ערוץ 10 יישדר את זה פעם בשבוע, ויס וויקנד יישדר את זה יומיומי... מי יודע, אולי כן... למגרש ביתי כמה עונות יש? וביס מה העונה? ומה משודר (עונה) כרגע בחו"ל?
שכול יום (מיום א-ה) יש את אותם תוכניות ביס וויקנד... ואזה לא מתחלף. למה? הם לא משנים מדי כמה זמן? זה לא יהיה משעמם? הסדר הוא כזה, חמות על הבית OC פחות ממושלמת חילופי נשים דוג זה אמור להשתנות?
מין הסתם בכל יום באמצע השבוע יש את אותם דברים כי אחרת זה היה יוצא שידור של פרק שבועי ולא יומי. אבל ברגע שסדרה מסוימת מסתיימת מתחילה אחרת, בד"כ מאותו ז'אנר.
אני נותן אליבי, אני לא מציין מניעים.....כולם יודעים מה עשה דן למי... אנדי-כל הזמן קרן התקשרה למקום שהוא שוהה בו בניו זילנד, ואמרו לה שהוא לא הגיע.... ניית'ן-כשהוא הגיע הביתה דב אמרה שהיא חיכתה לו כבר המון זמן....והוא לא נתן לה שום סיבה למה הוא התעכב. דב-איך שניית'ן הגיע הביתה דב ישר אמרה "אני כל הזמן הייתי פה לבד וחיכיתי לך...." כאילו היא יש נתנה לעצמה אליבי....כי היא כיביכול ידעה שזה יתגלה. ג'ולס-לא יודעים איפה היא הייתה ומה היא עשתה אולי כל הזמן הזה היא תיכננה נקמה. קית'-אותו הדבר כמו ג'ולס. וויטי-למרות שלא כל כך נראה לי(לא יודע למה).גם לוויטי יש ידיים שמנות ואלו לא היו ידיים שמנות. לוקאס-גם לא כל כך נראה לי...אבל הוא עדיין חשוד.
לפי מה שהבנתי מהפרק הכסף בתקרה וספר החשבונות הם מזוייפים ונועדו לבדוק את נאמנותו של לוקאס. אם כך למה דן כל כך התעצבן כשגילה שספר החשבונות נמצא כביכול אצל אנדי וגם אחר כך כשגילה שהוא אצל דב?