סוף סוף קצת חדשות טובות

איך אתה מסוגל בכלל להשוות?

lithium1914

New member
מה הבעיה?

אני מגיב בדיוק על אותם דברים שהוא אמר. הוא כנראה צריך להפסיק עם הההכללות האבסולוטיות המופרכות שלו, אם הוא רוצה תנאי השוואה ומשחק הוגנים.

עוד השוואה דמגוגית בגרוש

האם האלוף אלמוג שלח אזרחים תמימים רק על רקע דתי לתאי גזים? לא, אז תרגיע!

lithium1914

New member
לא, אבל זאת לא השאלה. די להתחמק.

האם העמדה של חיילים ומפקדים לדין על ציות ומתן פקודות היא פעולה של שנאה ואסור לעשותה? אתה אמרת בעצמך, "כל דבר שפוגע בלוחמים הוא שנאה". האם ההעמדה לדין במשפטי נירמברג היתה פשע שנאה? האם ההעמדה לדין של חיילים ישראלים ע"י בית-דין צבאי ישראלי (כמו שקרה כבר כמה פעמים) או בינלאומי הוא מעשה של שנאה?

האדם לא רצח, ברור לי שהרקע

הוא ה"כיבוש" או כי הוא לא אהב חיסול כזה או אחר אז כן כאן זה שנאה. זו רדיפה!

KatyRose

New member
וואי נכון הלוואי וזו ההתחלה!

הלוואי וככה, לאט לאט כל החיילים שמשרתים ילכו לכלא, ויבטלו את צה"ל!!! אז ישרור כזה שלום בעולם שחבל על הזמן.. חדי קרן ורודים וכל זה
ייאיי.. חוצמזה, לדעתי, גם אותך צריך לשלוח לכלא. חוצפון שכמוך, איך אתה מעז לחיות על שטח אותו הפלשתינים רוצים

אירגון של חלאות

עלק מוסריים... אני לא מודאג, עם קצת דיפלומטיה ולחץ מארצות הברית לא יעשו להם כלום, בדיוק כמו ששרון חופשי לבקר בכל מקום ואי אפשר לשפוט אותו... ישתיקו את הנודניקים... את כל אירגוני היורקים על ישראל...

boyboy03

New member
החלאות

הם אלה שמנחיתים פצצה של טון על אוכסליה חפה מפשע רק בשביל להרוג מחבל בודד, אלה יותר מחלאות, קשה למצוא את המילה המתאימה... קדימה להשתיק את הנודניקים האלה שלא נותנים לרצוח ערבים בשקט!!, עכשיו צריך לעמוד על משפט בשביל זה? אבל רק הגנתי על מולדתי, פוצצתי 15 אנשים חפים מפשע בשביל שעמי יוכל לישון טוב בלילה. אני מלח הארץ! מעניין מתי יורם גאון יזמין אותי לתוכניתו. -- סתימת הפיות החלה

KatyRose

New member
בטח, אנחנו הורגים כי אנחנו נהנים מז

ה.. לרצוח נשים וילדים חפים מפשע זה התענוג הכי גדול שלנו... לרקוד עם הגופה שלהם ברחוב אחרי זה ולצעוק "אללה אכבר" אה רגע..זה לא אנחנו

KatyRose

New member
הלינץ' ברמאללה, לדוגמא

במו מאות אנשים עמדו בחוץ והריעו בזמן שהמיעוט הקיצוני שלך התעלל בגופות של חיילים או כל מיני פיגועים- ביניהם הפיגועים של ה11.9

lithium1914

New member
הממם...

בלינץ' ברמאללה אכן היה מדובר בחיילים, ולא "נשים וילדים חפים מפשע" כפי שכתבת. אם כבר את מגזימה ולא מבססת על דוגמאות -- אל תשקרי. התעללות בגופות אויב זאת זכות גם של חיילי צה"ל -- משפדים ראשי חמושים שהרגו, מרוקנים עליהם מחסניות, וגם קוברים אותם בעודם חיים כמו במקרה שהיה באינתיפאדה הראשונה. לא כזה ביג דיל, אה?

KatyRose

New member
בטח שלא כזה ביג דיל, מאחר ו

המחבלים שלהם הם כאלה שעשו פיגועים ורצחו נשים וילדים בכוונה ובועונג מרצון כזה של לרצוח חפים מפשע והחיילים הם ילדים בני 18 (למרות שבמקרה הזה אלה היו מילואימניקים, סתם אבא לשלוש בנות ואחד שהתחתן יומיים לפני) שקיבלו פקודה ללכת לחפש את הטרוריסטים האלה ולרצוח אותם

lithium1914

New member
עוד שקר.

מי שעושה פיגוע ו"מצליח" -- מת. מי שנכשל -- בד"כ גומר בכלא. כשצה"ל התעללו בגופות וקברו אנשים חיים אלה היו אנשים שנלחמו נגד חיילים שפלשו לעיר או המחנה שלהם, ולא רצחו אף ילד או אשה. את כל הזמן משתדלת להשכיח את העובדה שפיגועי התאבדות ביש"ע או בישראל התחילו רק בסוף האינתיפאדה הראשונה. "והחיילים הם ילדים בני 18 (למרות שבמקרה הזה אלה היו מילואימניקים, סתם אבא לשלוש בנות ואחד שהתחתן יומיים לפני) שקיבלו פקודה ללכת לחפש את הטרוריסטים האלה ולרצוח אותם" החיילים שנרצחו בלינץ' היו שניים מבין ארבעה שהגיעו עם הג'יפ לתוך רמאללה בטעות, לא במסגרת משימה מבצעית כלשהי, אם כבר רוצים לדייק.

KatyRose

New member
נו, אז זה לא בדיוק מנקה את שמם

הטוב של הפלשתינים שלך

ה"חלאות" האלה הצילו ת'חיים שלך

חוצפן! לא הטילו פצצת טון על אוכלוסיה חפה מפשע, הטילו פצצה על מחבל שהסתתר בין אזרחים, או אזרחים שהגנו על מחבל בכך שנתנו לו להיות בינהם, מגן אנושי לטרוריסט מה שאוטומטית ולא משנה גיל אותם אנשים מעצם תיפקודם באירןע ללא חפים מפשע, שותפים לפשע, למה שאני אתן למחבל לחיות ולהוציא עוד פיגוע ועוד פיגוע ועוד פיגוע רק בגלל שהוא בין אזרחים, זה לא רצח זו הגנה עצמית שלצערי הרב נפגעו ממנה גם אנשים אחרים, זו עדיין הגנה עצמית ולא היתה אלטרנטיבה אחרת!, לא היתה! הטייס הוא מלח הארץ, הרמטכ"ל הוא מלח הארץ, אתה פרזיט מתייפייף שמעדיף חיי מחבלים פלשתינים שרוצחים ישראלים רק כדי שלא יפגעו כמה מיקירך ""חפים מפשע"".

למעלה