סוף שבוע בפתח..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SILVER LADY

New member
=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי ושלישי=] חחחח טיולים הכי קורעים בארץ
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממ הטיולים=]ויומשני=]ושסופסוף הגיע הפלא החדשש :] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סוף השיעור היום על פוצ=]פשוט הצלחתי מה שרציתי . התעצבתי מעט כי..שוב היא הושבתה לארבעה ימים=\ התעצבנתי על.. עליו.ארגג אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלחחחחח התאכזבתי מ... כי...עצמי.רק בסוף השיעור אולי התחלתי לרכב כמו שצריך =\.שחלומי התנפץ=[ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.לשמוע על היפה הקטנה שנולדה ומתה =[ דבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..דפנטלי ימי שלישי ורביעי=] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..טלפונים למינהם מאנשים חמודים וחשובים=]וכל הצחוקים בטיולים=] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להשיג מה שרציתי..גם אם זה היה בסוףף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... נראלי שלרביעי אחרי הטיול הסרט הכי טוב שראיתי..סינמהה סיטי שליטהה=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חחח ביצפרP= משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוכל בסינמה=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כולםםםם=] התודה שלי השבוע היא ל..כנ"לל :] פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל סיניייייייי :] מאכל השבוע שהיה הוא..כנ"ל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..All Good Things :] אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."Why do all good things come to an end.."חלקו של השבוע..חלקו השני מעולה=] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מוות =|תות מושבת לזמן הטיפשי הזה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יתחרה כבר אוווווווווף השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כולם כולם כולם=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון ביגור בשבת=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יילך טוב.השיעורים יתחילו מאותה נקודה שסתיימו היום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולם=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

S H I L G I

New member
דווקא מתחשק לי..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום, כי היה לי טוב לשם שינוי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שכנראה שתהיה לי עבודה קבועה *מחזיקה אצבעות* הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את הדס מאושרת ביומולדת שלה..ולהיות איתה היום בבוקר התעצבתי מעט כי.. הייתי לבד=( התעצבנתי על.. החברים.. אבל בסוף סלחתי כי .. אני יוצרת את המציאות שלי.. התאכזבתי מ... כי... החברים..כנ"ל בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי הייתי בודדה.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אני לא זוכרת אבל בטוח היה כזה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. זה לא ציטוט אבל שאמרו שכן צריכים עובדים קבועים עכשיו! יוהו! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי את האומץ להתקשר ובסוף זה יצא טוב.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר ביום רביעי..וללכת גם לבית הצעירים אח"כ הסרט הכי טוב שראיתי..הפי פיט! מעולההה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אתמול לאורי..שימח אותי ממש משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כל הדברים ליומולדת של הדס משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הדס ושלמה שחף חח התודה שלי השבוע היא ל..לא יודעת
פינקתי את עצמי השבוע עם..המון שוקולד..
מאכל השבוע שהיה הוא..קיש עלי מנגולד! ושיקפצו כולם.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? cREATE A GREAT DAY שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..WE'RE GONNA BE SINKING SOON... אלבום השבוע שהיה..החדש של נורה ג'ונס משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את כל החלק של הבדידות.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה מכל דקה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הדס ואורי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לקבוע עם אלונה שאני אעבוד קבוע, ללכת לחווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב במבחן בפסיכו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יארדן. כי יש לה יומולדת שבוע הבא!

S H I L G I

New member
ושכחתי לגמרי

את דנה..שגיליתי אותה באמת לא מזמן והיא כזאת בובה..

