סוף עונה. מגרש ביתי אומר בה-ביי.

TheCharm

New member
העונה נגמרה, לא הסדרה

אבל בכל אופן, נראה לי מאוד הגיוני שזאת תהיה היילי, או לפחות הגיוני כמו כל אחד אחר, כי הרי ביום שהיא הגיעה העירה, ממש כמה דקות לפני, מישהו שורף את המשרד של דן?

בדיוק.../images/Emo168.gif

רצו לתת לנו בשני הפרקים האחרונים הרבה דמויות שכועסות על דן ומסוגלות לעשות את זה. אבל מי שבאמת עשה את זה יהיה הכי פחות בולט. וזה קית'.

vand

New member
קית זה דווקא נראה לי הכי צפוי לכן

אני כמעט לחלוטין בטוח שזה לא הוא... לדעתי זה או וייטי או ג'ולס.

קית' הכי פחות צפוי.../images/Emo168.gif

נו באמת, וויטי ממש יהרוג אותו רק בגלל שהוא איים להוריד אותו מהנבחרת? זה צריך להיות מישהו שלא ממש בולט בשלב הזה של הסדרה. וזה רק קית'.

TheCharm

New member
קית' הכי פחות צפוי?

וובכן, מסתבר שלא, כי אתה כביכול עלית על זה מה שהופך את זה לצפוי. מה צפוי בג'ולס? והיילי, הכי פחות צפוי? תבסס את ה"עובדות" שלך, זה כדאי.

ביססתי כבר.../images/Emo168.gif

אבל יש אנשים שמה-זה אוהבים לא להקשיב. בשני הפרקים האחרונים הראו את לוקאס שרותח על דן. את קארן, שזרקה עליו כיסא דרך חלון הזכוכית. את לוקאס, שהתפרץ עליו היום בפרק. את וויטי, שאיים עליו. את דב, שאמרה לניית'ן שהכל הסתדר. בשני פרקים. הכותבים ידעו טוב טוב מה הם עושים. הם רצו שנשבור את הראש מי רצח את דן, ונתנו לכולם מניע. וכמו בכל סדרה, זה תמיד האחד שהכי פחות בולט. לקח לי זמן להיזכר מי זאת ג'ולס, וזה באמת ייהיה גאוני (וגם לא דוחה ברמות כמו קית', כי אז זה יהיה קין והבל סטייל). הקטע הוא, ג'וני, שאתה אוהב לסתום ת'פה של כל אחד ולומר שאין שום בסיס למה שהוא אומר. וזאת הבעייה הכי גדולה שלך: אתה אפילו לא מקשיב.

vand

New member
הנה רשימת החשודים המלאה... אם שכחתי מישהו נא

קית, קארן, דב, אנדי, וויטי, ג'ולס, היילי, נייתן, לוקאס הנה עוד כמה אנשים שחשבתי עליהם שפחות סביר שעשו זאת אבל עדיין ייתכן... כריס - כועס על דן על שהעציב את היילי הוריה של היילי - אותה סיבה כמו כריס הוריו של דן - כועסים על מה שעשה לקית חברה לשעבר של ג'ולס - כועס על זה שדן שילם את תשלומיה. אמא של פייטון - אולי גם לה כמו כמעט לכל העיר יש קשר כלשהו לדן.

Aviad1987

New member
אמממ

החשודים העיקריים שלי הם ללא ספק אנדי ו-וויטי. יש מצב גם לקית' (דב ראתה אותו). אנדי - איך הוא עוד לא הגיע לניו זילנד? אולי הוא מת בדרך וזה גם הגיוני. וויטי נראה מאוד נחוש לנקום בדן. מצד שני יש את האופציות הכביכול יותר צפויות כמו לוקאס ואפילו קצת ניית'ן לכן או שזה לא הם בגלל שזה כל כך צפוי או שהם יעשו עלינו הפוך על הפוך ומרוב שזה לא צפוי - זה אחד מהם. וניית'ן לוזר מטומטם

Tinty

New member
*דב=קרן...

