סוף סוף קצת חדשות טובות

boyboy03

New member
שוב

הוא מגן על מה שהוא זורע. והיה והוא באמת מגן, אני לא מעוניין בהגנה שמהולה בדם של כל כך הרבה חפים מפשע. בדיוק כמו שאני לא אתמוך בתעשיית הפרוות גם אם אתגורר בקוטב הצפוני.

אז מעכשיו תקרא לו צבא מניעה

בסדר? אולי נחכה פשוט שעוד אחד מבני המשפחה שלנו ימות בפיגוע ורק אח"כ נגיב תגדיר הגנה בויבוי איך אתה מצפה מצה"ל לתפקיד בדרך שלא מוגדרת בעינייך כגוררת טרור

boyboy03

New member
אחד הדברים זה

פשוט לא להיות עם אצבע כל כך קלה על ההדק

lithium1914

New member
(פסססט)

(תזכיר גם הפסקת הכיבוש והשארת כמה קלפים בידי הפלשתינים)

כשאני חושבת על זה

בשביל מה אנחנו פה? יש את ליטיום אותך קטי יובל פה ושם את אביב ואני כל אחד תקוע במחשבה שלו ,ואף פעם אף אחד לא הצליח לשכנע ולא יצליח לשכנע לי אישית זה גורם לעצבים הדעה שלכם(ליטיום,ילדילד או אבאאבא או בעלבעל ווטאבר,אביב) לא תשתנה,כביכול, בזכותנו. ודיונים מתורבתים לא ממש רצים פה אז בשביל מה אנחנו פה? הרי שום דבר לא ישתנה במעגל של 6 אנשים... והכל חוזר על עצמו שום כבוד אחד לשני,ואף אחד לא מכיר את האחרים באמת,בשביל לנהל פה דיון ייחודי. בכ"א אני אאחל לכם מעכשיו שנה טובה ולהתראות. ליעד.

KatyRose

New member
תגיד.. איך כבר אבאאבא?

לא היית מאורס לפני חודש בערך?

boyboy03

New member
לפני חודש....../images/Emo13.gif

קורים הרבה דברים בחודש... אבל הייתי אבאאבא עוד לפני שהתחתנתי.

../images/Emo13.gif

תחנך אותה לפטריוטיות

על ישראל להגיש מחאה חריפה

לשלטונות בריטניה על העיניין, היה עליהם להתעלם מהתביעה של אותם פלשתינאים, לדאוג גם שארצות הברית תרסן את הבריטים, אם התנהגות כזו נראה לי שהבריטים לא קלטו עדיין את המסר ומתים לעוד פיגוע בלונדון, לאלוף דורון אלמוג הזכות להסתובב בכל מקום בו ירצה, אם נוגעים בו צריך לשפוט על טרור את רוב ההנהגה הפלשתינית, בניגוד לדורון אלמוג שהיה לוחם, הם היו רוצחי אזרחים קטנים ועלובים.

עכשיו אומרים שמדובר ב"ישראלי"

נו טוב, חלאות יש בכל עם, על ישראל למנוע כניסה של אדם כזה לשטח המדינה לכל חייו, עכשיו הוא מדבר על "צדק"...לי זה נראה שנאה, כל דבר שפוגע בלוחמים הוא שנאה, זה מהשקורה שהולכים "לפי הספר" ולפי השנאה.

lithium1914

New member
הממם...

האם גם משפטי נירמברג היו אקט של שנאה? פגעו שם בלא מעט לוחמים ואנשים בדרגותיו של אלמוג, והלכו "לפי הספר".

למעלה