A z a r o

New member
סתם כי משעמם =]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול =] כי היה שיעור טוב!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אתמול =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..יום ראשון---> ניווטים!!! התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי =] לשם שינוי התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..פגשתי אנשים מפנימייה צבאית...חח אנשים קרועים!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..שמור אמר שהיה שיעור טוב =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה שיעור טוב!!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את המסלול הסרט הכי טוב שראיתי..12 במחיר אחד {2} המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את עידן =] התודה שלי השבוע היא ל..לקים,עידן ומור =] פינקתי את עצמי השבוע עם..חולצות חדשות מאכל השבוע שהיה הוא..קרפ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אין אלבום השבוע שהיה..אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המבחן בהיסטוריה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישןןןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..עידן =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב! {עושה שיעור על אוליבר!
אמאמאמאמא!!} -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מישהו!!!

shirli0811

New member
כי קצת טוב,וזה ייגמר בקרוב..(:) :|

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, שביתה, נאפיס. שלישי, היתי בחווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שביתה, יומולדת לעדי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם עדי וגל אתמול..? התעצבתי מעט כי.. עוד פעם ציון רע במתמטיקה, אני כזאת מטומטמת :'( התעצבנתי על.. המורה לפיזיקה, הוא בן זונה ויצאתי לו באמצע השיעור כי היה לי נמאס ממנו כ"כ אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי, הוא עדיין חרא התאכזבתי מ... כי... עצמי כי אני התחלתי לבכות בגלל לימודים וזה לא שווה את זה. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, ציון במתמטיקה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יציאה אתמול. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את מוכשרת" =D הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כתבתי שיר די שמח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לרדת הקבצה במתמטיקה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא זוכרת משהו בהולמרק. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נפאיס ובאולניג, ניצחתי =D משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. תספורת, מתנות לימי הולדת, חשבון פלאפון :(( משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. פנג
טל, ענברי, מורני, גל, עדי וכו'.. התודה שלי השבוע היא ל.. ה' כי הוא נתן לי לחייך פינקתי את עצמי השבוע עם.. ארוחה טובה בנאפיס (:) מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת שוקולד חמה.... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "תנצלי את הרגעים של האושר, אף אחד לא מבטיח שהם יהיו מחר בבוקר.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר שכתבתי, "ילדה אל תוותרי.." אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "ילדה קטנה, ילדה תמימה, ילדה עם נפש כל כך עדינה, ילדה אל תוותרי.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום רביעי, סתם יום לא קשור.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את מורני ואפולו, כ"כ מתגעגעת אליכם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. בהחלט פנג.
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. פורים, תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אצליח בתחרות, ובהיסטוריה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מורן "ימים של אושר נראים לעיני, מנצלת אותם לפני שיעלמו מחיי ואז ייקח הרבה זמן עד שהם ישובו אליי.." סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

להלהלה!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, כי זה היה יום פשוט מושלם [שביתה במקום מבחן בתנ"ך, וחווה]. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שביתה + חווה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה.. לא היה מבחן בתנ"ך?
. התעצבתי מעט כי.. הוא נראה מסכן כזה
. התעצבנתי על.. ררררררר ר'!!!! אבל בסוף סלחתי כי .. היא פוסטמה, ובעיה שלה. התאכזבתי מ... כי... לא יודעת
. בכיתי מעצב/אושר כי.. טיהי, לא בכיתי :]. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחחחחח נוסטלגיות מכיתה ו'!
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "מגיע לך". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ירדתי עוד D:. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים להתכונן למבחן במתמטיקה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אהה.. תחפושת [
], סרט לשיער ושני קליפסים?
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. וואה, שינצי שחזר להיות כ"כ חתיך!
. התודה שלי השבוע היא ל.. פושטקית, ברבר, יעליק ותאומושית [שאוהבת אותי, נכון?
]. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מנוחה אמיתית. מאכל השבוע שהיה הוא.. קפה הפוך!
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "גמאני יכולה!". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Fallen Leaves
. אלבום השבוע שהיה.. אהה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I keep telling myself I'm not the desperate type. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל ההתכוננויות, אני מניחה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אצטרך ללמוד, אבל נו טוב:X. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השביתה, ללא ספק
, וכל מי שהודיתי לו. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מסיבת פורים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שכל המבחנים יעברו טוב
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל המכוערים מהחווה
. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

favory

New member
../images/Emo4.gif

אני מצטערת..מכל הלב..
את חייבת לסלוח לפושטקית המוכשי מוכשרת שאוהבת אותך הכי בעולם..

