סוף עונה. מגרש ביתי אומר בה-ביי.

shawn 1

New member
לא ידעתי אבל

ערוץ 10 יישדר את זה פעם בשבוע, ויס וויקנד יישדר את זה יומיומי... מי יודע, אולי כן... למגרש ביתי כמה עונות יש? וביס מה העונה? ומה משודר (עונה) כרגע בחו"ל?

Aviad1987

New member
יכול מאוד להיות שכן

ליס עדיין יש את הזכויות לעונות האלה (והן אצלן לעוד די הרבה זמן אני מעריך) אז בטח ישימו את העונה הראשונה שוב מתישהו

QueenIlona

New member
יש כרגע 2 עונות.

שתיהן שודרו ביס ויקנד, בספטמבר אם אני לא טועה תעלה העונה ה3 בארה"ב.

shawn 1

New member
אמממ, עונה 1 יש לי אותה בDVD

ואת עונה 2 אני אראה בנובמבר בDVD ואת עונה 3 אני אראה בינואר בערך...

shawn 1

New member
אגב, עכשיו בדקתי בפנאי פלוס, וראיתי

שכול יום (מיום א-ה) יש את אותם תוכניות ביס וויקנד... ואזה לא מתחלף. למה? הם לא משנים מדי כמה זמן? זה לא יהיה משעמם? הסדר הוא כזה, חמות על הבית OC פחות ממושלמת חילופי נשים דוג זה אמור להשתנות?

TheCharm

New member
כן, זה משתנה

מין הסתם בכל יום באמצע השבוע יש את אותם דברים כי אחרת זה היה יוצא שידור של פרק שבועי ולא יומי. אבל ברגע שסדרה מסוימת מסתיימת מתחילה אחרת, בד"כ מאותו ז'אנר.

Aviad1987

New member
למישהו יש את רשימת השירים

של 2 הפרקים האחרונים? תודה מראש

JTיXל

New member
רשימת חשודים שלי....

אני נותן אליבי, אני לא מציין מניעים.....כולם יודעים מה עשה דן למי... אנדי-כל הזמן קרן התקשרה למקום שהוא שוהה בו בניו זילנד, ואמרו לה שהוא לא הגיע.... ניית'ן-כשהוא הגיע הביתה דב אמרה שהיא חיכתה לו כבר המון זמן....והוא לא נתן לה שום סיבה למה הוא התעכב. דב-איך שניית'ן הגיע הביתה דב ישר אמרה "אני כל הזמן הייתי פה לבד וחיכיתי לך...." כאילו היא יש נתנה לעצמה אליבי....כי היא כיביכול ידעה שזה יתגלה. ג'ולס-לא יודעים איפה היא הייתה ומה היא עשתה אולי כל הזמן הזה היא תיכננה נקמה. קית'-אותו הדבר כמו ג'ולס. וויטי-למרות שלא כל כך נראה לי(לא יודע למה).גם לוויטי יש ידיים שמנות ואלו לא היו ידיים שמנות. לוקאס-גם לא כל כך נראה לי...אבל הוא עדיין חשוד.

TheCharm

New member
בקשר לידיים וזה

אל תשכח שהם גם יכלו אפילו לשכור מישהו. אבל לפי דעתישהעלו את זה שזה קבוצתי זה הגיוני כי היה כתוב לו "על כל מה שעשית"

JTיXל

New member
ועוד משהו...

מתי שדן רב עם וויטי וויטי אמר לו שהוא עלול להיכוות(כאילו מכל מה שהוא עושה) אז או שזה סתם רמז מקדים או שזה צורה להפליל את וויטי

vand

New member
עכשיו שאני חושב שוב על הפרק יש לי שאלה

לפי מה שהבנתי מהפרק הכסף בתקרה וספר החשבונות הם מזוייפים ונועדו לבדוק את נאמנותו של לוקאס. אם כך למה דן כל כך התעצבן כשגילה שספר החשבונות נמצא כביכול אצל אנדי וגם אחר כך כשגילה שהוא אצל דב?

TheCharm

New member
אי אפשר לדעת אם

דן אמר את האמת, הוא אולי עשה כל שביכולתיו כדי לא להיכנס לכלא ואמר לו שזה בעצם לא אמיתי. מי יודע? הסוד מת איתו (אמן)

למעלה