סוף סוף קצת חדשות טובות

lithium1914

New member
זה מוגזם לחלוטין, מה לעשות.

הפשעים הם בהחלט פשעים, אבל לא ברמה של פשעי מלחמה.

אתה חוגג תביעה נגד אדם שהגן בגופו

עשרות שנים עליך ועל משפחתך? (זו עובדה, לא דיעה) נו טוב, צלם אנוש זה לא הצד החזק שלך...
אסור לגעת באנשים היקרים האלה!

boyboy03

New member
LOL

לפי ווינט יש עוד כמה תביעות בדרך, לצערי אני לא חושב שיצא מזה משהו גדול, אבל אם זה יגרום לפושעי המלחמה הללו לפחד קצת שהם מסתובבים ברחבי העולם מה טוב.

ROLF

למה אתה לא עוזב את הארץ? אם יש לנו צבא כזה לא אנושי וממשלה עוד יותר? לא חבל סתם לדבר? תתחיל לעשות

מה פתאום

הוא יהיה עיתונאי למופת ולא יצטרך לומר "לפי ווינט,לפי הארץ,לפי מעריב,לפי טיזי" הוא יצור לעצמו כתבות חדשות ומענינות והעולם יחיה בשקט:]

boyboy03

New member
סחטיין על השאלה המקורית

למה אני לא עוזב? כי נודלתי פה ,יש לי פה משפחה וחברים, ויש המון דברים שאני אוהב במדינה, אמנם גם לא מעט דברים רעים שצועקים לשינוי, כדי להפוך את המדינה בה נודלתי וגדלתי למושלמת. אין לי ארץ אחרת.

ועכשיו כולם ביחד:

אוייייייייייייייייייייייייי אתה בן 24 לא 14 ואם אין לך ארץ אחרת, אז למה לאכול חינם? לא מספיק שהוא מגן עלייך אתה גם קורה לו פושע מלחמה איפה השכל הישר?

boyboy03

New member
שוב LOL

כבר כתבתי כאן לא מעט פעמים מה אני חושב על ה"הגנה" שלו.

boyboy03

New member
פעם

האמת היה לי יותר זמן לזה, היום עם אישה + ילד כבר די קשה למצוא זמן, אני מנסה לעזור כמה שאני יכול, כיום בעיקר בהפגנות, לפני שבועיים חלקתי פליירים נגד פרוות מול קסטרו, תבוא גם...

"פעם"

על דברים חשובים נלחמים בלי תירוצים ועם כל הכבוד להפגנות... ואני נקבה

boyboy03

New member
מתוקה, אם הייתי עכשיו

בגילך הייתי עושה הרבה יותר, אבל במרומי גילי ומחויבותי הקודמות די קשה למצוא זמן, למרות הכל אני מוצא.

KatyRose

New member
שאלה לי אלייך:

נגיד והיום מבטלים את צה"ל. אין יותר צה"ל. זהו. אתה באמת חושב שלא תמות בפיגוע תוך כמה דקות? באמת משוכנע שלא יהיו יותר פיגועים? הרי צה"ל לא מגן עלייך... לא?

boyboy03

New member
חלילה לבטל, כל מדינה חייבת צבא

פשוט צריך להוציא משם את כל הרוצחים ושאר הטינופת.. להפוך אותו לצבא הגנה נטו, לא כזה שמפוצץ בתים ומוריד פצצה של טון על אוכלסיה אזרחית, כי זה כבר לא צבא הגנה- אלא צבא התקפה שיוצר טרור.

KatyRose

New member
אבל הצבא שלנו, הנכחי

הרוצח האכזרי הזה שמלא בנערים בני 18 שנוצרו כדי לרצוח עם רצח בעיניים שרק מתים להניח את ידם השוחטת על ילדים פלשתינים ולהכין מהדם שלהם מצות- לא מגן עלייך? אפילו לא טיפה? בכלל בכלל?

למעלה