סוף סוף קצת כבוד.

MetalSlider

New member
זונות שעוסקות בזנות עושות את זה

בשביל כסף למחייה... ב99% מהמקרים, לא שמעתי עדיין על סתם נימפומנית שהחליטה להיות זונה.

ToryMaster

New member
כל עבודה מכבדת את בעליה

גם להיות מנקה זו עבודה מכובדת, וגם להיות שחקנית פורנו. לא מבינה מה כל כך רע בזה, סך הכל גוף, בסך הכל פעולת התרבות, מה הסרט הגדול?

ToryMaster

New member
יש מצב

רק שתפיסת העולם שלי לא מאפשרת לי לרדת על אנשים ולהתייחס אליהם כמו אל זבל, כי העבודה שלהם לא מוצאת חן בעיני, וזה בהחלט מה שקלטתי ממך

Silly LoveSong

New member
סבבה

רק שתפיסת העולם שלי לא מאפשרת לי לנצל בעלי חיים ולהתייחס אליהם כמו אל מוצר, כי הקיום שלהם מצדיק התעללות, וזה בהחלט מה שקלטתי ממך

ToryMaster

New member
אע?

יכול בכלל להיות שאני צמחונית, את יודעת? שום דבר שאמרתי לא נגע אפילו בעניין הזה, וזה כל כך לא קשור לדיון שזה מחליא. זו כבר דמגוגיה זולה ומיותרת, של צמחונים פנאטיים במיטב מסורת אנונימוס. גועל נפש, זה אמור לכבד ולחזק את הטיעונים השטחיים שלך?

Silly LoveSong

New member
רק הראיתי לך

שאת לא יותר טובה ממני. ד"א, צמחונות מתוך אידיאולוגיה זה שיא הצביעות. אם כבר, אז טבעונות, ואני בספק אם את טבעונית.

Fairywitch

New member
זה כבר בולשיט../images/Emo31.gif

אני צמחונית והצלחת להרגיז אותי. וזה כ"כ לא קשור לפה שזה פשוט בזיון.

Silly LoveSong

New member
תראי..

בסך הכל היא אמרה לי שלפי תפיסת העולם שלה יש לכבד את כולם, בלי שום קשר לעבודה שלהם. היא הראתה לי שאני הלא בסדר כאן. אני אמרתי לה את תפיסת העולם שלי, והראיתי לה שלפי תפיסת העולם שלי היא לא בסדר, אז אף אחת מאיתנו לא יותר טובה מהשניה (מה שהיא ניסתה להוכיח). מה רע בזה? ואין לי בעיה עם צמחונים, יש לי בעיה עם צמחונים מתוך אידיאולוגיה של אי-פגיעה בבעלי חיים. את יודעת כמה סבל נגרם בתעשיות החלב והביצים? הרבה יותר סבל מאשר בתעשיית הבשר. והדיון התחיל לא להיות קשור לפורום מהרגע בו היא התחילה להתווכח שפורנו וזנות זה בסדר ומכבד.

Fairywitch

New member
אני צמחונית מתוך אידיאולוגיה-

אבל אני קוטעת את הויכוח הזה כאן.

ToryMaster

New member
לא טענתי להיות טובה ממך

אני גם לא צמחונית. ומספיק ודי, היה נעים ומעשיר, שלום.

Fairywitch

New member
הפעם אני לא מסכימה איתך-

משחק בפורנו וזנות- לא לא לא מכבדים את העוסקים בהם, בשוםן צורה ומובן. לא שכדי להאכיל ילדים שלי (אם היו לי)- לא הייתי עושה הכל, אבל מכובד זה לא. ואלה שלא עושות את זה בגלל רעב- על אחת כמה וכמה.

Fairywitch

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כבר יובלות לא התחברתי. בכל אופן- את עדיין הגורואית שלי בשאר הדברים

nick at noon

New member
ספויילר בכותרת

שבהודעה מעלי. חייבים לשים לב לדבר כזה, כי כתב מישהו שזה הרס לו. בהודעה שאני כתבתי כתבתי בכוונה "אותו" ולא ציינתי שם.

למעלה