S shkedud New member 31/10/05 #38 כמה שאוכל, כמה שיהיה לי כוח, ואת חמודה, מה שלומך? איך עובר עלייך היום ההפכפך הזה?
ר רק נועה New member 31/10/05 #39 עבודה שאין בה משמעות אין סיפוק ונתינה סופה שמייבשת ומכלה אותנו.. כמה שאפשר להמשיך..אבל צריך להתמלא והרבה כדי שלא יגמר הכוח אחרי מקלחת חמה וארוכה, שינה עמוקה, וקפה, אני מרגישה נפלא, הרגעים הקטנים של האושר
עבודה שאין בה משמעות אין סיפוק ונתינה סופה שמייבשת ומכלה אותנו.. כמה שאפשר להמשיך..אבל צריך להתמלא והרבה כדי שלא יגמר הכוח אחרי מקלחת חמה וארוכה, שינה עמוקה, וקפה, אני מרגישה נפלא, הרגעים הקטנים של האושר
ע ע ו מ ר 4 New member 31/10/05 #40 ערב נהדר..... מן יום של ציפיות לראות כמה שיותר כוכבים.... ואתם אכן מנצנצים באדום. שמח לי ב נוסעת לפגוש ולהביא את הכוכב האישי...שלי מנתב"ג...הביתה.
ערב נהדר..... מן יום של ציפיות לראות כמה שיותר כוכבים.... ואתם אכן מנצנצים באדום. שמח לי ב נוסעת לפגוש ולהביא את הכוכב האישי...שלי מנתב"ג...הביתה.
א אנימו New member 31/10/05 #46 שקדוד-זה בנאלי לומר אבל באמת: כ..ל ה..כ..ב..ו..ד! נשמעת עבודה ששכר (לא ) - בצידה!
נ נֵנָה New member 1/11/05 #49 ברוכה הבאה הענאלע ../images/Emo140.gif אכן, נעים לנו כאן, ונעים לי שנעים לך... האם שמך הוא במקרה חנה'לה, או חן'לה ביידיש...? לא לשכוח ללחוץ על התמונה
ברוכה הבאה הענאלע ../images/Emo140.gif אכן, נעים לנו כאן, ונעים לי שנעים לך... האם שמך הוא במקרה חנה'לה, או חן'לה ביידיש...? לא לשכוח ללחוץ על התמונה