סוף שבוע בפתח..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע בפתח.. ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שירלי317

New member
הצילו

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי. ליאור. (ומי ידע שללמוד להיסטוריה עם שי יהיה כל כך מצחיק)
ואנשי דשא זה טוב. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המייל מאבא. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. רביעי.
התעצבתי מעט כי.. אני שוב מבולבלת התעצבנתי על.. המורות המפגרות אבל בסוף סלחתי כי .. שילכו לחפש.. התאכזבתי מ... כי... לא מעצמי. בכיתי מעצב/אושר כי.. בילבול. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום רביעי בבצפר, אנשים מסטולים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרבההה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי את המבחן בהיסטוריה למרות הכל! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לבכות אתמול, ובאמת לא היה בי. הסרט הכי טוב שראיתי.. הסיוט שאחרי חג המולד. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חולות חבצלת
כדי ללמוד להיסטוריה על הגבעה :] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אנטיביוטיקה ועוד שני מליון כדורים, יוגורטים ומיץ חמוציות. פיכס. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רביעי בערב, למרות הבלבול ולמרות הדמעות. התודה שלי השבוע היא ל.. שיר, שכל הזמן מחבקת אותי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. רביעי. מאכל השבוע שהיה הוא.. בא לי בננה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? sometimes i feel like screaming שיר השבוע שהיה.. Deep Purple - Sometimes I feel like screaming משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום. פיכס. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בריאה כמו שצריך, ארכב, אהנה ביומולדת שלו מחר ואפסיק להיות מבולבלת. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אולי הסמינר, לא יודעת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. משהו בסגנון של יום רביעי יכול להתאים בהחלט. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליאור

The Bitter End

New member
או יה יה.

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי, בביתD: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שנשארתי מלא בבית. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרה. התעצבתי מעט כי.. עצוב, ככה זה. התעצבנתי על.. אבא. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי. התאכזבתי מ... כי... עצמי כי אני בכיינית. בכיתי מעצב/אושר כי.. כי עצוב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "חריימה של אשכנזים" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מה שיעלי כתבה לי
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אנערף. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לביצפר. הסרט הכי טוב שראיתי.. אחוות הג'ינס, מר וגברת סמית' ועוד כמהD: המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סינמה סיטי? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוזניות. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יעלי
, ניצן והשיחה עם פיצ. התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי כרגיל, ופיצי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה עד מאוחר. מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של סבתא. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "המדריך לאכזבה". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Bloodhoung gang-uhn tiss uhn tiss משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. If I shackled your feet So you couldn't leave Would you try and run? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ביולוגיה במעבדה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכוב[אבוד הא?], אהנה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיצי
ויעלי
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אנערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. המורה לאנגלית תעבור תאונת דרכים מייסרת שתסתיים במוות כואב ומלא כאבים. מותר לי, אני באבל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הבנות.

סוני DSCH1

New member
סוף שבוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון כי.. חזרתי לחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רכבתי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..רכבתי התעצבתי מעט כי..שמעוות חדשות עליי התעצבנתי על.. ילדה שהייתה פעם בחווה אבל בסוף סלחתי כי ..מי סולח לה התאכזבתי מ...עצמי כי...אני לא רוכבת כמו לפני ההפסקה שלקחתי מהרכיבה והחווה בכיתי מעצב/אושר כי..עצב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המדריך החדש מצחיק בטירוף מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..את חוזרת לרכב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..אני עושה עבודה טובה בחווה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לעשות תאים וכו הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..המדריך החדש המנהל המדריכה בעצם אנשי החוה התודה שלי השבוע היא ל..מדריך ומדריכה שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..הברזה מבית הספר מאכל השבוע שהיה הוא..ביצים אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חזרה לחווה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..גלגלצ אלבום השבוע שהיה.. גלגלצ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ילך לישון השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המדריך והמדריכה שלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חווה רכיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הסוסים האנשים בחווה בבית הספר חלקם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):המדריך החדש על פיפי

ווינגז

New member
תירס!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שבת זה גם יום בשבוע, נכון? נכון, כי היה היום הכי מצחיק שהיה לי כבר המווון זמן. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מחרמחר ~מקפצצת~ , חברה דיברה איתי על מה שעובר עליה
, גיליתי עובדה משעשעת על אחד הידידים האינטרנטיים שלי וקיבלתי ממנו איזה ארבעה חיבוקים בחמש דקות.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מחרמחרמחרמחר ~עדיין מקפצצת~ התעצבתי מעט כי.. אני כישלון, אבל ממש... התעצבנתי על.. עצמי ועל אבא, כרגיל. אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... חברות שלי, כי הן רק ניסו לשכנע אותי שאני מטומטמת, או משהו. בכיתי מעצב/אושר כי.. אני שונאת להצטלם. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ציצים! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "תהני מחר, מגיע לכן" (אקטואלי משהו). הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתי אתמול 45 דקות על הסטפר בבוקר, הרגשתי ממש יעילה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום וללכת לבצפר לשעה אחת של הבעה. הסרט הכי טוב שראיתי.. איזה משהו דוקומנטרי ~שותקת~. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. דברו איתי מחר. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלוםכלום, כאילו שיש לי כסף. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שחף
, יעלי, ללי
, נועית, שירלי ועוד כמה.
התודה שלי השבוע היא ל.. וואו, להמון. פינקתי את עצמי השבוע עם.. ספורט.
מאכל השבוע שהיה הוא.. סוכריות כאלו של must בטעם ריבת חלב. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? למעלה, למטה ובחזרה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Sometimes" - Papa Roach. אלבום השבוע שהיה.. ... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I look around sometimes I get sad, 'Cause I don't know which way to go, I look around sometimes I get sad, 'Cause my life is spinning out of control הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיחה היום עם אבא. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. &&& השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל הבנות, מה. ומחר, מחר. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התערוכה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לעבור בהצלחה את המבחנים, נו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. צ'א!

