שניהם
L limors2 Active member 14/8/06 #57 יש לו שרשר על הצוואר../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אני לא אוהבת.
M McCriminal New member 14/8/06 #62 חחח אהבתי ../images/Emo8.gif שיר דווקא נחמד... את השיר עכשיו אני לא הכי מסמפט לצערי חסר לי את גלעד [המשוגע הזה ששואל אותך מה המידת חזייה שלך ליאורה] שיתן דעה "אובייקטיבית" על השירים..
חחח אהבתי ../images/Emo8.gif שיר דווקא נחמד... את השיר עכשיו אני לא הכי מסמפט לצערי חסר לי את גלעד [המשוגע הזה ששואל אותך מה המידת חזייה שלך ליאורה] שיתן דעה "אובייקטיבית" על השירים..
M McCriminal New member 14/8/06 #70 זה לא שאני מדבר איתו שוטף ../images/Emo189.gif אנחנו לא מנהלים דיונים שוטפים על הסינגל החדש שאח שלי הקטן עשה אתמול בבית ונכנס לאסקייפ
זה לא שאני מדבר איתו שוטף ../images/Emo189.gif אנחנו לא מנהלים דיונים שוטפים על הסינגל החדש שאח שלי הקטן עשה אתמול בבית ונכנס לאסקייפ
M McCriminal New member 14/8/06 #74 אני אוהב את הקלטות של פריס ../images/Emo3.gif חחחח סתם שלא תחשבו שאני כזה....חס וחסה!!! הדרר אכפת לך מחר להגיד שהתכנית מוקדשת לכל מי שתקוע ביער בירושלים ומת לשמוע אותנו אבל לא יכול?
אני אוהב את הקלטות של פריס ../images/Emo3.gif חחחח סתם שלא תחשבו שאני כזה....חס וחסה!!! הדרר אכפת לך מחר להגיד שהתכנית מוקדשת לכל מי שתקוע ביער בירושלים ומת לשמוע אותנו אבל לא יכול?
L limors2 Active member 15/8/06 #77 ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif או לירושלמים ששומעים סינגלס כבר יותר מחצי שנה כמעט כל יום