התחיל טוב אבל נגמר... קצת אחרת

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שלישי- היה שיעור מעולה שעשה לי את היום!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כנראה שגם... אבל גם ביום ראשון היה מעולה!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אוריקי את באמת לוקחת את הירידות האלה ברצינות? אבל אם היית מזהה את מדונה בתמונה לא היית אוריקי. אם פגעתי בך אני באמת מצטערת, לא התכוונתי. זה הכל מאהבה את בנאדם מיוחד ואני גאה להיות חברה שלך גם (ובעיקר) אם את לא מבינה בדברים כאלה התעצבתי מעט כי.. מתי הוא יבין שסוס זה חיה ולא צעצוע?! התעצבנתי על.. עליו אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי Zה היה היום התאכזבתי מ... כי... ממנו... העיקר וא אומר לי: אני לא אוהב סוסים אני אוהב לרכב עליהם... בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי אבל זה ממש עיצבן.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אני לא בטוחה..הוא התחיל מעולה ונגמר קצת פחות... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. היה לך היום רכיבה ממש טובה, תמשיכי כך... וגם מה שחחברה אמרה למעלה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחרי יום שלישי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לשרוד ביום רביעי בבית ספר עד 8 בערב הסרט הכי טוב שראיתי.. לןא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יצאתי... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. וואו קניתי סיכה ממש ממש יפה של סוס דוהר מכסף, סיכה למזל חחח וזה בהחלט גרם לי למינוס בבנק.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השיעור וחברה... התודה שלי השבוע היא ל.. לירנצ'יק שתמיד עומדת לצידי שאני צריכה פינקתי את עצמי השבוע עם..סיכה חדשה.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אממ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מכירים את זה שהשבוע מתחיל טוב אבל נגמר... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היו מלא אלבום השבוע שהיה..היו מלא משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שישי , 3 שיעור תנך עם המורה הקודחת ביותר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ישן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לירנצ'יק ורעם (סוס) שחזר לחווה בקיבוץ אחרי שמכרו אותו ולא ראיתי איזה 3 שנים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעורים טובים כמו השבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. פורים? זה השבוע? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברים וללכת לחווה, לראות את רעם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SUFA theOUEEN

New member
סופ"ש שיליי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.יומיםם..רביעי חמישי. כי.היה טיול שנתיי מדהים!! . הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.האימון ביום שני! . הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..ממ..אין התעצבתי מעט כי.לשמחתי לא . התעצבנתי על.עמית!!. אבל בסוף סלחתי כי היא עדיין קטנה וקרצייה!! התאכזבתי מ.תום.. כי.ככה.. בכיתי מעצב/אושר כילא בכיתיי..עדייןן.. דבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.יום רביעי בלילה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו."איזה חמודדדד". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.סתם. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.קום ב-5 בבוקרר .. הסרט הכי טוב שראיתי.סידרה..השיר שלנו..לא ראיתי שום סרט השבוע המקום הכי טוב שאליו יצאתי.לסופיי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.טרנינגים חדשים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.חלושש. התודה שלי השבוע היא ל.אף אחד מסויים. פינקתי את עצמי השבוע עם.מיליוןןן חטיפים. מאכל השבוע שהיה הוא.קליק!!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"חמווודד" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.
. אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.just a little hug. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.את יום ראשון. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.ישלים שעות שינה!!. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.פייתיי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..האימון בשני והתחרוות בשבת הבאהה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.שהמבחן בהיסטוריה לא יהיהה כזה קשה.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..המווןן ובמיוחד חווה!! סתם: - תמונה מגניבה
(ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