שירלי317

New member
../images/Emo24.gif

בהחלט ציצים!!
וכמה נחמד שלפחות את תזכרי אותי לטובה מהשבוע הזה. מעטים יגידו את זה מסתבר.

שירלי317

New member
גם אני שכחתי

רק יעלי השניה צדיקה בסדום כמה כיף לחפור לה בפלאפון
אבל את ילדה, את דורשת נזיפה! אני עדיין לא מאמינה לך.

אני..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:יום שלישי.. כן. לילה של שלישי.. כי עוזזז הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:יום שלישי. והאימון בשני! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :הלילה איתו.. התעצבתי מעט כי.. אשלא דיברנו כל אתמול התעצבנתי על.. שנינו אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא מתוקיקטנייפיוףשלי התאכזבתי מ... כי...ממנו.. כי עוד מאז.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אממ.. לא היה משו מצחיק יותר מדי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אממ.. לא יודעת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. בגללו.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב עם הרגל.. הסרט הכי טוב שראיתי..באזז פעמיים באותו לילה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הבית של בייב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.המתנה ליומולדת של בייבי. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..עוז התודה שלי השבוע היא ל..בייביייי פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה מאד בייבי מאכל השבוע שהיה הוא..כלום. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?בייבי עושה לי טוב וטוב לי כי בייבי חחח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אהובתי.. חיפשתי כבר בכל הירידים.. לה לה להל ה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..צוחקת ובוכה תמיד אהיה אחרת בשבילך הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אתמול.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה בתחרות שילך טוב ושבייבי יוכל לבוא לתחרות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עוז השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..ממ.. פורים בביצפר.. יום חמישי. ומסיבה ביום חמישי עם בייב בעזרת השם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..בייבי בייבי ובייבי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממ.. שניה.. בייייייייבי

הוו...סופשבוע

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..-אממ חמישי נראה לי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..-שפגשתי את בתאל אבל זה לא היה השבוע... טוב לא משנה (בתאל קורי מהחווה שלי) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. -שחזרתי לדבר עם אורי התעצבתי מעט כי.. -כי הוא התעלם ממני התעצבנתי על.. -אלישי אבל בסוף סלחתי כי ..-לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...-מזה שלא נתנו לי פנטה בכיתי מעצב/אושר כי.. -מעצב, לוקחים ממני תחיים... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..-שבטעות בעטתי בדייב ביד השבורה שלו ><" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..-"אם לא היית אומרת תאמת היית מקום ראשון" על פי דייב הוא עשה לנו תחרות ושברתי מקצב.... :( הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -כי צחקתי הרבה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתחרפן בחווה... הסרט הכי טוב שראיתי..-ראש בראש המקום הכי טוב שאליו יצאתי..-החווה...אפעם לא התגעגעתי כל כך! ולא הייתי שם רק שלושה ימים... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..-נאממ...חזיות חחחחחח ותחפושת... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..-את אביב ביטון הוא מצחיק אותי התודה שלי השבוע היא ל..דייב שמשפר את הרכיבה שלי כל הזמן פינקתי את עצמי השבוע עם..-שניצל טעים D: מאכל השבוע שהיה הוא.. -שניצללללללללל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אמא, יש לי קאקי..." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. נאמ לא יודעת נתקע לי הMP אלבום השבוע שהיה..החדש של אוונסס משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..הרחובות עולים באש [באנגלית חחח] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..-את יום שני כי אלישי עיצבן אותי רר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..-אני ארצח את גידי חחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. -אלוןןןןן הוא חזר מאיטליה ל10 ימים D: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -שימצאו לי סוס ראוי D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..-שיקנו לי סוס... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. -הווו....בתאל קורי המוזרה D: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

doron225

New member
הוו....מוזרה?? אגב אמ..

שכחתי את המשתמש שלי והסיסמה למשתמש יאי שושו ><" ואת מוזרה!!! ררר הנה האיסי שלי 214657284 תוסיפי אותי או שאנ ייאנוס אותך קשות עד שתבכי! הוו....זה יהיה נחמד. אמרו לי שהסייחה של אנג'ל מזה עקומה X_X לא משנה זאת הבעיה של שריג חחחחח P:

למעלה