סוף סוף...

The Crusader

New member
חחחחחחח

יאללה בואי נקבע תאריך...^_~ אצלי בשבוע הבא?... בכל מקרה...רק שתדעי ששפגט..גם האדם בכי לא גמיש בתור ילד עם הרבה אימונים יכול... זה בעיקר עניין של אימונים... בקשר לשרירים... אם הבן אדם הוא מר עולם אז כנראה שבאמת הוא לא יעשה שפגט... אבל ברמת השרירים של ספיידרמן שלי...זה אפשרי יש מספיק אנשים בעולם שעושים דברים כאלה... אבל כמובן..שיש דברים שספיידי עושה שהם לא הכי אפשריים בגלל צורת החיבור של העצמות...אבל היי..אולי החיבור השתנה אצלו עקב המוטציה שעבר...

Lotus floweR

New member
הממ..ננסה להסביר יותר טוב...

זה לא העיניין עצמו של מבנה העצמות, אם כי זה חלק ניכר ביותר. הקטע פשוט, אם אתה רוצה למשל לקמר לאחור את הגב, יהיו בדרך גושים גדולים כאלה שיפריעו לך.... כמובן שצריך מבנה עצמות גמיש כדי אפילו לנסות לעשות משו כזה, אבל עצם זה שיש שם שרירים ימנע ממך כי... הם פשוט בדרך. תסכל למשל על כל המופעי גמישות, לאנשים שם אין שריר מפותח בגוף המסכן שלהם... הבנת? וספיידי צריך לעשות את הדברים האלו... אז... למרות שזה נשמע מדכא קצת, אם אתה מחליט לצייר אותו שוב, תוריד לו מבשרירים דיי - הרבה.

The Crusader

New member
שוב את טועה..

כי גם את הקימורים בגב אני ועוד הרבה יותר שריריים ממני יכולים לעשות...זה עניין של אימון! ואני לא רוצה להוריד לו את השרירים.. הוא יראה סיסי כמו באולטימייט!

Lotus floweR

New member
טוב....

אתה ממש לא קולט כנראה... יש לקמר את הגב ויש *לקמר את הגב* אני יכולה לשכב על הבן ולהביא את הגליים לסנטר שלי מלמעלה.... ואני םחות גמישה מספיידי (אל תשכח שהוא עושה הכל בזריזות ובלי לחשוב פעמיים) אתה, אם אכן יש לך קצת שרירים, לא יכול לעשות את זה. גם אם יש לך גב גמיש כו שלי (מה שאין לאף בן שאני מכירה....) השרירים ימנעו ממך לעשות את זה... זה לא יעזור לך! שרירים מונעים גמישות! תשאל כל אתלט שמעסק בדברים האלו בצורה אינטנסיבית!!!! ולא אמרתי להוריד לא כל שריר ושריר ככה שהוא יראה כמו גפרורים בצבע אדום ובכחול עם ראש גדול מלא קווים פיצפונים ושתי עיני מפלצת.... רק לא להגזים עם השרירים.

The Crusader

New member
שרירים

מונעים גמישות במידה שלא מתאמנים אם מתאמנים ושומרים אז הם לא יורידו לך מהיכולת שלך... וגם את זה את יכולה לשאול כל ספורטאי... אבל כמו שאמרתי הדברים שספיידי עושה זה באמת מוגזם אבל יאללה זה קומיקס! יש להם שם איש מאבן!!! מה תתחילי להתעסק עם קטנות...

Supermans girl

New member
שניכם במידה מסויימת, צודקים.

מה שקורה הוא שאנשים שריריים בדרך כלל לא גמישים וזה בגלל שמסת השרירים שלהם גבוהה בהרבה מהגמישות של אותו שריר. אפשר לדמות את המושג "גמישות" למעין נפח של שקית. ככל שהשקית תכיל יותר דברים כך ניפחה הפנימי יקטן, ולכן אנשים שריריים יהיו בדרך כלל פחות גמישים מאנשים רגילים (מסת השריר "תופסת" יותר מקום בשקית), אבל ישנם אנשים שריריים שלא עובדים רק על פיתוח השרירים שלהם אלא גם על הגמישות ולכן הם מסוגלים להגיע לאותה רמה של אנשים גמישים אך לא שריריים. אך זה דורש המון עבודה והמון אימונים ולכן מספר האנשים האלו די קטן יחסית. אז זהו! שניכם צדקתם!

Supermans girl

New member
למה

זה לא הקפיץ? עכשיו בחיים לא תוכלו לראות את ההודעה הזו! (הקפצה סמויה...)

למעלה