סוף עונה. מגרש ביתי אומר בה-ביי.

TheCharm

New member
סוף עונה. מגרש ביתי אומר בה-ביי.

לפחות עד סביבות ינואר. איזה פרק מצוין. לפי דעתי עשו החלטה מאוד נכונה לחלק את הפרק הכפול לפרק באורך רגיל. א, כי לא הייתי יכול לסבול ככה פרק של שעה וחצי, ב, כי 2 הפרקים היו שונים לגמרי. באחד זה סצינות מה"טריק" תוך כדי סצינות מהיום שעבר, ובאחד זה פרק בלי משהו מיוחד ממש. קיצר, היה פרק ממש טוב. דן מת, נקווה שלתמיד, קית' חסר, נקווה שלא להרבה זמן, קארן עזבה, אבל משהו קרה לאנדי (האם הוא זה שהצית את האש?), לוקאס מניאק וניית'ן אפילו יותר, והיילי... הו, היילי.

זה ברור מי הצית את השריפה.../images/Emo168.gif

יותר מדי ברור. הם נתנו לנו כמה אופציות ממש 5 דקות לפני שזה קרה. טוב נו, לא חמש דקות. אבל ממש לפני שזה קרה נתנו לנו 4 דמויות שהיו יכולות לעשות דבר כזה. אנדי, קרן (שהפילה כיסא דרך הזכוכית שלו פרק קודם), דב (שאולי הייתה בהשפעת כדורים), וקית'. וזה די ברור שזה קית'. ולמה? כי הכותבים מחפשים שזה יהיה דבר שלא צפוי. דבר שלא נגיד "אולי זה הוא?", כי אפילו לא נחשוב על זה. (בגלל שהוא עזב את הסדרה). הדרך להיות בטוח בזה שקית' הצית את השריפה היא לראות את זה שקארן שלחה לו מכתב בו היא מצטערת על מה שהיא עשתה. זה הראה לנו: "קית' עדיין שם. הוא לא הולך לשום מקום. תזכרו אותו". הכותבים לא עשו את זה סתם. הם ידעו שזה יהיה חשוב מאוד להמשך העלילה, ומצד שני לא בולט מדי.

TheCharm

New member
נממ

אני מניח שלא ראית את העונה השלישית, אי אפשר להיות בטוח למרות הכל. סבבה, קית' עדיין שם, אז? אולי הוא עדיין שם ועוד יהיה עם זה משהו? למה לא אנדי? הרי הבנו שהוא לא הגיע לניו זילנד. דב זאת לא הייתה, כי הבנו שהיא נשארה בבית. וגם לא קארן כי היא אכן כן עזבה. אולי זאת בכלל היילי, שחזרה העירה ולפני שהגיעה לבקר את ניית'ן - הלכה לשרוף את הבנאדם שהרס את חייה? who freaken knows...

TheCharm

New member
למה לא היילי?

למה לא לוקאס, למעשה? למה לא כל אחד שבסדרה? אולי אפילו פייטון? ג'ייק? למה אתה קוטל דעות של אנשים בלי שום בסיס?

הסברתי למה לא.../images/Emo168.gif

אבל יש אנשים שמה-זה אוהבים לא להקשיב. בשני הפרקים האחרונים הראו את לוקאס שרותח על דן. את קארן, שזרקה עליו כיסא דרך חלון הזכוכית. את לוקאס, שהתפרץ עליו היום בפרק. את וויטי, שאיים עליו. את דב, שאמרה לניית'ן שהכל הסתדר. בשני פרקים. הכותבים ידעו טוב טוב מה הם עושים. הם רצו שנשבור את הראש מי רצח את דן, ונתנו לכולם מניע. וכמו בכל סדרה, זה תמיד האחד שהכי פחות בולט. לקח לי זמן להיזכר מי זאת ג'ולס, וזה באמת ייהיה גאוני (וגם לא דוחה ברמות כמו קית', כי אז זה יהיה קין והבל סטייל). הקטע הוא, ג'וני, שאתה אוהב לסתום ת'פה של כל אחד ולומר שאין שום בסיס למה שהוא אומר. וזאת הבעייה הכי גדולה שלך: אתה אפילו לא מקשיב.

