תגובה במשפט או שניים לכל דף...
כללית: באמת עליית מדרגה מבחינת כל העבודות שהעלת עד כה. אני מוכרח לציין שעם האימון מגיעה היכולת ובצורה מרשימה. הסגנון שלך הולך ומתעדן מבחינת כמות השרירים על כל דמות אבל גם הולך ומתגבש בהתאמה לגבי ההיות שלהם בכל דמות בצורה נכונה וטבעית. גם העלילה עוברת יותר טוב מאשר בעבר ובמיוחד הדף הראשון שהוא ממש נחמד. עבודת העפרון עדיין קצת כבדה והייתי ממליץ לך להמשיך ולעבוד על הצללות עיפרון כטכניקה לשיפור. אולי גם להתחיל לעבוד על דפי טיוטה נוספים של הצללות ולא רק טיוטות לאנטומיה. לגבי הדפים: א. מצטרף לדעותיו של ערן לגבי העמדת הדמויות על העטיפה. הפריים מאבד משמעות כאשר ונום אינו גדול כפי שהוא אמור להיות וספיידי עם הגב לקורא. מקרים יחידים בהם יכול האמן להרשות לעצמו להציג את גב הגיבור על העטיפה הם מקרים בהם זהו הצד החשוב (ז"א מול מי הוא עומד במובן של כח, יופי, חשיבות, מונומנט היסטורי ענק, ואחרים). שתי דוגמאול בהן בכל זאות הועמד גיבור עם גבו בכריכה ועדיין היו מוצלחות: א. בחוברת של GROO, הוא נראה כשהוא פונה אחורה והקורא רואה רק את גבו. הוא מניף את ידיו באוויר ומחזיק לטאה רצחנית בידו. לכאורה החלטה תמוהה, אולם מבט בכריכה האחורית מגלה את המשמעות האמתית, GROO אכן הרג את הלטאה הרעה וללא שום ספק המבט על פניו מאשר שהוא שמח עד מאוד מכך, אולם מאחוריו (הכיוון בו אנו עומדים כקוראים בכריכה הקדמית) מסתער אל עברו צבא של מאות לטאות כאלו וחלקן גדול פי כמה מהלטאה אותה הוא הרג. ב. בחוברת של קס מן, וולוורין עומד מול הקיר ואנו רואים את גבו, אולם בפועל הקיר הוא בעצמו ווידאו וול (קיר המורכב ממסכי טלויזיה) ולכן אנו יכולים לראות את פניו על כל שאר הכריכה הקדמית. זהו לגבי העיצוב הכללי של הכריכה. לגבי הציור עצמו: א. יש בעיה קטנה עם הרגליים של וונום, הן עקומות בצורה קצת מוזרה. אין לי הסבר למה אבל ככה אני חושב. בנוסף, הרקע!!! אם עושים בניינים עושים נכון! שים לב שבחץ מס 1 הבניינים צריכים להיות מקבילים זה לזה. בעיגול מספר 2 הבניינים הפנימיים "מתמוטטים" פנימה ולא יושבים באותו מישור כמו הבניניים שקרובים אלינו. בחץ מס´ 3 שוב אין הקבלת מישורים מתבקשת ובעיגול 4 קיימת בעיית פרופורציות מוחלטת מכל בחינה ארכיטקטונית שהיא. הייתי ממליץ לקחת תמונות קיימות של מבנים לסדר ותהתאים אותם כרקעים עירונים זה על גבי זה, ואז להעתיק (או להסתכל מהחלון אל אזור מרכז העיר איפה שיש גורדי שחקים...) מלבד זאת. אני רוצה לציין בשמחה את העומק שיש בתמונה והרבדים הרבים שלה. בדף 1: בפאנל הראשון הריבוע הראשון מאוד לא ברור ולא קשור לכלום. אולי תנסה להכניס בו שלטי פרסומת, סימוני כבישים או משהו שיגרום להבין על מה אנו מביטים. בדמות הגדולה של ספיידי יש "לכלוך" מיותר בבית השחי שלו שמורם מעלה לתפוס בקור. מה זה? אולי זה כן צריך להיות שם אבל בוא ותסביר מה זה קודם? גם בדף זה יש שוב בעיית רקע בכל מה שקשור לבניינים!!!