SILVER LADY
New member
=]
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי ושלישי=] חחחח טיולים הכי קורעים בארץ
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממ הטיולים=]ויומשני=]ושסופסוף הגיע הפלא החדשש :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סוף השיעור היום על פוצ=]פשוט הצלחתי מה שרציתי . התעצבתי מעט כי..שוב היא הושבתה לארבעה ימים=\ התעצבנתי על.. עליו.ארגג אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלחחחחח התאכזבתי מ... כי...עצמי.רק בסוף השיעור אולי התחלתי לרכב כמו שצריך =\.שחלומי התנפץ=[ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.לשמוע על היפה הקטנה שנולדה ומתה =[ דבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..דפנטלי ימי שלישי ורביעי=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..טלפונים למינהם מאנשים חמודים וחשובים=]וכל הצחוקים בטיולים=] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להשיג מה שרציתי..גם אם זה היה בסוףף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... נראלי שלרביעי אחרי הטיול הסרט הכי טוב שראיתי..סינמהה סיטי שליטהה=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חחח ביצפרP= משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוכל בסינמה=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כולםםםם=] התודה שלי השבוע היא ל..כנ"לל :] פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל סיניייייייי :] מאכל השבוע שהיה הוא..כנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..All Good Things :] אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."Why do all good things come to an end.."חלקו של השבוע..חלקו השני מעולה=] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מוות =|תות מושבת לזמן הטיפשי הזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרה כבר אוווווווווף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כולם כולם כולם=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון ביגור בשבת=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יילך טוב.השיעורים יתחילו מאותה נקודה שסתיימו היום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולם=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי ושלישי=] חחחח טיולים הכי קורעים בארץ