Tinty

New member
החלטת עוד לפני שהפרק הראשון שודר

מי ניסה להתנקש בדן. חוצמזה, ניתן למילים לדבר בעד עצמן (בעצם, הן דיברו פעמיים, אז עדיף שאצטט): "הקטע הוא, ג'וני, שאתה אוהב לסתום ת'פה של כל אחד ולומר שאין שום בסיס למה שהוא אומר. וזאת הבעייה הכי גדולה שלך: אתה אפילו לא מקשיב." קשה לי להאמין שג'וני באמת לא מעוניין להקשיב, אבל מצד שני, קראתי בפורום שגם כאשר העלו בפניך ספקולציות שאולי סותרות את הטענה שלך, לא הקשבת. לכן, כיצד אתה טוב יותר מ"מישהו שאינו מקשיב"?

ברור שהחלטתי לפני שהפרק שודר../images/Emo168.gif

כבר ממזמן צפיתי בו במחשב. וג'וני ביקש הסברים על למה ביטלתי את האפשרות שהיילי לדוגמא תהרוג את דן. בצורה לא ממש יפה, אבל אני לא אכנס לזה. והעובדה היא שכבר אמרתי בהודעה שלי בדיוק פירוט למה כל השאר לא מתאימים. כי זה מבנה של סדרה, וזה מבנה של כל סדרה. ואני אשמח מאוד אם תאיר את עיניי עם ספקולציות שלכאורה סותרות אותי והתעלמתי מהן. כי כשהעלו את ההשערה שישדרו את "זהות בדויה" ב-AXN ביטלתי אותה מייד, וכשההשערה התבררה כנכונה התנצלתי. אז קדימה.

Tinty

New member
301 עוד לא צולם במלואו

ועוד לא דיברתי על עריכה וכו'.. תיאוריות שסתרת ללא בסיס רציני (ועכשיו, כשהצופים בyes Weekend הגיעו לקצב של ארה"ב, לא קיימות סצנות שאחדים ראו ואחרים לא), לדוגמה, נמצאות בהודעות הללו, ובהודעות העוקבות להן. קרא אותן שוב, וחשוב קצת מה אמור להרגיש הכותב שמנסה לדבר בנעימות ומקבל טון צונן ופוסל שכזה.

TheCharm

New member
ממ,

ממה שאני שם לב, לא הסברת למה לא היילי. הסברת למה כן קית', לא הסברת למה לא היילי, ויש הבדל. אולי כדאי שאתה תתחיל להקשיב

אה, אוקיי.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

אמממ.. אני לא חושב שהיילי הייתה רוצחת את דן. כי.. מה בכלל היילי קשורה לדן? אז נכון, לפני כמה פרקים הוא ביקר אותה ואמר לה שניית'ן לא רוצה לראות אותה. אבל תחשוב שנייה. בגלל זה היא תרצה לרצוח אותו? לא טיפה קיצוני? אין לה שום מניע.

TheCharm

New member
באופן תיאורתי זה נכון בהחלט

מה שאתה אומר, אבל העובדה שהיילי, ילדה טובה טרי היל כביכול, זרקה את הנישואין שלה לעזאזל בשביל תהילה ודגדוגים מכריס, מתעתעת במה שאותה היילי החמודה-לשעבר יכולה לעשות

חחחח.../images/Emo168.gif

זה באמת נכון. וג'ולס.. וואו, כמה שזה יכול היה להיות גאוני. אבל זה לא דן שפגע בה אישית. זאת רק קארן. לכן זה חייב להיות קית'.

TheCharm

New member
../images/Emo45.gifדן הכריח אותה

להמשיך לעשות את העבודה למרות שהיא הייתה מאוהבת בכנות בקית'

גם אני חשדתי בהיילי...

האמת היא שאפשר לחשוד בכולם וזה בעיקר מפני שכולם שונאים את דן. זה יכול להיות קית',דב,אנדי,וויטי,היילי...לי דווקא נראה שמי שהרג אותו(אם בכלל הוא מת) הוא הכי זה שהכי חושדים בו. בכל אופן,אני עדיין בהלם הסדרה ניגמרה?!........

זה ברור.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

וואי, איך אני אשמח אם זאת תהייה ג'ולס. (למרות שדן לא עשה לה כלום.. זאת הייתה קארן).

למעלה