רק לעבוד, לכל דבר יש גבול, תוכלי לנוח אצלנו, עם הנכדים לבלות, לטייל, לשחק, אין יותר מה לעשות, רק קצת לבשל, פה ושם לנקות, את הגן על הגג מידי פעם להשקות, את הכלב כל יום להוריד פעמיים, ההליכה תעזור לך נגד כאבי הרגלים, ובכלל רוצה אני רק את המיטב בשבילך, כיאה לבן העושה להאדרת שמך. וכך מערב עד בוקר, מבוקר עד ערב, ילדי המסורים דואגים לי בלי הרף, ריבונו של עולם, כיצד ומתי אוכל לשמוח, כאשר מרוב "לא לעבוד" אני נשארת בלי כוח! -------------------------------------------------------------------------------- Walla! Mail - get your

p a l o m a

New member
במסך אצלי בצד שמאל יש פרסומות../images/Emo4.gif

לאורך המסך שמסתירות כבר גם לינק מצורף.. איך אפשר ל"העיף" את הפרסומות האלה?? נורא מפריע!!!!!!!!!!!!!

bimbo.

New member
../images/Emo124.gifצהריים טובים גמלאים יקרים!!

סוף סוף, אחרי יובש של יומיים וחצי, יש לי אינטרנט. וכולה היה כרטיס מסך. עוד לא קראתי את ההודעות, כך שאיני יודעת מה הולך. או טו טו אקרא ואגיב. פאלומה, גם אני מעוצבנת על הפרסומות. באמצע קריאת כתבה, פתאום הפרסומת מכסה את הכתוב, ואני צריכה לחכות עד שיואילו בטובם להוריד אותה

למעלה