אין גבר אחר שאומר d-do במבטא של אישה שחורה ושמנה ושווה
L limors2 Active member 15/8/06 #81 אין גבר אחר שאומר d-do במבטא../images/Emo54.gif של אישה שחורה ושמנה ושווה
M McCriminal New member 15/8/06 #83 נאלץ לנטוש לצערי לארוז ולאכול ../images/Emo7.gif נכון תתגעגעו? צומיסט שכמוני אבל ניפרד עם הנרי וניקהההההה אולי אחזור עוד כמה דקות להיפרד מכם לכמעט שבוע :|
נאלץ לנטוש לצערי לארוז ולאכול ../images/Emo7.gif נכון תתגעגעו? צומיסט שכמוני אבל ניפרד עם הנרי וניקהההההה אולי אחזור עוד כמה דקות להיפרד מכם לכמעט שבוע :|
L limors2 Active member 15/8/06 #84 ה"בגידה" של ריטה ככ איטי../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif שלא כמו זה
M McCriminal New member 15/8/06 #86 תמיד זה ככה בגרסאות המקוריות שכחתי עם איזה עוד שיר יש את האיטיות המחרידה הזאת... לילה טוב ובע"ה נתראה ביום ראשון
תמיד זה ככה בגרסאות המקוריות שכחתי עם איזה עוד שיר יש את האיטיות המחרידה הזאת... לילה טוב ובע"ה נתראה ביום ראשון
L limors2 Active member 15/8/06 #87 לילה טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif יש לי מחזיק מפתחות בצורת הטיק של טינקי ווינקי מטלטאביז, וטינקי ווינקי מצוייר על זה סתם פרט לא מעניין
לילה טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif יש לי מחזיק מפתחות בצורת הטיק של טינקי ווינקי מטלטאביז, וטינקי ווינקי מצוייר על זה סתם פרט לא מעניין
L limors2 Active member 15/8/06 #94 סינגלס זאת התוכנית היחידה שאני מצליחה לשמוע בה את ה"שששקאיטאאוט" של רג'ינה פלאנג'י אנשים עושים יותר מידי רעש
סינגלס זאת התוכנית היחידה שאני מצליחה לשמוע בה את ה"שששקאיטאאוט" של רג'ינה פלאנג'י אנשים עושים יותר מידי רעש
L limors2 Active member 15/8/06 #99 אני עדיין בקטע של לאהוב../images/Emo54.gif ומייק איי מוב און מי לא ככ חדש