סוף סוף מצאתי אותכם!

בימבו, ברוך מרפא מחשף, פלומה../images/Emo124.gif

חיפשתיך, אנסEר מי

בועז אהבתי מאוד את אשר כתבת,

וכמה שזה נכון, לי יש מזל, הנכדים/ות שלי כבר גדולות, ככה זה שמתחילים מוקדם, אבל טיפלתי בהם בתקופה שעבדתי, כשהייתי חוזרת בצהריים, הייתי אוספת אותם אלי, נותנת להם לאכול, הם היו נשארים עד שההורים היו באים. יש לי איתם קשר טוב, וזה סיפוק רב.

boaz31

New member
לאה הרי זה כתוב בהומור מסוים

וכל הדרישות מרוכזות בנייר מצומצם אחד בחיים זה לא כלכך קשה אבל בכל זאת זה המצב!!!

להיות מתחת לפוך ולשמוע את הגשם

עם ספר טוב או חתי..... או טלויזיה טובה חגיגה מקסימה חגיגה או לנסוע באוטו ויורד גשם איזה כף... אני מתעוררת לחיים בחורף....

בת אל 7

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo182.gifשלום לכם כולכם יחד וכל

אחד לחוד אצלינו היה היום יום..מעורב ירושלמי..חלק שמש וחלק גשם נרטבתם?? נרטבו הבגדים?? אומרים--מתחת לבגדינו כולנו ערומים.

shkedud

New member
קשה, קשה, ועדיין לא סיימתי, כי

ב-7 בערב אני מלמדת קבוצה קטנה במסגרת לימודי מכון "ברנקו וייס". מסיימת ב-9. לעזעזל החיים - העיקר הבריאות

odo13z

New member
ואללה. ספרי לנו ....מה זה מכון....|

מה שמו שאמרת ? מה מלמדים שם ? בייי.

shkedud

New member
אז ככה... מכון "ברנקו וייס" הוא

מכון לטיפוח החשיבה. נמצא בירושלים. (יש לו גם אתר אינטרנט אם תרצה להעמיק) המטרה שלו לאפשר לכמה שיותר תלמידים לסיים את חוק לימודיהם, ולהגיע לתעודת בגרות. הם קוראים לזה "לפצח את הבגרות". ברנקו וייס הוא נדבן יהודי- בריטי עשיר, שאומר: על כל שקל שאני נותן למטרת עזרה לתלמידים - תן אתה שקל (משרד החינוך, מועצות האזוריות וכל גוף אחר שמוכן...) הראציונאל שמאחורי התוכנית הוא שכל תלמיד מסוגל אם יינתנו לו התנאים המתאימים... אני מלמדת קבוצות של 5-7 תלמידים, בקצב שלהם, בסגנון הלמידה שלהם. עד כה (מזה 3 שנים) אף לא אחד מתלמידי נכשל בבגרות בלשון. גם בבית הספר אני מלמדת כיתה קטנה של תלמידים מתקשים במטרה שיגיעו אל הבגרות. הילדים האלה - כל אחד וואחד סיפור יש לו, שבגללו לא היה מסוגל לתפקד לימודית. בכיתה הזו (22 תלמידים) אני ושני מתרגלים בו זמנית עובדים עם הילדים. העבודה מאוד מאתגרת ומספקת. זהו.

למעלה