איזה סוסה כאפות..!../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי.. ורביעי.. שלישי- לוידעת למה ורביעי- כי עומר בא..!!!!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הממתקים מעומר.. ושהוא בא סופסוף לבקר..!, וגיליתי שהרבה אנשים לא שונאים אותי..! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיעור.. היה שיעור ממש כיף..! אבל גם קצת מוזר.... התעצבתי מעט כי.. אין לנו סיכוי, אני מכוערת, אני רוכבת גרוע, ו- ת-מ-י-ד כולם מעדיפים מישהו אחר על פני..
התעצבנתי על.. עמרי ויהב---> במיוחד על יהב---> שילך לעזעזאל..!
אבל בסוף סלחתי כי .. כי... לוידעת למה סלחתי.. (?)
התאכזבתי מ... כי... מהמחנכת שלי , מהמנהלת שלי, מכ-ו-ל-ם (כמעט..) בחווה.. --> ~כרגיל~.......! בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי...?! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. מהשבוע שעבר--> "אבא תתקשר אלי בבקשה--> אבא, מה אבא..?!", איזה סוסה כאפות..!
, הוופל התקוע, "סרעפת....!"
, אני רוצה את זה וגם את זה וגם את זה וגם את זה וגם את זה וגם את זה וגם את זה ואת זה לא.. וגם את זה וגם את זה וגם את זה וגם את זה..
, לתערובת יש טעם של חול.., ולחציר יש טעם של דשא חחחח
.. -איזה גרוזינית את.. -חס וחלילה! -למה חס וחלילה?! -כי גרוזינים הם קמצנים..!
וואי ועוד הרבה..!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני לא שונאת אותך..! -->
,גם את רוצה חיבוק...?, הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי עם ארכובות כל כך ארוכות....
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להוביל.. הסרט הכי טוב שראיתי.. חברה שלי 1+2.. סרט חמוד--> אבל ממש עצוב.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הכיתה המקבילה
.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. בר---- אוף.. למה את מלאך?! יא מעצבנת..
התודה שלי השבוע היא ל.. בר..! פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא ללמוד הרבה..?! מאכל השבוע שהיה הוא.. חציר+ תערבות+ גזר לא מקולף (לפחות לא לגמרי מקולף..
)..... חחחח..! אני סוס...!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? צריך להתאמץ בשביל להשיג מה שרוצים..! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. if thats what it takes אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."i will risk everything,i will fight, i will bleed, i will ley down my life if that's what you need" "I will lay down my heart, my body, my soul" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. המבחן ועוד דברים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אלמד..! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. בר.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור טוב, פורים שמייייח! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה שיעור טוב! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חברים.. אני יודעת...?!

PinkHorse

New member
אוך..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..המ יום רביעי כי היה טוב עם פייבל ויצאתי מרוצה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור, שביתה ביום חמישי וגם ביום ראשון!!
ולראות את אלינור.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את אלינור. התעצבתי מעט כי.. חוסר יחס, אנשים ילדותיים, עוד אנשים מפגרים ואוך די. התעצבנתי על.. לא עיניינכם. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר כשראיתי את אלינור.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לכ מני.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מחמאות בשיעורים=]. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הבנתי איפה הStart button של פייבלP=. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב כ"כ הרבה היום ושרוד את כל השבוע המתיש הזה!!
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי טלויזיה בכלל.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום כלום.. חוסכים לקסדה חדשה. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שביתההה ואת כל השבוע כמובן=]. התודה שלי השבוע היא ל..ג'רום.. פינקתי את עצמי השבוע עם..רכיבות כואבות על הפונים
סתם.. נו כמה שיותר אמבטיות קצף=]
. מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "My pony life"
. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כל מני.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. סימנים כחולים, הממממ בסה"כ הכל קורה לטובה.. טוב אולי הייתי מעדיפה להתחמם פחות.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, ארכב על ג'וניור=]. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. המדריך שלי כמובן
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעורים ואני כבר מתה לקפוץ..... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אקפוץ.!! ועוד משו
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הממ.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

פפפפ....

