סוף סוף קצת כבוד.

Silly LoveSong

New member
הסדרה כבר שודרה בארץ מס' פעמים

אז לא חייבים לשים
בכל הודעה שמכילה ספוילרים. הבחור שאל שאלות בקשר לסדרה, והכותרת שלי דיי מרמזת שאני הולכת להגיד משהו על מגי, אז מי שלא רוצה לדעת מה הולך לקרות אמור להפעיל קצת את הראש שלו ולא להיכנס להודעה שלי.

ToryMaster

New member
right

or someone may work his head and read that the manager clearly stated that every chapter thatr wasn't aired yet in this round is a spoiler. possible? i think so.

Silly LoveSong

New member
נפילות: עונות 3.5 + 4 +5

ב-3.5 הכוונה לעד פרק 39, שם פוגשים את מגי והסדרה מתחילה להתדרדר בשיפוע תלול מאוד. חוץ מזה, שאר הסדרה מושלמת (עד לפרק 39)

GrandPrix2006

New member
../images/Emo127.gif

בשנייה שהם פגשו את מגי ואת הריקמן הזה או איך שלא קראו לו הסדרה פשוט מתה. אני נזכר באמצע של העונה השלישית וזה פשוט עצוב איך שכל העסק הדרדר.

MS6

New member
כן המלורי הזה...

איזה טעות זו הייתה.. קווין היה הכוכב של הסדרה. מה שווה הסדרה בלעדיו? אני דווקא חושב שההיעלמות של וויד הייתה בעייתית, כי הדמות שהחליפה את וויד הייתה כ"כ שונה ממנה.. סוג של לארה קרופט כזאת.. שונה לחלוטין מוויד. לא ידעתי שיש פרקים חוזרים של הסדרה, לצערי הרב אני בyes ככה שאני לא אזכה לראות אותם, אבל בכל אופן ממש נהנתי ממנה בעבר.. הייתי פשוט מכור.

MS6

New member
כל מילה?

את יודעת איזה שטויות אני אומר בד"כ?

לגוטל

New member
ברור שכל אלו טעויות

אבל אישית אני חושב שהקרומגס והאח של קווין הם הטעויות הכי גדולות... בכל סדרה לפעמים דמויות שהיו בהתחלה נעלמות להן, אבל אפשר עדיין להציל את הסדרה עם שמירה על קו עלילה טוב ומחליפים נורמלים, כפי שעשו בסטארגייט לדוגמא, אבל כאן הכל הדרדר מסופו של הפרופסור, ובזמן הקרומגס והאח של קווין תפס תאוצה. אבל מה זה משנה? יש לנו כרגע את העונה הראשונה בטלויזיה! להנות מכל רגע...

תמרוש5

New member
צודק לגמרי../images/Emo58.gif

השילוב של קווין והאח לדעתי היה מטמטם. והקרומגס היה נחמד בהתחלה. באיזשהו שלב זה ממש העיק. אהבתי את הפרופסור
אבל את מגי יותר

Double U

New member
../images/Emo45.gifמסכים בהחלט!

מאז עזיבת השחקן הראשי הסדרה הדרדרה. היה ממש קשה להיפרד מהשחקנים שליוו את הסדרה מהפרק הראשון כך שבסוף נשארה רק הדמות המקורית של רמי. לגבי הדמות של מגי, אני זוכר שבתחילת דרכה בסדרה היא דווקא הייתה דמות די משמעותית אבל בעונות הממש אחרונות היא נהייתה דמות מסכנה ולא נהיו שום התפתחויות איתה

Jen74

New member
איזה יופי, לא ידעתי שיש פורום לסדרה

לא ידעתי גם שחזרו לשדר אותה
הכינוי שלי באייסי הוא THE SLIDER ראיתי את הסדרה עד סוף העונה השנייה ואחרי זה כבר התחיל לשעמם אותי.

למעלה