קרן לא ראתה אותו, אלא דמיינה. מצד שני, יכול להיות שהכותבים ניסו להזכיר שגם קית' נכלל בעלילה ונפגע מדן, וכמו קרן ב222 (האמריקאים ראו את הקטע שעה וחצי~ לפני נסיון הרצח, משום שהפרקים שודרו ב"רצף"), גם הוא ניפץ לו את קיר הזכוכית של המשרד... ניית'ן לוזר מסכן, אבל יכולהיות שההתמתנות שלו כלפי דן בפרקים האחרונים היתה רק נסיון ליצור אצל הצופים "אשליה אופטית", והוא בעצם המתנקש בדן? וויטי, קרן ודב לא נראים לי (פיזית) כאנשים יכולים להצית את המשרד של דן ולברוח משם. ואפשרות שנראית לי מאוד הגיונית, בעקבות השיחות שנראו מאוד מתואמות ביניהן בין כמה מהדמויות ה"טובות" בסדרה: יכול להיות שהרצח אינו אלא תכנון קבוצתי להתנקש בדן?

Aviad1987

New member
תיקנתי את עצמי כבר../images/Emo13.gif

ואני מאוד מקווה שזה תכנון קבוצתי. זה יכול להיות מעולה שלכל אחד היה חלק בתוכנית העל להרוס את דן! נצטרך לחכות ולראות. היו הרבה דברים שאנחנו לא יודעים - מי הטריד את פייטון? מה הקטע עם אמא שלה - איך היא חיה? זאת היא בכלל? למה היילי חזרה הביתה? ניית'ן נוסע להיי פליירס?ברוק תחזור!? טם טם טם. יש עוד הרבה
טוב. עד ינואר\פברואר\מרץ.

Tinty

New member
מצטער שלא שמתי לב לתיקון ../images/Emo4.gif

תוכנית העל הזו נשמעת מעולה. אגב, מי מחכה לינואר/פברואר/מרץ?! אוקטובר!!! אפילו תרגומים נורמליים יהיו העונה.

Tinty

New member
אני מחזק את דעתי-צפו בשידור החוזר!!

כשצופים שוב בפרק, ומחפשים רמזים שקשורים לתכנון הרצח, מגלים כל כך הרבה סימני דרך שקשורים לאלמנטים שונים של המבצע (שתוכנן, לדעתי, על ידי המבוגרות שבדמויות - אנדי, דב, וויטי וקארן): 1. קארן, ששברה לדן את חלון הזכוכית במשרד, חיפשה את אנדי (שירד למחתרת בשני הפרקים האחרונים, ונפגע מדן ממש חזק בפרקים האחרונים), ולא השאירה לו הודעה כשהגיע לניו-זילנד (אמור להיות מחשיד מדי). 2. דב הוציאה מכיסה (לאחר שנגמלה) כדורים לבנים, שכנראה קשורים לאבקה הלבנה שמצא דן על פיית הבקבוק לאחר ששתה אותו. 3. דב הבטיחה לנייט (הלוזר של הפרק, ללא ספק) שיוכלו לברוח לאחר שיחזור מהמחנה, ו"העיפה" אותו לשם (לא רצתה שיגלה שעזרה לרצוח את אביו). 4. לוק נפגש עם דב, בענין הנוגע לדן (Plan A היתה הפללתו, אך היא היתה פוגעת בנייט ומפילה את דב עם דן, ולכן נסתכמה בהפללת לוק. בPlan B לוק אינו היה מעורב, לפחות באופן אקטיבי, כנראה בשל היותו קטין) 5. הטקסטים של וויטי ולוק, כמו גם של דב, היו מאוד נוקבים כלפי דן בכל הנוגע למוות, בעיקר ב"צריבה", "שריפה" ואש. יכולהיות שמדובר בנסיון של התסריטאים להדריך את מחשבותינו לכיוון אחת הדמויות, אך אולי הענין עמוק יותר.

Aviad1987

New member
שאלה קטנה

מה ישודר שבוע הבא במקום מגרש ביתי? לפי מה שכתוב פה אברווד מתחילה רק עוד שבועיים.

shawn 1

New member
שאלה שקשורה למגרש ביתי:

יש סיכוי שיס וויקנד ישים את העונה ה1 אחריי שיגמור את כול עונה 1 של OC?? ואולי גם תעונה ה2? ומה מספר הפרק כיום בלילות של עונה 1 בOC??

QueenIlona

New member
עונה ראשונה כבר שודרה ביס ויקנד.

אבל ערוץ 10 קנה וישדר את העונה הראשונה.

למעלה