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: שני, רביעי - חמישי, שישי: אימון מלך, טיול שנתי, יום עבודה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: טיול שנתי שולט ביותר, ואימון כ"ך מעולה ביום שני..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: הודעה ממאיצ'וק.. התעצבתי מעט כי..: נפרדנו
, ובכל זאת היינו ביחד די הרבה זמן.. התעצבנתי על..: רחלי אבל בסוף סלחתי כי ..: אני אוהבת אותה.. התאכזבתי מ... כי...: מעצמי, שלא ידעתי לחתוך את זה בזמן בכיתי מעצב/אושר כי..: התגעגעתי לאבא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: דפנטלי טיול שנתי - בעיקר הוויכוח, והיום בחווה כשנעלתי עם זוהר!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: "שפרה, קושקוש אל תדאגי!" "את הכי פחות חשובה והכי חשובה ביחד, הבנת?! יופי כי אני לא"..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: אחרי האימון בשני.. והלך טוב במבחנים במתמטיקה וערבית.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לקום ליום השני של הטיול אחרי שישנתי בערך 5 דקות..
הסרט הכי טוב שראיתי..: לא ראיתי משו מיוחד.. אולי מחר.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: מסעדה היום, ולסיבוב באופנוע החדש והסקסי של אח שלי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: מלא ממתקים לטיול משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: זוהר, פידרר, אביב החובש
(סה"כ 10 שנים הפרש, פחח), וכל החברים המתוקים שלי! התודה שלי השבוע היא ל..: תום, שידע להפסיק את זה בזמן, ולחיים(!!) פינקתי את עצמי השבוע עם..: מקלחת מגבונים מאכל השבוע שהיה הוא..: מנה חמה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אני אוהבת את אביב" XDXD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: כל מיני שירים ששמעתי באוטובוס באייפוד אלבום השבוע שהיה..:
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: "לפעמים אני עצוב ולפעמים - שמח. לפעמים אני זוכר ולפעמים - שוכח. לפעמים אני שבע לפעמים - רעב, לפעמים אני כועס ולפעמים - אוהב." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: את הפעולה היום.. (
) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: אין לי זכות לדבר ~משועבדת למכבי~
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: גלית אהובתי! השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע..: נוסעים לטורקיהה יאייי
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: שיידחו את המבחן בערבית, ושאני לא אבריז מימי עבודה.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: חגית סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): נכון שהוא עושה פרצופים מוזרים, אבל הוא כזה מלך!!
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות ותהנו
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

gili600

New member
מהדבר הלבן שהיה על הגב של גוך שכחת?

"איכס איזה מגעיל ואן גוך.. יש לו לבן על הגב" מטורפת

segev 007

New member
שבוע מגניב....../images/Emo98.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום שני ושישי שיעור קפיצות מעולה עם זוהר וחיים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע...שיעור בשישי ושני היה כזה כיף...XD הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע...אמממ...לא קרה....
התעצבתי מעט כי...לא ניראה לי שהתעצבנתי היה לי שבוע מעולה
התעצבנתי על...זה שהבריזו לי פעמים השבוע
אבל בסוף סלחתי כי ..הבנתי שזה לא היה בכוונה וביקשו מימני סליחה יפה אז איך שאני לא יסלח
התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי...>< בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי אני בקושי בוכה....חחחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היו הרבה המשיחק ששיחקתי עם החברים בשיעור חינוך אוויי זה היה כל כך מצחיק
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...מה שהמורה ל
שלי אמר לי..... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...שסוף סוך הצלחתי לעשות משהו נגד השטויות של מנשה..XD לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל....המשיך לירכב על מנשה....>< הסרט הכי טוב שראיתי....לא ראיתי......XD המקום הכי טוב שאליו יצאתי....ברור שהחווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה....לא היה אבל עוד היה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...זוהר וחיים
התודה שלי השבוע היא ל..זוהר וחיים
פינקתי את עצמי השבוע עם..
יאמיייי מאכל השבוע שהיה הוא..בורגר
מת על בורגר קינג
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?שבוע הקפיצות....XD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה...סיגפו.... אלבום השבוע שהיה..לא היה לא שאני יודע משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אמ... לא היה
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום לא הייתי מוחק
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ימשיך להנות ולחייך כמו שאני עכשיו
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לא יודע?.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור בשישי ושני!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יש משהו...אבל לאבטוח שהוא יקרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.....יש הרבה!!!

