סוף סוף...

General Zod

New member
שאלה

הדפים אמורים להיות קשורים זה לזה (מבחינת עלילה)? או שזה בלי עלילה של קרב? כלומר רק כמה ציורים של קרבות שלא קשורים זה לזה.

The Crusader

New member
הרגת אותי!

עכשיו רצחת אותי.. אני פורש! חחחחחחחחחחח כן..לכן רשמתי דף 1 דף 2...וכולי...

comicsgirl

New member
בן אדם...

דבר ראשון-זה מדהים!!! דבר שני- אני קצת מטומטמת וקצת מטושטשת (קמתי משינה של 4 שעות
) אז אני צריכה הסבר קצר- אתה מצייר דמויות של מרבל ומרכיב להן סיפור מהראש או מעתיק קומיקסים? בעצם, בוא נרד מהשאלה כי זה קצת מטומטם... אם זה היה מועתק לא היית מפרסם את זה... אוווף! הראש שלי כנראה לא עובד!

General Zod

New member
אז מצטער אבל.....

אין אחידות, כלומר יש אבל זה לא ממש נראה גם אין לך תמונות מעבר של קרבות. נ.ב. שכחתי להגיד בהודעה הקודמת שלי שאני חושב שאתה ממש מוכשר ועשית עבודה מעולה! ואלי בפעם הבאה תצייר קרב של דמויות בין DC ל Marvel למשל: Daredevil Vs Batman או דברים אחרים שאתה מוצא לנכון לצייר.

imm0rtal

New member
The Hulk vs. Superman

Green Lantern vs. Iron man אלה לדעתי הכי מעניינים אמורים להיות.

General Zod

New member
יש כבר

יש כבר הולק נגד סופרמן (יש לי את החוברת) אבל היא מאכזבת בטירוף וזה גם לא קרב עצבני אלה משהו קליל.

דף 6

הערות חוזרות מדפים קודמים... א. הבניינים לא מוצלחים... ב. הריבועים לא מקבילים... ג. הריבוע השלישי בשורה השניה לא מובן לי תפקידו, הוא לא מעביר לנו מסר חדש או מידע חשוב, לא עדיף ךוותר עליו ובכך להשיג עניין בפאנל הכולל? ד"א הטריק שעשית בפאנל בדף 4 היה יכול להתאים כאן מצויין... לעשות פאנל מריבוע אחד או שניים במקור כאשר רק דיויידרים מכאניים יוצרים הפרדת ריבועים לבסיסי זמן שונים. נניח: א. הנפילה מתחילה מבחינת וונום במבט מהצד בחלק העליון של הדף, הוא וספיידי עדיין צמודים ב. ריבוע נוסף באלכסון לראשון לכיוון ימינה ולמטה בו ספיידי וונום נפרדים. ג. עוד ריבוע אלכסוני בו נראה וונום צולל לבטון... ריבוע גדול שני, מראה לנו את מכולת הבטון בה טובע וונום, ואט ספיידי מטלטל לו אל עבר השקיעה... אנחנו בהחלט צריכים עוד עבודות כאלו כדי לעשות דיוני פאנל קונספטס רציניים יותר. שווה לאללה. ואני ממש שמח שעשית את זה. היה כיף לקרוא, כיף לראות, וכיף להגיב. ואולי יהיה לי העונג לראות את זה מודפס עם דיו וצביעה בעתיד ברך למארוול... עופר.

chatenoire

New member
ברכותיי

השתפרות מרשימה ביותר! אני חצי מתה, אז את התגובה על כל עמוד בהרחבה אני אשאיר לסופ"ש (בו אולי אפילו יהיה לי כבר אינטרנט מהיר), אבל הרגשתי צורך להביע את התפעלותי.

Lotus floweR

New member
../images/Emo45.gif

נהדר! ממש מושקע!!!!! כמובן, אתה כבר יודע את זה מכיוון שההשקעה היא וול...שלך. אני יכולה לנסות להמשיך עם המחמאות אבל באמת שאני לא מוכשרת במחמאות. אז ארר... רק נגיד לך ב- עדינות, שעקב הרבה זמן של אהבת ספיידי בלתי מוגבלת - הגעתי למסקנה שאני לא אוהבת את הגירסאות ספיידי השריריות - כי כל הקטע שלו זה הגמישות ומניסיון אישי אני יודעת ששני אלו לא הולכים ביחד. אני גם יודעת שזה הסגנון הכללי שלך - שרירים בולטים וזה... אבל למשל הייתה צריך לעשות את ספיידי פחות שרירי רק למען ההדגשה של כמה שונום יותר גדול ממנו, וחזק. אבל באמת יפה, ומאד כזה, סתם... עבודה שאני הייתי מתגאה בה מאד.

The Crusader

New member
טוב....

קודם כל....תודה לכולם!!! לכל התגובות והמחמאות...תמשיכו ^_^ אני קצר בזמן אז אני חייב רק להגיב למה שאמרת על שרירים וגמישות... בולשיט!!! עם כל הכבוד... אני דיי שרירי כלומר מי שראה יודע שאני מתאמן...ואני מאוד מאוד גמיש (שפגטים חופשי וכולי...) לכן...אפשרי להיות שרירי וגמיש מאוד...זה רק דורש יותר עבודה וזמן...אלא אם אתה ספיידרמן וזה בגנים שלך....^_~

imm0rtal

New member
את טועה - יש לי 4 מילים שיסבירו לך

ז´אן קלוד ואן דאם.

Lotus floweR

New member
שפגטים?

לשפגטים - עם כל הכבוד - יש קשר של 20% לגמישות. לי עצמי, יש אכן מן - אר... סופר גמישות - כמו לספיידי. הכל טוב ויפה עם שרירים כשאתה רוצה לעשות שפגט ולהגיע עם כל כף היד לרצפה כשהרגליים ישרות, אבל כתרצה לכופף את הגב תוך כדי זינוק באוויר כשמר ונום מנסה לתפוס אותך עם כורים, תמצא ש- אתה לא יכול. אם יצא וניפגש פעם, אני אראה לך כמה תנוחות מאאאאאדדדדד מעוותות ש*ראיתי* את ספיידי עושה בכמה מקרים, ונראה אם אתה עם הלא בדיוק ואן דאם שרירים שלך מצליח לעשות אותן.... באמת ששפגטים קשורים בעיקר לסחוס וליכולות שלך בתור ילד... כי בדרך כלל אם אתה מצליח לעשות שפגט עד גיל 10- 12, תצליח גם למשך העשר השנים הבאות וזה לא משנה אם תהיה במשקל נוצה או בית....

אבל יש מתיחות מסיומות שעושות אותך

גמיש... אם אתה בתור ילד גמיש עוד יותר טוב.

Lotus floweR

New member
אבל עם שרירים בכמות שיש

בציורים פה למעלה, ספיידי בקושי יוכל להרים את הרגל מעל הראש.... שלא נדבר על התנוחות המוזרות שבהן אנחנו מוצאים אותו על פראנט פייג´ס של קומיקסים למיניהם.... לפעמים מגזימים כ"כ בגמישות שהרגליים שלו נוגעות בראש כשהוא באוויר (מה שלא אפשרי גם עם סופר פאוורס... לא נראה לי בכל מקרה. אני עושה את זה על הרצפה וזה קשה וצורך עזרת הידיים... באוויר ובכזאת קלילות - אררר.יותר מידיי...) גם אם יש רמה מסוימת של גמישות עם שרירים, זה לא מספיק טוב כדי שלספיידי יהיה את ה.... קסם קרב שלו....

למעלה