gili600

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ שלא רבנו?
נעם ומיה יבינו הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאדעת התעצבתי מעט כי.. ככה התעצבנתי על.. נעם ואבא של איתי אבל בסוף סלחתי כי .. אם עוד פעם אחת היא תשיר "לו הייתי בננה" אני לא יודעת מה אני אעשה לה!!!! ועל אבא של איתי סתם "התעצבנתי" כי הוא לא עשה מה שהוא עשה שבוע שעבר
התאכזבתי מ... כי... שחר ורובי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "איכס איזה מגעיל ואן גוך.. יש לו דבר לבן על הגב!", הנסיונות דריסה של מיה בשיעור שלנו והקפיצות של זהר מעל הקורות וההדגמה של מיה (שעברה לרגל לא נכונה בקנטר
) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "איכס איזה מגעיל ואן גוך.. יש לו דבר לבן על הגב!" ו"יאללה יום ראשון הבא נארגן לכם טיול, ככה בכיף" אה ו.. אני:"זהר אפשר להוציא ארכובות?" זהר:"את יכולה להוציא אני לא רואה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קפצנו 90!! (טירונית שכמוני
) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר הסרט הכי טוב שראיתי.. לאדעת המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המתנה של אמא ליומולדת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זהר, עופר ווינסטון
התודה שלי השבוע היא ל.. זהר וחגית.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. להישאר 80,000 שעות בחווה ביום שישי מאכל השבוע שהיה הוא.. פסטה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לאדעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא זוכרת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לאדעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בצפר בעיקר והכאב ראש בשיעור דרסז'
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים קצת שעות שינה סוף סוף!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. זהר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טיול בצפון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעורים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שיר, שחר והשמן (שדפק היום את הראש שלו בקיר
) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): סוף שבוע טוב ושבת שלום!!

MAYA 4827

New member
שבוע..

היום הכי טוב שהיה לי השבוע היה יום.. שלישי כי.. הרבה דברים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מה שעדי אמרה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כנ"ל התעצבנתי על אמא כי היא לא הסכימה לי לסוע לסופ"ש בצפון.. אבל בסוף סלחתי כי.. הייתי צכה משו ואי אפשר לבקש כשכועסים..=] התאכזבתי מ.. אפחד בכיתי מעצב/ אושר כי.. חתכתי את עצמי עם סכין בטעות.. אווץ' הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. גל במנהרה!! ובכלל ערב אקרובטיקה ועל האש של מכבי וימי עבודה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. למה היא מסתובבת? כי היא חולמת שהיא שווארמה!!
ומה שהוא אמר! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סתם כי ככה
אהה וכי כיף לדעת שמאמינים בך לא האמנתי שיהיה בי תכוח לקום ליום חמישי 0 עד 2!!! הסרט הכי טוב שראיתי.. stick it המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. גלידריה עם חברים (תות שולט), מדורה, ולגל. ותכיף אני יוצאת שוב כי נועם וגילי הבריזו..! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! גלידה תות וכל יום ארטיק בבצפר אבל זה היה שווה את זה.. כי על הגלידה מישו קנה לי, וארטיק כי זה הכי טעים וזה מעסיק אותי בשיעור=] משו או מישו שאזכו לטובה מהשבוע הזה.. ממ כול מיני, בעיקר תחווה (הייתי השבוע כל יום חוץ מיומיים!) התודה שלי השבוע היא ל.. יעלי גיל גל יהב דניאל ונדב החמודים ביותר!! פינקתי את עצמי השבוע אם.. כל יום ארטיק=כיף!! מאכל השבוע.. ארטיק, ועוגת עינבל המפורסמת אחרי חודשיים שחיכינו לה!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם אין היו קוראים לו? אין לי מוסג שיר השבוע שהיה.. הלילה יעבור הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. רביעי בצהריים הייתי נותת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני.. תאמת בא לי ללכת לים=] השמש שהאירה לי את השבוע.. האנשים מלמעלה אה ו..השמש
אני אובת קיץ כל כך!!! הלוואי שנגמר החורף משו שאתם מחכים לו השבוע.. פורים!!!!! משו שאתם מקווים שייקרה השבוע.. משו שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

למעלה